Вот і я про шоukrmail писав:За 3000 у.о
Можна взяти БМВ Е30 .
Ніфіга вона не дорога.
Надійна.
Швидка.
Гарна.
І новим машинам не програє.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вот і я про шоukrmail писав:За 3000 у.о
Можна взяти БМВ Е30 .
Ніфіга вона не дорога.
Надійна.
Швидка.
Гарна.
І новим машинам не програє.
Якщо машина така хороша чому вони майже не продаються? Чому ціни на них такі дешеві - на рівні старих ВАЗів????ukrmail писав:За 3000 у.о Можна взяти БМВ Е30 . Ніфіга вона не дорога. Надійна.Швидка.Гарна. І новим машинам не програє.
я з цим згідний. Але й ринок диктує умови. Раз ВАЗи в ціну Е30 і бертьу ВАЗи швидше ніж Е30 значить таки десь камін заритий. Якби все було добре - всі брали б Е30 і тоді ВАЗи б впали в ціні.Fobos писав: ВАЗів які продають у нас на ринку не коштують і половини тих грошей. А Е30 таки хороша машина.
Незнаю я нормально купив і нормально продав. Хоч купив гроб , на ньому я проїхав 10 т.км і не брав ключі до рук, і кост Після мене стільки ж.Demyan писав:Якщо машина така хороша чому вони майже не продаються? Чому ціни на них такі дешеві - на рівні старих ВАЗів????ukrmail писав:За 3000 у.о Можна взяти БМВ Е30 . Ніфіга вона не дорога. Надійна.Швидка.Гарна. І новим машинам не програє.
Якщо машина дешева в експлуатації, комфорт кращий, надійна, швидка гарна....чому за 3000 їх ніхто не бере і чому ціни тоді 3000 а не 5000? машина ж надійна....
- Знайди нормальну . - Вона Поїздить стільки що ти змучишся її ламати .sergey писав:1988 року за 4000 у.е.oldschooller)) писав:та підзбирай грошей і візьми якогось гольфа 2...або джетту....навіть оцей варіант...http://auto.bizua.com.ua/auto_volkswagen_1253120.htmlНэ, то занадто!Э ця сума, ы треба щось вибирати
Думаэш вона ще поъздить?Ну якщо так то можно ы її, але то якось стрьомно.Чи норм? :)ukrmail писав:За 3000 у.о Можна взяти БМВ Е30 . Ніфіга вона не дорога. Надійна.Швидка.Гарна. І новим машинам не програє.
Як ти багато бачив останнім часом 2106 що стояли в Діда в Гаражі і коштували менше 3000????oldschooller)) писав:sergey, але ті "крайнощі" будуть в дуже хорошу стані(знайти в якогось діда,яка стояла 15 років в гаражі)порівняно з 8,9,е30.....а тим більше альфами,фіатами...і т.п..
але справа твоя...
Fobos писав:Demyan, у людей стереотипи, вони думають, що якщо ВАЗ, то запчастини дешеві і на кожному кроці, так то воно так, але надійність цих запчастин... Та і не кожен майстер налаштує якийсь там мотронік чи к-джетронік або навіть карб беховський а от солекси і різну срань без пробелм в любому гаражі, але знову ж, через пару тисяч його круктить, щось там забивається і тд.
ukrmail писав:Якщо майстер творчий все нормально буде
Fobos писав:ukrmail писав:Якщо майстер творчий все нормально буде
А маєш такого? У Львові з такими дуже туго...
P.S. Поміняй підпис
хз як ти то їздив)))))) я так не вмію))ukrmail писав:Доречі М20Б20 (2.0 ) - в мене в Змішаному циклі виходив на 9 л))
|JAGUAR| писав:такий колір як в Фікуса.
Руками і ногами за е30Я б таксамо краще шукав в хорошому стані Е30 ніж ВАЗ
да, якщо так подумати:За що я даю 3000 у.е?Та й потым тяжко той ваз продати буде.А БМВ думаю швидше куплять.То треба все дивитись, конктерний екземпляр ы думати чи брати чи нэ.Хоча задумка з е30 непогана.Fobos писав:То не Е30 дешева, то ВАЗи ппц які дорогі, реально 90% ВАЗів які продають у нас на ринку не коштують і половини тих грошей.
Якраз серед е30 можна вибрати непогану машинкуvasylms писав:Іномарка це добре, але за таку суму знайти хорошу іномарку, яка не потребуватиме суттєвих вкладень грошей дуже тяжко або взагалі нереально.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 19 гостей