тоже в ліс хочеш?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тоже в ліс хочеш?
не таке аж дешеве але більш менш вигідне на окремі авто.
мені здається шо на 15-річний корч ніхто не поверне тобі ПДВ
то не сильно шось міняє, і плюс якщо хочеш повернення, то треба вертатись, в іншому випадку просто знижка на менший розмір ніж ват, якось так, але можу помилятись
Цього недостатньо, щоб мати повну карнтину.Speedo писав: ↑Сер, 20 червня 2018, 09:54cat-yellow
Жити не жив, но чесно кажучи, якось "не тягне". Я ж писав, моя мама близько 6-ти років працювала в Польщі. Їздив часто до неї. Заїжджав, коли працював у Франції частенько, так, що про Польску знаю не "від сусіда". Тоді коли у нас не було супермаркетів, в теперішньому розумінні! Да, круто, тоді купу тих супермаркетів якраз відкривались. Ну і шо? Без грошей що тут, що там ти НІХТО!
Туди добре їхати туристом, але аж ніяк не на завжди, це я для себе вирішив. Тобі подобається? Нормально пішло, ну твоє право. Я б не зміг та й не схотів би. Не бачу аж так багато плюсів щоб їхати САМЕ в Польщу. Та і у Франції, як бачиш - не сподобалось... хотя інші пацани з тої бригади працюють і по сьогоднішній день і при бажанні міг би до них повернутися
Повернувся і осів в Україні. Про що аж ніяк, на даний момент не шкодую. Свою "тягу" до заробітчанства і до "побачити світ" я вгамував у молодості. Зараз потрібно просто жити і працювати. Звичайно, багато є тут нюансів, які треба виправляти. Але, якщо всі втечуть по закордонах, то хто це буде робити? А хотя - тікайте!
Думаю на цьому то питання можна закривати!
Dexter
Канешна неорієнтуюсь?
Я напевно на Місяці живу і не знаю "а цікаво, як то там в Україні зараз?"!
А дай-ка напишу - може мені паціни вповідять![]()
Ти хоть себе чуєш?
В тебе яктийсь був конфлікт з суддею? Ти неможеш порішати?
Ну то напиши конкретно, а не заувальовано!
є багато машин наприклад 2009 року бачив октавію, з ПДВ, з пробігом 110 тисячDexter писав: ↑Сер, 20 червня 2018, 11:11мені здається шо на 15-річний корч ніхто не поверне тобі ПДВ
повернення пдв актуальне для свіжих машин, якраз 2010-2017 років, які зараз можна розмитнювати за 40-50% від вартості машини
Чим правильна? Стаття ніачом з витянутих за вуха фраз чи доказів ...rhchp писав: ↑Сер, 20 червня 2018, 12:38Правильна стаття в тему :
https://nv.ua/ukr/techno/auto/chomu-leh ... 77375.html
Рафінований маразмrhchp писав: ↑Сер, 20 червня 2018, 12:38Правильна стаття в тему :
https://nv.ua/ukr/techno/auto/chomu-leh ... 77375.html
я тебе прошуде для багатьох "1500 євро - то неабиякі статки"
ну не знаю - я дивився одну автівку на mobile.de то там чітко писало ціну з vat і без
1,5к євро - легко
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей