PorscheVitalik-first писав:ну наприклад???почнімо зі старших автомобілів і закінчимо новими

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
PorscheVitalik-first писав:ну наприклад???почнімо зі старших автомобілів і закінчимо новими
никакая тачка не будет ездить так, как ездит Порш.... сколько денег не вкладывайVitalik-first писав:вложи разницу в гетера,а разница там существенная и получишь в ответ такую спортягу что мама не горюй
ну давай по порядку.Vitalik-first писав:CAT, егегей ну наприклад???почнімо зі старших автомобілів і закінчимо новими,бажано вести конструктивний діалог,дякую....
я тобі написав про спорткари а не про люксові седани з серйозними динамічними показниками,я знаю що їм рівних нема....CAT писав:- BMW M5. німці перші зробили комфортний спортседан в якого не було і немає конкурентів серед япошок!
- BMW M3. дешевша версія цього ж комфорного спортседану
Гольф став початком культури якої??німецької,але не Японської,що любий Гольф GTI стоковий може сопоставити тому же цівіку ЕК type R з мотором К20?...CAT писав:- Golf GTI. німці перші зробили "хот хеч" і це стало початком для цілої автомобільної культури
клас,все супер,але читай пост вище....CAT писав:- Porsche. ціла армія легендарних спорткарів які окрім динамічних показників володіють щей крутим дизайном, якістю матеріалів в салоні, комфортом та надійністю.
несерійна машина,перший раз чуюCAT писав:- Gumpert Apollo - спорткар який зїсть живцем всі спорткари на треку.
не треба говорити будь - ласка про те що і хто до чого приклав руку,ми говоримо про суто німецькі машини....CAT писав:Bugatti Veyron - це творіння німецьких інженерів в оболочці Бугатті тут без коментарів
тобто з мотором від сучасного цівіка ? то ж можна і у гольф1 запхати сучасний 2.0 TSI з DSG :) а такі цівіки в оригіналі в Україні взагалі є з нормальним рульом ?Vitalik-first писав:що любий Гольф GTI стоковий може сопоставити тому же цівіку ЕК type R з мотором К20?
підтверджую...Opelevod писав:До теми!
Німецькі автоконцерни завалені замовленнями
Попит на німецькі автомобілі в світі зріс настільки, що автоконцерни не встигають виконувати замовлення покупців, на заводах вводять додаткові зміни, повідомляє Deutsche Welle.
За словами представника концерну Opel, з травня до липня на двох заводах додатково вводяться вісім робочих змін.
Керівництво Daimler веде переговори з представниками виробничої ради про введення додаткових змін у другому півріччі.
http://www.unian.net/ukr/news/news-435536.html
ну покруче буде від любого хондовського. і їде скорше :)Vitalik-first писав:А це що,крутейший спортивний мотор?....vovka писав:2.0 TSI з DSG
я поняв,сперечатися не будуvovka писав:ну покруче буде від любого хондовського. і їде скорше :)
интересно сравниваешь =) бери не стоковый Гольф, а R32 c его 3.2 VR6 24v 177kWVitalik-first писав:що любий Гольф GTI стоковий може сопоставити тому же цівіку ЕК type R з мотором К20?...
ця хонда важить як девятка. а гольф шось 1400 кг притому навіть так він їде швидше і від 1.6 b16 і від 2.0 k20 в кузові нового тайпера який вже важить на рівні гольфа ))Vitalik-first писав:але я толком не побачив шо там їде 2,0 турбо проти 1,6 атмо
ничего.... турбо свое дело знаетVitalik-first писав:ну а то что мотор будет 2,0 против 3,2 это ничего страшного?
серйозний результат при 2,0 об'їхати машину 1,6 з 250 000 пробігу на один корпус....vovka писав:він їде швидше і від 1.6 b16
а то вже погано,тут я сам дивуюся чим та машина така задушена....vovka писав:і від 2.0 k20 в кузові нового тайпера
про какую мы турбу говорим?...antik писав:ничего.... турбо свое дело знает
вона не задушена так як 200 сил є 200 сил. вона просто тяжка як і гольф :) постав туда b16 і вона взагалі потухне.Vitalik-first писав:а то вже погано,тут я сам дивуюся чим та машина така задушена...
400 кг різниці своє діло робить.Vitalik-first писав:серйозний результат при 2,0 об'їхати машину 1,6 з 250 000 пробігу на один корпус....
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей