во, а вони як показуэ практика не ходять 60 навыть на атмосферних двигунахFobos писав: или по состоянию.

масло на 20 тис мыняють разом з двигуном? чи це наномасло?

вже ваг колись пробував таку куйню замутити ы рызко вернувся на 7.5-15

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
во, а вони як показуэ практика не ходять 60 навыть на атмосферних двигунахFobos писав: или по состоянию.
ну в мене не ричить, та й не особо то і валить.Infernal One писав: От твоя Фієста , я розумію, ричить, валить, буксує, короче норм тачко. А той пилосос так зможе ? навіть якшо його "наночіпануть" до 180? Довго зможе?
ці елементарні речі можеш в гуглі найти. гбц люмінь, блок люмінь, шатуни ковані, поршня хйз, мене то не цікавило з якого вони сплаву і яка там вага. Раз розхід в нормі, потужність ОК, значить і вага там ОК, до прикладу навіть в моєму старому фордовському динозаврі клапана мають ножку 5.5 мм. В жигуля чи навіть в пріори нагадати скільки чи вже знаєш ?Infernal One писав: Якшо ти власник , ти шо не маєш права знати, яка в тебе ГБЦ, які поршня, які клапани, і тд.
http://fordservice.in.ua/maintenance/firstpavlo09 писав:Яка вартість то в офіціалів?
ТО2 на 40000км мені обійшлося в 2000грн. тобто 0.10 грн. за 1 км. пробігу.pavlo09 писав:Яка вартість то в офіціалів?
що ти причепився до тих свічок?, якщо на рахунок масла погоджуюсь з тобою, то при чому тут свічки?Thorn писав: mathst, ну якщо не заморочуватись станом авто...
Не росказуй, навіть звичайні свічки на атмосфернику ходять 60к точно, не говорячи вже про платинові чи ірідієві (які стоять на екобусті). Не віриш мені, можу тебе познайомити з декількома мотористами і вони підтвердять.Thorn писав: а вони як показуэ практика не ходять 60 навыть на атмосферних двигунах
Це таки наномасло, раджу замість того щоб слухати плітки про чудодійний мотуль і про кастрол і арал з однієї бочки, поцікавитись для чого таки створили масло 0w20 і чому це є прогрес, а не забаганка чиясь.Thorn писав: масло на 20 тис мыняють разом з двигуном? чи це наномасло?
rallyst писав: Середній розхід по місту 6.5 літрів. Темп - Вище середнього. Заправляюсь на Укрнафті.
і як це ти визначаєш "навантаження"axel писав: Я в турбованих BMW міняю свічки в залежності від навантаження, але в середньому це 40 000 км.
Romko писав:і як це ти визначаєш "навантаження"axel писав: Я в турбованих BMW міняю свічки в залежності від навантаження, але в середньому це 40 000 км.по словах власника? тіпа даю під хвіст регулярно - все міняй свічки?
![]()
не вірю, що по регламенту БМВ заміна свічок на 40 к
Romko писав: і як це ти визначаєш "навантаження"
axel писав: Автомобіль сам міряє сервісні інтервали, від динаміки, кількості спаленого палива, дальності поїздок, температурних режимів роботи двигуна, холодних стртів і купи інших факторів.
доречі незрозуміло що заважає іншим виробникам закласти похожі алгоритми в комп. компи всіх іномарок все одно ці всі дані отримують з датчиків. ну ще хіба якусь копійчану флешку в комп додати щоб було куда записувати історію )))axel писав: Автомобіль сам міряє сервісні інтервали, від динаміки, кількості спаленого палива, дальності поїздок, температурних режимів роботи двигуна, холодних стартів і купи інших факторів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість