ага...кнопочкоюhrdrive писав:Віталік точно тішиться

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага...кнопочкоюhrdrive писав:Віталік точно тішиться
ну удачі...хоча я б такого не робив...виграєш по кілометражуюююале по часу і нервам навряд.VAVAN писав:я ше скорочу, сподіваюсь там не розбито
100%...але оскільки моя дупа тепер в теплі..я своїм ходом))))hrdrive писав:на наступний тиждень знов?
і тобі дякую.hrdrive писав: Галі
))))))знаєм-знаєм чому не вийшло)))))))))Lui писав:Нажаль так і не вийшло в суботу зустрітись з форумчанами, постараюсь наступний раз)))
бо в мене телефон вмер і я не міг додзвонитисяПрелюдія Щастя писав:знаєм-знаєм чому не вийшло)))))))))
Ех..я там практично виріс,правда вже попав на той період коли воно ставало нікому не потрібне і все розтягувалось,але ще памятаю коли там проводились тренування по прижкам з трампліну...badi.stryj писав:Шановні лижо-бордери львів"яни, на різних ресурсах багато читав про кайзервальд, а тут ніхто нічого не пише. Чому? Ніхто там не катав, чи він взагалі не вартий уваги? Судячи по фотках, не дуже. Але, як кажуть, на безриб"ї і сам раком станеш.
Проблема в тому, що їхня система не показує частково всі підйоми, але залишок рахує правильно:weber писав:Щось з системою скі-пасів Буковелю не так.
Я був на Буковелі 20.03.2010. Юзав 2 різні абонементи. Перевірив їх щойно, то записів по тому дню взагалі немаі спуски нібито не списано, хоча раніше були! Ну це добре, дуже добре
![]()
Як видно є пробіл між 151 і 133 залишками в 18 підйомів.Витяг Дата/час Спуск Залишок
...
Витяг № 5 23.01.2011 10:50:37 1 132
Витяг № 2R 23.01.2011 09:39:32 1 133
Витяг № 3 24.01.2010 16:29:57 1 151
Витяг № 13 24.01.2010 16:20:48 1 152
...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей