Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так на месте наказывать нужно было....M@sTeR писав:хочеться якось наказати того козла
+1, але через дзеркало чекати ДАЇ, ну не знаю.antik писав:так на месте наказывать нужно было....
а це як?M@sTeR писав:в ДАІ зараз буде офорлмено ДТП
Я намагався, але ж кажу він навіть невийшов з машини, навтіь незупинився я його доганяв і я ж коли я його підрізав, то ді він відкрив вікно....Я сам по собі худорлявий а він бугай і вищий за мене, двері закрив на центральні і поїхав дальше....antik писав:так на месте наказывать нужно было....M@sTeR писав:хочеться якось наказати того козла
та звонив я туди тіки що, каже ну полюбому приїдьте напишіть заяву, верніться на місце пригоди, буде оформлено пошкодження автомобіля і так далі....sergey писав:+1, але через дзеркало чекати ДАЇ, ну не знаю.antik писав:так на месте наказывать нужно было....а це як?M@sTeR писав:в ДАІ зараз буде офорлмено ДТП
Оформляй!Мєнти його накажуть рубльом.M@sTeR писав:та звонив я туди тіки що, каже ну полюбому приїдьте напишіть заяву, верніться на місце пригоди, буде оформлено пошкодження автомобіля і так далі....
Так і зроблю, просто навіть козел невибачився.....хоч би сказав зара немаю грошей, давай набереш пізніше і домовимся, а то ще й каже давай я їду бо спішу....sergey писав:Оформляй!Мєнти його накажуть рубльом.
свідки є? на зеркалі сліди його фарби є? питання чим будеш доводити, що він тебе зачепив, бо він я так розумію в "незнанку повну піде".M@sTeR писав:Так і зроблю, просто навіть козел невибачився.....sergey написав:
Оформляй!Мєнти його накажуть рубльом.
ну тут дозвольте не погодитись, на базарі на Зеленій оригінальний сток 180-200 грн за штуку. то як на мене для такої машини дорого. І що саме гірке нормальних аналогів навіть нема...Sally писав:добре що дзеркало недороге
ну тут питання двояке. З одного боку дійсно після драки кулаками не машуть, а з другого. Зі слів автора що маємо в 99ій? бугая-хамла, який наробив шкоди, наражав на небезпеку оточуючих. таких треба "наказувати" і як на мене ніколи не [цензура] такого наказати...bossjara писав:так що треба було виясняти все на місці, а не тепер тихенько падлити йому. імхо то якось так... ну я навіть не знаю... некрасиво шолі
Попроси щоб пробили по номеру власника, найди його, і відірви йому 2 дзеркала....M@sTeR писав:Я намагався, але ж кажу він навіть невийшов з машини, навтіь незупинився я його доганяв і я ж коли я його підрізав, то ді він відкрив вікно....Я сам по собі худорлявий а він бугай і вищий за мене, двері закрив на центральні і поїхав дальше....antik писав:так на месте наказывать нужно было....M@sTeR писав:хочеться якось наказати того козла
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей