хууууууууу. а то я вже охууууууу....may писав: а хто це сказав
Вони між собою рівнозначні! Тільки Франка має зупинитись і тільки тоді їхати.
значить все ок
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хууууууууу. а то я вже охууууууу....may писав: а хто це сказав
Вони між собою рівнозначні! Тільки Франка має зупинитись і тільки тоді їхати.
одне діло порушувати (ну а давайте будемо чесними порушуємо всі і регулярно бо такі дорожні реальнії у нас), але знати, що ти порушуєш, а інше порушувати і будти впевненим, що їдеш правильно!topper писав: я 2 роки мав урок автошкола. Вчили нас на водіїв професіоналів категорії B,C. на екзамен в даі всік крім 1 здали бало і успішно отримали права правила потім вчив як купив машину... Всьо по-ситуації
Є інші варіанти?azakharchuk писав: Так?
трошки недоречне, просто як написала Sallymay писав: Хлопці, ну вчіть Правила!
це те саме коли всі навколо тебе на чорне починають казати що воно біле - хочеш чи ні, але починаєш потроху сумніватись в своєму здоровїбагато народу думають, що знак стоп зобовязує їх стати і стояти і чекати коли всі переїдутьрізниця між трикутником і знаком стоп в тому, що на знаку стоп мус зупинитись і тоді можна їхати навіть якщо машин нема, а перед знаком трикутник якщо машин нема і то добре видно можна і не зупинятись
і там кожного разу так а я там майже щодня їду!
Тут от у чому справа...Maniak716 писав:may, Ігор ти мудрий чоловік, але твоя манера відповідати запитанням на запитання замість конкретних "так" або "ні" це просто капєц якийсь
отаке...Maniak716 писав: коли всі навколо тебе на чорне починають казати що воно біле - хочеш чи ні, але починаєш потроху сумніватись в своєму здоровї
Там же не написано - Петре, вчи Правила!Maniak716 писав:права не купив і твоєтрошки недоречнеmay писав: Хлопці, ну вчіть Правила!
ше питання, чи все розумієш тиmay писав: А от щоб ти ЗРОЗУМІВ і потрібна "манера відповідати запитанням"
сумніватись це нормально для кожної здорової людиниManiak716 писав: це те саме коли всі навколо тебе на чорне починають казати що воно біле - хочеш чи ні, але починаєш потроху сумніватись в своєму здоровї
Оцей "досвід" нічого спільного з нормативами не має! я ТАК їду - значить так по ПДР!Sally писав: і досвіду водіння в кожному окремому місці.
Навіщо вчити!? Права купили, а книжку прочитати ліньки! Але усі "знавці"!!!topper писав: на екзамен в даі всі крім 1 здали бабло і успішно отримали права
в мене машини не було, я не їздив. Коли купив машину - почав правила на практиці використовуватиmay писав: Навіщо вчити!? Права купили, а книжку прочитати ліньки! Але усі "знавці"!!! отак і живем...
я не про тебе і не про вашу групу, а про систему...topper писав: я не їздив
16.13. Перед поворотом ліворуч і розворотом водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу трамваю попутного напрямку, а також транспортним засобам, що рухаються по рівнозначній дорозі в зустрічному напрямку прямо чи праворуч.kapi писав: Я вважаю що спрінтер повинен пропустити жигуля і далі продовжувати рух, але до кінця не розумію даний розїзд.
як на мене, (виїзд зі сторони замарстинівської):kapi писав:Не до кінця розумію. А ось на цоьму перехресті як? Хто кого має пропустити?
Хто скорше той і перший ! А по-правилах: водій буса мав пропустити дев"ятку...kapi писав: Перехрестя вул Чорновола-Хімічна. Ось 3д фото http://goo.gl/maps/aPD7MСпрінтер виїжає на перехрестя зі сторони вул Хімічної та має намір поврнути на вулиці Чорновола в сторону центру міста.Хто має дати дорогу: водій срібного спрінтера чи водій червоного зубила?
На панорамі зубило їде прямо!?kapi писав: А ось на цоьму перехресті як? Хто кого має пропустити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість