Я так зрозумів все залишилося як було - 5/10 днів??
якщо так то шкода бо бажання взяти авто є, але їздити 5/10 днів нема ні часу ні можливості.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Целі прігона??Felix писав:чувакі, хто ут займається чи знає контакти людей які займаються таким: нада пригнати сюда машину (не оформляючи на покупця нашого) через кордон - дальше проблєми покупця![]()
прошу поділитися контактами
Певно хоче шрот відкритиJack писав: Целі прігона??
Jack писав: Целі прігона??
Джек в курсі тої тєми,тому напевно і перепитав[emoji57]Myself писав:Jack писав: Целі прігона??зараз таке роблять тільки для АТО
Все одно роздовбуть, нашо її оформляти?
Цель прігона АТО - то мен еодин знайомий просив, друг якого пішов добровольцем...Sluva писав:Джек в курсі тої тєми,тому напевно і перепитав[emoji57]Myself писав:Jack писав: Целі прігона??зараз таке роблять тільки для АТО
Все одно роздовбуть, нашо її оформляти?
згоден на всі 100%T5-R писав: тих кому дійсно треба і заробляють - тих процентів 30-40
Насправді в прикордонних районах люди собі катаються. Я, наприклад, родом з Новояворівська. Мені тут до Краківця їхати 3 пісні :)AVP_6 писав:згоден на всі 100%T5-R писав: тих кому дійсно треба і заробляють - тих процентів 30-40
пару разів їхав з людьми на ПЛ бляхах з Перемишля (по сайту бла-бла-кар) то пустими їхали назад, я питався а нашо їздете і мені казали "так треба кожні 5 днів"
Ти точно з Новояворівська? Страховка+зелена карта, залежно від об'єму двигуна і стажу власника машини - 300-500 злотих, техогляд 100 злотих в рік.dreammaker писав: Зелена карта - 200грн в місяць ( якщо не більше вже ) + техогляд більше 2000 грн в рік.
Я теж ото читаю і думаю: шо за фігню пише людина?????dreammaker писав: Зелена карта - 200грн в місяць ( якщо не більше вже ) + техогляд більше 2000 грн в рік.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей