RomkoZem писав:пішоходом є літьня жіночка, з ейрбегами метер на метер,

добре, що жива, бо водію б перепало...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
RomkoZem писав:пішоходом є літьня жіночка, з ейрбегами метер на метер,
сьогодні зустрів ту тачко на сервісі...hrdrive писав:Коротче в суботу в 22:00 приїхав з лиж, взяв машину з подвіря Данила, розвертався, пропустив прадіка чорного, і поїхав помаленько до Винник.
На Личаківській, за 200 метрів до світлофора, той що на Бівакова, бачу картину: попутньо їде якась машина, як виявилося пізніше - це той ж прадо, якого я пропустив. Якраз напроти магазину меблевого він розминається з зустрічним авто і в той момент водій джипа різко робить маневр вправо і загоряються стопи...я їду ближче, майже перед світлофором і бачу як фари тої зустрічної машини тупо несуться по зустрічній мені в лоб. Я вдаряю по гальмах, притираюся впритик до бардюра, і в міліметрах з ним розминаюся, попердньо бачучи шо в нього на лівому передньому колесі гуми немає, а він валить просто на диску з такими іскрами шо пппц.![]()
причому досить швидко....я в шоці наближаюся до того прадіка, шо стоїть біля меблевого в попутньому напрямку і бачу дофіга уламкі пласмаси на дорозі - ой чувак шо назустріч їхав протаранив весь лівий бік прадо і повалив далі. Я так зрозумів шо він або бухий, або шо, і на диску без гуми їхав ще до зустрічі з прадо.
Водій жипа якраз вийшов і почав оглядати авто і когось визвонювати...
задав питання?)hrdrive писав:сьогодні зустрів ту тачко на сервісі...
ідіот він... міг дитину збити і нічого не памятати... думаю права в таких треба забирати років так на 20....hrdrive писав:CAT, я не знаю хто водій, але кажуть він був пяний просто в меблі. на наступний ранок він нічого не памятав, як їздив, в кого врізався і т.п....але водій прадо його тоже знайшов...
У Сокальському районі Львівщини, на залізничному переїзді селища Жвирка потяг протаранив вантажівку.За кермом автомобіля «ГАЗ» сидів 53-річний житель Волинської області. Вже відомо, що чоловік свідомо намагався проїхати на червоний для себе сигнал семафору. Як наслідок, вантажівка потрапила під потужний удар багатотонного дизель-потягу «Сокаль-Ковель». Водій вантажівки дістав тяжкі поранення, а сама машина припинила власне існування у якості транспортного засобу.
За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Львівській області.
На зоні?gribkoff777 писав: я в Жвирці підіймачі 3 роки тому ставив
я не бувcat-yellow писав: ти шо в наших краях був? І не дався чути?
Vusiko писав:На зоні?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей