я на сток1.8 обїжджав пріору на валах тут з форумуCORVETTE ZR-1 CE писав: Я просил ссылку где БМВ с мотором 2,0-2,5 лиров едет лучше

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я на сток1.8 обїжджав пріору на валах тут з форумуCORVETTE ZR-1 CE писав: Я просил ссылку где БМВ с мотором 2,0-2,5 лиров едет лучше
нашо тобі, жигулі потужніші по-любому, на драгу, кільці, слаломі.....CORVETTE ZR-1 CE писав: А сколько у твоей лошадей ??
Я б сказав так.Rosko писав: CORVETTE ZR-1 CE, ну і шо? там найслабша машина є потужніша за найпотужніший сток жигуль
Rosko писав: ну і шо? там найслабша машина є потужніша за найпотужніший сток жигуль
axel писав: В 83 році найслабша БМВ мала ту ж потужність що зараз топовий жигуль
а хоча нє... вибачте... пріора має ту ж потужність, що інжекторний M10 81 року
И обламайся , топовый Жигуль Сейчас это Гранта Спорт и у неё 120 л.с.axel писав: В 83 році найслабша БМВ мала ту ж потужність що зараз топовий жигуль
в трактора 136 сил з 1.8CORVETTE ZR-1 CE писав: Это значит что она устаревшая.Что у неё тяжёлая поршневая и узкие впуск каналы и как следствие изначально двигатель больше тракторного типа
про тракторный тип двигателя я говорил именно про Жигульмотор.andriy320e30 писав: в трактора 136 сил з 1.8
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей