А я і не сміюсь. Це їхні реальні слова. Багато хто в Україні вважає, що якщо рентабельність меньше 50% то це чистий збитокIceQueen писав: ти будеш сміятися, але мені одного разу так і сказали

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А я і не сміюсь. Це їхні реальні слова. Багато хто в Україні вважає, що якщо рентабельність меньше 50% то це чистий збитокIceQueen писав: ти будеш сміятися, але мені одного разу так і сказали
ну я пропрацював 3 роки в одній з компаній перевізників...і може сказати на 100%...що останній раз відшкодування отримували в 2011р...і то тільки один перевізник...і то тільки за обслуговування маршрутів, що працювали у звичайному режимі(так звані соціальні 1, 3, 5 до 2012р)....а жодна "маршуртка" за останні 15років...не одержала ні копійки!!!IceQueen писав: Фактично тільки на словах, звичайно документально не підтверджу. В знайомого родич працює у союзі перевізників, там говорять не багато, але хто ближче до них, той в курсі, що нехай не 100% але відшкодування поступають.
доречі...якщо комусь реально цікава істина...то теперішнє законодавство дозволяє зробити інформаційний запити з цього приводу у відповідні структуриIceQueen писав: В такому випадку лише верхам відомо хто кому дав, а хто кому не дав
А ти не думав що та дівчина може бути круглою сиротою наприклад і для неї 5 грн в день це не малі грошіСерёга писав: не раз бачив дівчина мого віку 18-20..років заходить і каже посвідчення лічно мені б даже стидно було..вот за таких людей поломані маршрутки і піднімається проїзд...
http://atp1.lviv.ua/news/article/37/Останнім часом, все частіше, лунають вимоги від пасажирів та громадських активістів про відкриття доступу користувачам до даних про рух автобусів по маршрутам, як однієї з умов покращення якості послуг по перевезенню пасажирів.
Ми раді Вам повідомити, що на сьогодні з'явилася технічна можливість реалізувати дану функцію. Відображення руху автобусів буде відбуватися в кілька етапів. Першим етапом буде відкриття доступу до маршрутів 2а, 3а, 10, 16, 20, 32, 45 і реалізований він буде до 15 квітня. Наступною чергою відкриються маршрути 5а, 37 та 46. Орієнтовний термін - 01.05. Решта маршрутів буде відображено на сайті протягом травня.
Закликаємо інші компанії-перевізники долучитися до нашої ініціативи!!!
Хочемо повідомити, що дана функція носить чисто інформативний характер, а на її достовірність можуть значною мірою впливати збої у роботі GPS-трекерів. Також, у зв'язку із важким фінансовим станом перевізників, інсує певна заборгованість по сплаті за обслуговування системи, що може спричинити відображення не коректної кількості транспортних засобів на маршруті. Для уточнення даної інформації просимо звертатися безпосередньо до офісу компанії. Дякуємо за розуміння!!!
бо там в загальні [цензура] десь біля 35 автобуівс..а ЖПС на них від сили 8-10MEGASinK писав:
на http://www.eway.in.ua деякий час 25ий,33ій,11ий показували по GPS,а тепер нема такої інфи
Не дуже зручно ходити по сотні сайтів за цією інфою. Було б добре якщо б ви надавали можливість стороннім сайтам отримувати таку інфуcrush писав: тут мова не йде про евей...відображення буде тільки на сайті АТП
ну ми пропоновули евей співпрацю в цьому напрямку вже давно...в результаті вони почали диктувати свої умови...діалог припиненоweber писав: Не дуже зручно ходити по сотні сайтів за цією інфою. Було б добре якщо б ви надавали можливість стороннім сайтам отримувати таку інфу
Як можна сформувати адекватну ціну, не знаючи реального пасажиропотоку? З прибутку, якого ніхто, окрім власників, не знає? А міська рада ведеться на необгрунтовані вимоги перевізників.scrap писав: З 1 травня тепер проїзд в міських маршрутках по 3 грн.
чому б просто не навести порядок ?andrew писав: Мріяти про якісь зміни при ціні в 3 грн нереально...
а чому ? звідки кому відомо скільки заробляє перевізник ? він квитків не видає.. а навіть якшо і видає то ніхто не перевіряє чи всі з квитками чи не всі. і цифри пишуть потім зі стелі.andrew писав: щоб поміняти щось на краще ціна має бути 5-6 грн.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість