Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тимчасовий техталон
-
- Ім'я:Taras
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ага, згадав, ще треба свій паспорт.
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Re: Тимчасовий техталон
taras_lak, дякую, а діагностична карта це що таке, де її взяти?
-
- Контактна інформація:
Щойно дав:
1. 500 грн
2. Копію завірену в нотаріус доручення (25 грн)
3. Копія паспорта
4. Копія тех паспорта.
Мужик сказав через пару днів піти в 10 чи 11 вікно сказати прізвище і забрати.
Надіюся в тому вікні нічого показувати, ксерити, давати....не треба :) ?
1. 500 грн
2. Копію завірену в нотаріус доручення (25 грн)
3. Копія паспорта
4. Копія тех паспорта.
Мужик сказав через пару днів піти в 10 чи 11 вікно сказати прізвище і забрати.
Надіюся в тому вікні нічого показувати, ксерити, давати....не треба :) ?
-
Saba, Діагностична карта, то тіпа огляд авто. Заганяєш машину до них в бокс вони оглядають її і дають заключення. От то воно і є. Я за огляд заплатив 30грн, а то докулупалися за тоновані вікна і за тріснуте лобове скло.
-
В тому вікні нічого давати не треба, але я чекав не пару днів, а тиждень
-
- Контактна інформація:
Так мужик сказав що зараз дійсно напряг, бо до 1 лютого ще нічого робити не будуть, потім почнеться, а як відомо в нас люди після свят як правило на мєлі, тому хто має гроші кинулися робити вже.taras_lak писав:В тому вікні нічого давати не треба, але я чекав не пару днів, а тиждень
Щодо вікна то хоч так добре бо якби ще в тому вікні шото хотіли...

-
Demyan, то б тоді взагалі було б "весело".....
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Хм...в кожного нотаріуса свої розцінки? я давав за фотокопію 14гривасиків
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
- Контактна інформація:
звісно...просто бігати шукати не було коли.Sluva писав:Хм...в кожного нотаріуса свої розцінки? я давав за фотокопію 14гривасиків
- Slavik
- Ім'я:Ярослав
+1Demyan писав:бо до 1 лютого ще нічого робити не будуть
Тільки-що пиняли, про тимчасовий - ніслова, перевірив доки, спитав чи не везу зброї і чому не п*яний, я дихнув йому в морду тай все.

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Я робив в Калуші тимчасовий , бо машина там на реєстрації . Одної суботи поїхав - здав документи , оплатив в касу (попросив дівчинку в Банку зробити по дві квитанції , щоб було що показати ДАЙшникам
) , наступної суботи забрав талон . Ітого - 164 грн (чи щось таке) + бенза на дорогу . Але оскільки все одно треба було до Франківська (і за це платили ) , то бєнзу не рахую . Нікому на лапу не давав - хай сосуть . Троха попсіхував . бо черги дійсно величезні і не міг годину до віконечка добратися
ІМХО , за день без хабаря нереально зробити , хіба займати чергу в 7 ранку і кукурікати там до вечора .
З. І. Теж чув від ДАІшників, що до лютого реально домахуватися за відсутність ТРТ не будуть , а з лютого - по повній .

ІМХО , за день без хабаря нереально зробити , хіба займати чергу в 7 ранку і кукурікати там до вечора .
З. І. Теж чув від ДАІшників, що до лютого реально домахуватися за відсутність ТРТ не будуть , а з лютого - по повній .
Востаннє редагувалось Суб, 20 грудня 2008, 12:00 користувачем Liuskywalker, всього редагувалось 1 раз.
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Liuskywalker
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
А можеш детальніше все розписати за Калуш (що, де, скільки), а то мені теж туди треба пхнути за тим [цензура]..м ТРТ і давати на лапу тим упирям взападлоLiuskywalker писав:Я робив в Калуші тимчасовий

- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
Про те, що не будуть рухати за відсутність ТРТ до 1 лютого це не чутки - минулої суботи попався на "фару" і пробували ще розвести за талон але я сказав що до 1.02.09 талон нафіг не потрібний, на що вони сказали що розвелось розумних дохера і склали акт за перевищення швидкості (а до ременів беспеки не доколупувались хоч я і пасажир були не прищепнуті - мабуть забули від радості що я перевищив). 50грн хабара не взяли - напевно обідились за ТРТ
Штраф оплатив - зайняло 10хв в Ощадбанку в центрі біля Д.Галицького.

- Liuskywalker
to Maniak716 : де в Калуші ВРЕР надіюсь знаєш ?
Далі дії такі: маючи нотаріально завірену копію довіреності заганяєш машину на оглядовий майданчик . Дядя експерт оглядає і ставить дату і підпис на копії довіреності . (Кстать , чекати, поки він "соїзволить" вийти на огляд можна до другого пришестя , тому бажано періодично "лохматити"
).
З підписом на довіреності йдеш в банк платити , касиру так і кажеш - "за ТРТ" (в "Приват" , що зразу при сходах на 2 пов. не йди - комісію друть велику , [цензура], краще трохи далі по коридору "Брокбізнес " - коміс. 3 грн) .
З всіма доками йдеш в 2-е або 3-е вікно (треба копія доруч., паспорт і тех. паспорт, можуть спитати за цивілку - але тупо кажеш , що є і всьо ).
Бабулька зажене дані "в кампутер" ,як вона каже
і через 2-4 год в ідеалі отримаєш талон .
Знайомі кажуть , за день зараз реально , перший наплив минув , але день треба потратити ...
"Рішал" кстать щось не наблюдав , але може погано шукав ...
Далі дії такі: маючи нотаріально завірену копію довіреності заганяєш машину на оглядовий майданчик . Дядя експерт оглядає і ставить дату і підпис на копії довіреності . (Кстать , чекати, поки він "соїзволить" вийти на огляд можна до другого пришестя , тому бажано періодично "лохматити"

З підписом на довіреності йдеш в банк платити , касиру так і кажеш - "за ТРТ" (в "Приват" , що зразу при сходах на 2 пов. не йди - комісію друть велику , [цензура], краще трохи далі по коридору "Брокбізнес " - коміс. 3 грн) .
З всіма доками йдеш в 2-е або 3-е вікно (треба копія доруч., паспорт і тех. паспорт, можуть спитати за цивілку - але тупо кажеш , що є і всьо ).
Бабулька зажене дані "в кампутер" ,як вона каже

Знайомі кажуть , за день зараз реально , перший наплив минув , але день треба потратити ...
"Рішал" кстать щось не наблюдав , але може погано шукав ...
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Master General
- Ім'я:Павло
- Контактна інформація:
Liuskywalker, +1 аналогічно. Тільки талон забрав через 3 години після того як здав доки. Правда до цього один раз обломився сказали прийти через 2 тижні бо немає бланків. платив щось біля 160 грн також. Але аж ніяк не 500. За 360грн техпаспорт по переобладнанню на ГАЗ міняв.
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
то хто відповість точно: талон може бути на декількох осіб, тобто я можу до прикладу вписати туди рідного брата? якщо ні, то чи може одна особа зробити талони для декількох осіб?
- Magnus
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Назар Дмитрович
Талон на одну особу!!!!!!!!!!!! Перевірено......!!!!!!
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Отже відкрию вам усі таємниці :)
Що потрібно для виготовлення ТРТ:
1. Прийти зранку в МРЕВ, мати з собою:
1.1 Авто
1.2 Паспорт громадянина України та його копію
1.3 Свідоцтво про присвоєння індивідуального податкового номера(ідентифікаційний код) та його копію
1.4 Техпаспорт на авто і його копію
1.5 Доручення і його нотаріально завірену копію (ціна питання від 15 до 30 грн.)
1.6 Дісний страховий поліс 1 типу або 2 і 3 типу з вписанням в ньому Вашої особи
1.7 Мінімум 200 грн.
2. Підійти у 1-4 вікно, подати всі ці документи для друкування заяви (1-1.5 год)
3. Підійти з заявою і всіма документами і оплатити в касу 145грн.
4. Підійти в бокс у перше вікно, зайти туди з документами і прикріпленними під скрепкою 50грн., там вам без будь-якого огляду (відповідно пункт 1.1 стає необов’язковим але читай далі) випишуть свідоцтво про технічний стан (можна оплатити в касу 49 грн і проходити, проходити, прохо...).
5. Піднятийсь на 2 поверх до (знахабнілого) інспектора-криміналіста, віддати йому всі документи і якщо все добре і він ситий і немає до чого домахатись (хоча може сволота вимагати свідоцтво про тонування або перегнати машину під його вікна!!!) то він поставить свою візу на надрукованій в 1-4 вікні заяві
6. Вистояти в черзі в 6-8 (здається) вікно, підморгнути операціоністці і віддати документи (заяву з підписами, зсвідоцтво про тех.стан, нотаріально завірену копію доручення, копію паспорта громадянина України та копію тех. паспорта на авто і пред’явити оригінал паспорта громадянина України) на реєстрацію
7. Через декілька днів (2-3) отримати в 9-11 (здається
) вікні свій ТРТ.
А тепер пару нюансів, найбільша проблемма з тим інспектором-криміналістом який "пробиває" Ваше авто по базі даних, я був у нього 3 рази, нюанси розписувати не буду, для кожного може бути по різному. Допустим ми з моїм колегою ходили, він робив ТРТ на фургон, з роботи, так той олень (інспектор), на страховому полісі в графі тип (тип авто [цензура]!) побачив позначку "В3" (класифікація авто, фургону) почав казати що то 3-ій тип страховки і треба йому її переробляти, але УВАГА! яка у них "анти-корупційно причетна" схема, біля нього сидять (по черзі) "рішали", які в такому випадку, кажуть який дати хабар тому інспектору (тобто він не причетний, [цензура], а то сторонній чоловік підказав і у разі чогось тебе можуть прижати, НЕ ВЕДІТЬСЯ, ДОБИВАЙТЕСЬ СПРАВЕДЛИВОСТІ). Ми в даному випадку при ньому передзвонили в страхову, самі взнали що, до чого і передали йому слухавку, він тоді підписав сціпивши зуби.
Всім удачі, не віддавайте свої кровно зароблені гроші різним "баригам-рішалам", потратьте краще пів дня свого часу і принесіть користь нації, так тільки ми зможем їх відівчити, бо як ми всі знаєм, попит породжує пропизицію!
P.S. В ТРТ вписується тільки одна особа, ні жінка, ні сват, ні брат, ні навіть швагро і колєга неможуть бути вписані в один і той самий талон, для того потрібно виробляти декілька талонів.
Що потрібно для виготовлення ТРТ:
1. Прийти зранку в МРЕВ, мати з собою:
1.1 Авто
1.2 Паспорт громадянина України та його копію
1.3 Свідоцтво про присвоєння індивідуального податкового номера(ідентифікаційний код) та його копію
1.4 Техпаспорт на авто і його копію
1.5 Доручення і його нотаріально завірену копію (ціна питання від 15 до 30 грн.)
1.6 Дісний страховий поліс 1 типу або 2 і 3 типу з вписанням в ньому Вашої особи
1.7 Мінімум 200 грн.
2. Підійти у 1-4 вікно, подати всі ці документи для друкування заяви (1-1.5 год)
3. Підійти з заявою і всіма документами і оплатити в касу 145грн.
4. Підійти в бокс у перше вікно, зайти туди з документами і прикріпленними під скрепкою 50грн., там вам без будь-якого огляду (відповідно пункт 1.1 стає необов’язковим але читай далі) випишуть свідоцтво про технічний стан (можна оплатити в касу 49 грн і проходити, проходити, прохо...).
5. Піднятийсь на 2 поверх до (знахабнілого) інспектора-криміналіста, віддати йому всі документи і якщо все добре і він ситий і немає до чого домахатись (хоча може сволота вимагати свідоцтво про тонування або перегнати машину під його вікна!!!) то він поставить свою візу на надрукованій в 1-4 вікні заяві
6. Вистояти в черзі в 6-8 (здається) вікно, підморгнути операціоністці і віддати документи (заяву з підписами, зсвідоцтво про тех.стан, нотаріально завірену копію доручення, копію паспорта громадянина України та копію тех. паспорта на авто і пред’явити оригінал паспорта громадянина України) на реєстрацію
7. Через декілька днів (2-3) отримати в 9-11 (здається

А тепер пару нюансів, найбільша проблемма з тим інспектором-криміналістом який "пробиває" Ваше авто по базі даних, я був у нього 3 рази, нюанси розписувати не буду, для кожного може бути по різному. Допустим ми з моїм колегою ходили, він робив ТРТ на фургон, з роботи, так той олень (інспектор), на страховому полісі в графі тип (тип авто [цензура]!) побачив позначку "В3" (класифікація авто, фургону) почав казати що то 3-ій тип страховки і треба йому її переробляти, але УВАГА! яка у них "анти-корупційно причетна" схема, біля нього сидять (по черзі) "рішали", які в такому випадку, кажуть який дати хабар тому інспектору (тобто він не причетний, [цензура], а то сторонній чоловік підказав і у разі чогось тебе можуть прижати, НЕ ВЕДІТЬСЯ, ДОБИВАЙТЕСЬ СПРАВЕДЛИВОСТІ). Ми в даному випадку при ньому передзвонили в страхову, самі взнали що, до чого і передали йому слухавку, він тоді підписав сціпивши зуби.
Всім удачі, не віддавайте свої кровно зароблені гроші різним "баригам-рішалам", потратьте краще пів дня свого часу і принесіть користь нації, так тільки ми зможем їх відівчити, бо як ми всі знаєм, попит породжує пропизицію!
P.S. В ТРТ вписується тільки одна особа, ні жінка, ні сват, ні брат, ні навіть швагро і колєга неможуть бути вписані в один і той самий талон, для того потрібно виробляти декілька талонів.
Ford?
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
Fobos писав:P.S. В ТРТ вписується тільки одна особа, ні жінка, ні сват, ні брат, ні навіть швагро і колєга неможуть бути вписані в один і той самий талон, для того потрібно виробляти декілька талонів.
За це дякую, зрозумів, але невже і пункти
Fobos писав:4. Підійти в бокс у перше вікно, зайти туди з документами і прикріпленними під скрепкою 50грн., там вам без будь-якого огляду (відповідно пункт 1.1 стає необов’язковим але читай далі) випишуть свідоцтво про технічний стан (можна оплатити в касу 49 грн і проходити, проходити, прохо...).
треба 2 рази робити(платити)?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей