А якшо порушать і попадуться то наслідки для водія знаєш які?AVP_6 писав: вот в штатах пють пиво, вино і тд і їздять акуратно і не порушують
Народ ви припухли виправдовувати бухових за кермом???

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А якшо порушать і попадуться то наслідки для водія знаєш які?AVP_6 писав: вот в штатах пють пиво, вино і тд і їздять акуратно і не порушують
там в кожному штаті напевно різні, але суть така шо там не все так категорично до водіїв як у насandreyclk писав: А якшо порушать і попадуться то наслідки для водія знаєш які?
ВІДЕО!!!! ДАЙТЕ ВІДЕО!!! Вифсєврьоті!!!!!cat-yellow писав: І так, кратко о том, що ми маємо:- 190 км-год - підтверджено з відкритих джерел- Бухий - підтверджено з інтерв"ю з водієм- Втеча - підтверджено з інтерв"ю з водіємАго-о--о-о-ов !!!! Морозов, твій вихід, паріруй!
ніхто не виправдовує - але уяви таку ситуацію: ти хочеш з дівчиною (дружиною чи будь з ким) піти в театр а потім в кафе, чи ти будеш їхати в театр на маршрутці? шо там лишеться з твого акуратного одягу (того ж пальта і тд) - напевно ні, ти береш авто і їдеш, потім ідеш в кафе і замовляєш собі і їй по бакалу вина, і шо ти получається вже буховий за кермом? маразм жеш, ну і ти відразу стаєш порушникомandreyclk писав: Народ ви припухли виправдовувати бухових за кермом???
формально? так, така людина - це бухий за кермомAVP_6 писав: і шо ти получається вже буховий за кермом? маразм жеш
а в Європі і США буде? напевно ні, якшо алкоголь в межах нормиcat-yellow писав: буде винуватцем при любих обставинах в разі, якщо докажуть алкоголь в крові
в нас норма 0.2 проміле, цілком нормально.AVP_6 писав: просто там все робиться з розумом а в нас це сама конкретна кормушка для ментів
я згадайте про наше таксі, чим воно дуже краще чим гром.транспортcat-yellow писав: випив? візьми таксі, дешевше буде
чи 0,02?Dexter писав: в нас норма 0.2 проміле
та не машину а одяг тобі буде дуже приємно шоб брудний був, чи може ти не зустрічав в маршрутках шо робочі зі стройки не переодягнені їздятьLiuskywalker писав: я тут культурно до тіятру си вбрав файно , а машину мою не увидят
Замов дорожче таксі, хто заважає? Зараз є преміум таксі, які дорожчі але там хороші машини, вони обслуговують готелі.. Зараз буде відповідь що то дорого, чого я маю переплачувати?.. Нагадуєш з форуму морозова і доктора...AVP_6 писав:я згадайте про наше таксі, чим воно дуже краще чим гром.транспортcat-yellow писав: випив? візьми таксі, дешевше буде
машини часто такі ж брудні, чекати треба в кращому випадку 20хв, а от в мене була ситуація шо я коло оперного викликав таксі то сказали шо в центрі нема вільних машин
http://ria.ru/spravka/20130725/951994201.htmlAVP_6 писав:а в Європі і США буде? напевно ні, якшо алкоголь в межах нормиcat-yellow писав: буде винуватцем при любих обставинах в разі, якщо докажуть алкоголь в крові
а тепер подумаємо чому так?, що там алкоголь менше гребе![]()
просто там все робиться з розумом а в нас це сама конкретна кормушка для ментів
В Великобритании, Лихтенштейне, Люксембурге, Сан-Марино можно употреблять до 0,8 промилле.
В некоторых европейских странах утверждена "нулевая толерантность к алкоголю", т.е. 0,0 промилле. Это правило действует в Чехии, Словакии, Венгрии и Румынии. Ранее подобная мера применялась и в Хорватии, однако под давлением туристических работников закон был изменен, и сейчас предельно допустимый уровень алкоголя в крови водителя составляет 0,5 промилле. Однако, если выпивший водитель нарушит правила движения или попадет в аварию, там также срабатывает принцип "нулевой толерантности".
РИА Новости http://ria.ru/spravka/20130725/95199420 ... z3zqor49N9
Якщо без емоцій, то тут є один нюанс.rocker писав: п'яний за кермом це і є вже загроза
найшов в нетіHacK писав: В нас тоже є допустимий рівень , і від бокалу вина, чи 0.3 пива він буде в межах норми, так що , не утріруй...
так шо ти не утріруй - від бакала пива получається 0,3 промілле - не даремно все так придумано з 0,2Мужчина весит 80 кг, выпил 2 бутылки (1 л) этого пива. Жидкость в организме мужчины составляет примерно 70% от общего веса тела; в данном случае это 56 кг. Тогда на 1 кг содержащейся в теле жидкости будет: 35 г: 56 кг = примерно 0,6 промилле. Это означает, что на 1 000 г содержащейся в теле жидкости приходится 0,6 г чистого алкоголя (0,06%), или 0,6 промилле.
за таксі може я справді не дуже точно висловився - але таксі це як мінімум не зручно бо його нема весь час під руками - а весь час приходиться чекати, не кажучи вже шо по дорозі до дому тобі треба і в магазин заїхати і ше може кудась, таксі не завжди варіантHacK писав: Замов дорожче таксі, хто заважає? Зараз є преміум таксі, які дорожчі але там хороші машини, вони обслуговують готелі..
а я зустрів і то кілька разів брудні (ну дуже брудні) сідушки в маршрутках і коли в чистому одязі то не маю бажання туди пхатисьLiuskywalker писав: ти якийсь невезучий . Мені і в маршрутках ніхто не бруднить (їжджу нечасто )
мене в таксі бісить не саме більше то шо авто може бути брудним, а то шо таксі треба чекати 20+ хвилин - і то получаться шо нічого кращого від ГТ немаєLiuskywalker писав: таксувки нормальні приїжджають
AVP_6 писав: від бакала пива получається 0,3 промілле - не даремно все так придумано з 0,2![]()
AVP_6 писав: шо таксі треба чекати 20+ хвилин
та а тут ти затримався на 20хв чомусь в хаті - і вже оплатив 30+ гривень напевно за простой таксіDexter писав: шоб не чекати 20 хв, треба замовити таксі за 20 хв до виходу (с) кеп
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей