Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Мото ДТП. Трагедія. Загиноло двоє молодих людей.
b_andriy
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Мото ДТП. Трагедія. Загиноло двоє молодих людей.

Повідомлення b_andriy » Суб, 29 вересня 2012, 08:40

а може через того свідка і то всьо сталось? :sing може то воно і лізло через дорогу...

Bober 2114
Ім'я:Тарс

Повідомлення Bober 2114 » Суб, 29 вересня 2012, 09:23

А я про що....

Petrovych

Повідомлення Petrovych » Суб, 29 вересня 2012, 12:36

А може??? Може бути все... і п'яне бидло, і собака, і завтикав, і швидкість, і стан наших доріг чи відсутність їх!!! Дімки і Каті вже немає :angry
Обговорюючи тут тему і видумуючи нові версії нічого не добитися. Зберіться і дайте інтерв'ю, , можна зв'язатись із всіма мото та авто клубами та написати колективну скаргу на стан доріг і зокрема того, проклятого, кільця. Ця трагедія не повинна забутись як і їх смерть! Якщо цього не зробити то і надалі будуть гинути люди !!!

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Суб, 29 вересня 2012, 13:53

Petrovych писав: Може бути все... і п'яне бидло, і собака, і завтикав, і швидкість, і стан наших доріг чи відсутність їх!!! Дімки і Каті вже немає
може бути все що завгодно, але будь-яка катастрофа настає, коли малозначущі фактори накладаються. наприклад відніми від факторів п'яне бидло, і собака, і завтикав такий фактор як швидкість чи погане освітлення, і все було б добре. для того і існують правила техніки безпеки(серед них і пдр)
VAG вже не той

Petrovych

Повідомлення Petrovych » Суб, 29 вересня 2012, 17:38

Так RULES, ти правий! Особливо за "фактори що накладаються" але у нас цих "факторів" на дорогах більше а люди які мають дивитися за станом доріг, згідно пдр, думають зовсім про інше, не думаючи що їх це також може спіткати !!! :(

А взагалі хто бачив хоч якусь інформацію про цю трагедію на ТВ, в газетах чи в інтернеті (окрім цього форуму)? Є все... і про порушення в області правил переїзду колії і т.д., а про цей трагічний випадок нічого!?

Mia
Ім'я:Мія
Стать:жінка

Повідомлення Mia » Нед, 30 вересня 2012, 19:52

писали про висвітлення у ЗМІ.вже завтра беруся за сюжет.звичайно,їх уже не повернути,але слід сказати іншим,щоб були обережніші.можливо,щоб інші дтп не траплялись там.тому, будь ласка,хто може розповісти на камеру-пишіть номери телефонів на иіц мейл miyakosh@rambler.ru

telko
Дякував (ла): 55 рази
Подякували: 41 рази

Повідомлення telko » Пон, 01 жовтня 2012, 01:26

Mia, ти краще зроби сюжет про тих людей які ганяють на мотиках ввечері-ночі і які носяться по Городоцькій та обїздній 250+км/год. А не про кільце без освітлення...

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Пон, 01 жовтня 2012, 08:16

b_andriy писав: а може через того свідка і то всьо сталось? може то воно і лізло через дорогу...

Bober 2114 писав: А я про що....

а потім дивуємось чому люди не помагають один одному - ти поможи комусь чи зупини якусь протиправну дію, так тебе або мінти візьмуть в оборот щоб бабла збити, або самі учасники зроблять винним щоб перекласти з хворої голови на здорову %) :angry
telko писав: Mia, ти краще зроби сюжет про тих людей які ганяють на мотиках ввечері-ночі і які носяться по Городоцькій та обїздній 250+км/год. А не про кільце без освітлення...
сюжет потрібен як про одне, так і про друге
недавно їхав вночі по Чорновола в сторону центру, зупинився перед кільцем щоб пропустити машину яка були на ньому і тут як в фільмі :D Х5 на всіх парах з сторони Липинського перескочив через центр клумби, пилюка іскри і він погнав далі, всі хто там був стояли в ступорі хвилини 2 поки розїхались... я це до того що освітлення добре але випадки, як тут вже писали, бувають різні

Petrovych

Повідомлення Petrovych » Пон, 01 жовтня 2012, 10:20

telko кожен живе на своїй швидкості і неварто осуджувати тих хто їде швидше, оскільки частіше ДТП трапляюся із-за пупих водіїв "на тормозі", а ті хто їдуть на такій щвидкості знають, що роблять! А дороги у нас паршиві і ніхто за ними не дивиться, даїшники у нас не для попередження , а для покарання. Міа правильно робить, бо її дії хоч не повернуть Діму і Катю але, можливо, збережуть життя іншим!!!
telko, байкери - такі самі учасники дорожнього руху як і водії авто і так само їздять зимою на авто!!!

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 01 жовтня 2012, 10:25

telko писав:Mia, ти краще зроби сюжет про тих людей які ганяють на мотиках ввечері-ночі і які носяться по Городоцькій та обїздній 250+км/год. А не про кільце без освітлення...
не кажи комусь шо робити і тобі не скажуть куди йти.. Дивись собі під ноги.

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Пон, 01 жовтня 2012, 10:48

Шкода людей, співчуваю рідним і близьким,

Але
Petrovych писав: оскільки частіше ДТП трапляюся із-за пупих водіїв "на тормозі", а ті хто їдуть на такій щвидкості знають, що роблять!
Що за хирню морозиш? є така штука як статистика, і проти неї не попреш.

Причини невідомі - свідків нема, хочеться думати що щось таки їм "перейшло дорогу"

але
Petrovych писав: даїшники у нас не для попередження , а для покарання
[цензура], яке нафіг попередження? і так є 80 (60 + 20) ніхто вас\нас до 80 не пиняє, хоча могли би зупиняти і попереджувати чи не так? (врахуйте, п польщі і так 50, так що ми ще літаємо) Зупиняють вже на 90. Це не попередження? я ще якщо вдують штраф - то мент взагалі козел? хіба не так?

та фулі - всі ми мудаки, і не знаємо що таке отримувати "кайф" від швидкості?

Не захищаю нікого, менти також уроди попадаються, але чому мені за 3 роки тільки два уроди попали? і я також не зовсім по правилам їзджу, і перевишення, і суцільна, бо є в нас таке, що знати не там де треба, розмітка не така як треба, але...

догори вгазалі гайки, але раз ти виїхав на дорогу, яка би вона не була, все, ти взяв відповідальність на себе, і повинен їхати враховуючи стан дороги (в правилах такого нема? - чи всі круті - нафіг нам правила). І не треба шукати крайніх - шукайте причини.

P.S. сподіваюся знайдеться реальна причина дтп, і якщо в тому хтось був винен - його накажуть.

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Пон, 01 жовтня 2012, 11:04

Petrovych писав: а ті хто їдуть на такій щвидкості знають, що роблять!
ну так раз знали то нафіга шукаєте винних? %)

IrunaPr
Ім'я:IrunaPr
Стать:жінка

Повідомлення IrunaPr » Пон, 01 жовтня 2012, 11:27

Це велика трагедія для рідних, особливо батьків, які би все віддали за життя своїх дітей. Я знала Катю, і в мене просто нестало слів коли дізналася про ту ніч. На жаль час назад не вернеш і людей теж. Сьогодні вже тиждень як нестало Каті і Діми, але в наших серцях вони житимуть завжди. Царство Небесне їм.

weber

Повідомлення weber » Пон, 01 жовтня 2012, 12:26

Не читав всі 7 сторінок, але там така темінь на тій розв'язці, що не обов'язково щоб хтось вибігав чи підрізав. Там банально можна не зорієнтуватись, а для того треба їхати відповідно.
Шкода їх :cry

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Пон, 01 жовтня 2012, 13:08

Нормальний срач тут намічається, але тут йому не місце... в принципі тему започаткували нормально, і я також хочу висловити співчуття рідним і знайомими, бо незважаючи ні на що, життя не повернеш.

Взагалі я не думаю, що тут місце зараз дискутувати про глобальні проблеми швидкості на дорогах і нюанси конкретної ситуації, але висловлюся в світлі окремих думок, що тут прозвучали.

1. Я сам не святий, сам порушую стабільно швидкісний режим, як і всі навколо - не будем тут себе намахувати.
2. Я останнім часом їжджу на двох машинах, які в плані швидкісних і динамічних характеристик можна назвати протилежними, а тому я дуже гостро відчуваю нюанси певної дорожної ситуації в залежності від машини, на якій я їду.
3. В моєму розумінні серйозною небезпекою мотоцикла є те, що він дозволяє надзвичайно швидко набирати дуже велику швидкість, що для інших водіїв може бути неочікуваним на дорозі, що в свою чергу серйозно збільшує ризик ДТП.
4. Ми не знаємо, що точно сталося в цьому конкретному випадку на кільці, але десь в мене є підозра, що при законній максимальній швидкості 60 на цій ділянці, наслідки мали б бути трошки легшими... але ми точно не знаємо, що було.
5. Мені зрозуміле бажання близьких і друзів знайти причину, знайти винного (дорожне покриття, неосвітленість тощо), і попередити інших про таке, але якщо чесно, то це якось скажімо так зараз звучить не до місця... я маю на увазі, що байкер, який загинув, до того постійно їздив на тих самих дорогах і в таких самих умовах, але за їх покращення не боровся, репортажі по ТВ не робив ну і т.д.
6. Я не схильний підтримувати тих, хто натякає, що байкер таки перевищив швидкість і ніби це стало причиною - повторююся, ми того не знаємо напевно, бо навіть результатів експертизи нема.
7. Але з другого боку противно читати деякі зарозумілі пости про те, шо я валю і то тільки мої проблеми.Особливо в світлі цієї теми це стосується Легенди, але то в нього просто зараз юнацький максималізм, а з роками і він помудріє в цьому плані - головне, щоб без шкоди для себе.
8. Я пропоную закрити цю тему, щоб не розводити непотрібних дискусій ні для кого. Всі хто хотів, вже висловили співчуття. Я перетягування каната між знайомими загиблого (які завжди будуть про нього високої думки) і іншими, хто не великий любітель байкерів на дорогах і їх поведінки, ніяк не доречне тут. Можна відкрити окрему тему для цього обговорення.
9 І на кінець, коли таке нещастя стається, то ніби в пені моменти в голову приходить якась мудрість життєва, і тоді не хочеться винити ані ментів, ані стан дороги, ані ще когось чи щось інше, і в кінці кінців приходить якесь розуміння своєї участі і своєї реальної відповідальності в житті за себе, близьких і інших навколо... і тоді не хочеться лицемірити, шукати виправдання своїх вчинків, шукати на кого покласти відповідальність за те, що сталося...

telko

Повідомлення telko » Пон, 01 жовтня 2012, 13:42

Petrovych писав:telko кожен живе на своїй швидкості і неварто осуджувати тих хто їде швидше, оскільки частіше ДТП трапляюся із-за пупих водіїв "на тормозі", а ті хто їдуть на такій щвидкості знають, що роблять! А дороги у нас паршиві і ніхто за ними не дивиться, даїшники у нас не для попередження , а для покарання. Міа правильно робить, бо її дії хоч не повернуть Діму і Катю але, можливо, збережуть життя іншим!!!
telko, байкери - такі самі учасники дорожнього руху як і водії авто і так само їздять зимою на авто!!!
Пораджу зайти в Даі Залізничного району і повткати на плакати з інфою про ДТП, і там найти відповідь через, що частіше трапляються ДТП. Так, байкери учасники дорожнього руху але правил дорожнього руху для них не існує...

telko

Повідомлення telko » Пон, 01 жовтня 2012, 13:56

LEgEnDA писав:
telko писав:Mia, ти краще зроби сюжет про тих людей які ганяють на мотиках ввечері-ночі і які носяться по Городоцькій та обїздній 250+км/год. А не про кільце без освітлення...
не кажи комусь шо робити і тобі не скажуть куди йти.. Дивись собі під ноги.
Відповім в твому дусі, не кажи комусь шо робити і тобі не скажуть куди йти.

-kesheme-
Ім'я:Антон
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення -kesheme- » Пон, 01 жовтня 2012, 13:59

telko писав:Пораджу зайти в Даі Залізничного району і повткати на плакати з інфою про ДТП, і там найти відповідь через, що частіше трапляються ДТП. Так, байкери учасники дорожнього руху але правил дорожнього руху для них не існує...
Друже, це не найкраще місце для тьорок між байкерами і автомобілістами. Май повагу до друзів і родичів загиблих.
www.levelup.lviv.ua

Rosko
Дякував (ла): 9 рази
Подякували: 5 рази

Повідомлення Rosko » Пон, 01 жовтня 2012, 15:35

може закрити тему, ато розвели тут..... :facepalm
Мій стиль - не ваша мода.

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 01 жовтня 2012, 15:45

telko, тебе сюди ніхто не кликав. Шукаються свідки, дуже багато людей знайшли цю тему в неті, взнали якісь деталі і т.д.
Це не місце обговорення хто як їздить і як потрібно.
Felix писав: 5. Мені зрозуміле бажання близьких і друзів знайти причину, знайти винного (дорожне покриття, неосвітленість тощо), і попередити інших про таке, але якщо чесно, то це якось скажімо так зараз звучить не до місця... я маю на увазі, що байкер, який загинув, до того постійно їздив на тих самих дорогах і в таких самих умовах, але за їх покращення не боровся, репортажі по ТВ не робив ну і т.д.
6. Я не схильний підтримувати тих, хто натякає, що байкер таки перевищив швидкість і ніби це стало причиною - повторююся, ми того не знаємо напевно, бо навіть результатів експертизи нема.
7. Але з другого боку противно читати деякі зарозумілі пости про те, шо я валю і то тільки мої проблеми.Особливо в світлі цієї теми це стосується Легенди, але то в нього просто зараз юнацький максималізм, а з роками і він помудріє в цьому плані - головне, щоб без шкоди для себе.
при чому тут максималізм? Чи я десь писав що провини Діми в трагедії немає? Він винуватий, як би там не було. Однозначно перевищив дозволену швидкість. Просто не віриться що він таки просто "завтикав". Якшо була якась перешкода ми про це хочемо знати. Для себе.

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей