Завтра я буду ставить и у меня будут вопросы.TarasR писав:хтось цікавиться, мені не тяжко

Те кто деляться в отличии от тех кто показывает уже готовое ,очень мало.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Завтра я буду ставить и у меня будут вопросы.TarasR писав:хтось цікавиться, мені не тяжко
1. Эт пласты клеющегося материала(или как там его )Тарас писав:Планую найбличим часом знімати панель, витягувати крісла, стандартну обезшумку і т.д. Хочу обклеїти машину stpшкою (М1) від мотора і дно, потім двері...
так, правда не пам"ятаю якого розміру вони йдуть, вже зробив собі дах і кришку тагажника.Black писав:Эт пласты клеющегося материала
я знаю, що є, але є або дуже темні як на цьому фото, або якісь засвітлі з синюватим відтінком, ну хіба ти мені поради ше взяти?homa писав:Тарас, На рахунок лобового є вікна вже затемнені і нетре ніякої плівки
там був, є тільки з 0.5% тонуваннямBlack писав:Либо Анна
Підкажи де таку плівку знайти?Orest писав:якщо не найдеш такої
вже пізноOrest писав:Нарахунок ксенону не раджу на рідну оптику
так і зроблю тільки баблусиків підзбираюOrest писав:постав павук 4-2-1
то шо такеOrest писав:стронгер
давно викинувOrest писав:викінь каталізатор
Ждан робив, я б не сказав що гроші викинуті на вітерOrest писав:Нарахунок чіпу не знаю яка там в тебе прошивка і хто тобі її робив
дякую, добре посміявся))))Orest писав:Нарахунок чіпу не знаю яка там в тебе прошивка і хто тобі її робив, але це гроші викинуті на вітер!
+1S_V_B писав:дякую, добре посміявся))))Orest писав:Нарахунок чіпу не знаю яка там в тебе прошивка і хто тобі її робив, але це гроші викинуті на вітер!
то яке? 2109 та синя?S_V_B писав:убило справді гарне в нього, щодня бачу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей