десь фотка була, як знайду - скину)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ні, в процедурі оформлення нічого не змінилось. А ціни при оформленні в Києві без посередників зараз такі:Vkfm писав:А з оформленням іменних номерів нічого не змінилось? Все через Київ без посередників? Чи є вже якісь нові варіанти? Хто знає - дайте, будь-ласка, нову інфу про оформлення і ціни. Впадло їхати в МРЕО. Дуже вдячний!
Shpioner писав: бачив в Ашані
юра писав: king cross leopolis
Тобто він одночасно і франек, і волинякаShpioner писав: Каєн з номерами АТ **** АС, тобто АТАС
То Андрев555Vexler писав:Зранку на сихівському мості зустрів сріблясту Опель Вектру Б львівська реєстрація з іменними GMV :)
Вона? Вусіко не піц ди! Крім пива нічого не вживаю на відміну від тебе!Vexler писав:Зранку на сихівському мості зустрів сріблясту Опель Вектру Б львівська реєстрація з іменними GMV :)
поясніть хтось як то робиться ато я ніяк неможу зрозуміти, нормальні номера лишаються за мною? чи як? наприклад я хочу 5 букв використати але свій номер віддавати нікому нехочу, то як то зробити і скільки то буде коштувати?Asasad писав:Ні, в процедурі оформлення нічого не змінилось. А ціни при оформленні в Києві без посередників зараз такі:Vkfm писав:А з оформленням іменних номерів нічого не змінилось? Все через Київ без посередників? Чи є вже якісь нові варіанти? Хто знає - дайте, будь-ласка, нову інфу про оформлення і ціни. Впадло їхати в МРЕО. Дуже вдячний!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей