це до того, що не треба вказувати шо "треба" купувати а що "не треба".YuraDOC писав: іпе? Це до чого? Аргументи і нормальний лексикон закінчився?
і як мені визначати свою машину я теж якось розберусь. і нікого крім мене це не має ....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це до того, що не треба вказувати шо "треба" купувати а що "не треба".YuraDOC писав: іпе? Це до чого? Аргументи і нормальний лексикон закінчився?
Infernal One писав: ти його мав (моє авто) чи хочаб бачив його ? Шо так авторитетно заявляєш про його "НОРМАЛЬНІСТЬ" чи "НЕНОРМАЛЬНІСТЬ" ????????????
Infernal One писав: акож не знаючи про ходові якості наприклад 2106 Олексія
Infernal One писав: А це шо було за випад? Я був в ДТП в своїй машині , і ти розказуєш мені шо і де мені відрубає? Грохнувся так, шо мало не показалося, пассажир теж отримав , правда більше ніж я.
Знов про мою машину на основі конченого краштесту авторевю.
Може БМВ 75 року в тому плані круче? ну повірю тільки після реалної демонстрації.
Неадекватного сприйняття інформації з твого боку нємєряно.Infernal One писав: пафосу нємєряно
Не знайомо, бо зібрав усі запчастини заліз на 2 дні в гараж і зробив раз і грамотно, і 5 років їжджу і не граю собі мозги.Infernal One писав: Коли тюнеш машину, так часто буває, шо або постійно розібрана, або їздеш недозібраний.Знайомо?
Розказую!Infernal One писав: і ти розказуєш мені шо і де мені відрубає?
Чуваку топо відрізало голову капотом!Не доезжая Первомайской, «семерка» врезалась в столб. От удара водителя выкинуло на проезжую часть, ему оторвало голову. «Что именно произошло, сейчас выясняют инспекторы.
чому тобі можна рити, а йому ні?YuraDOC писав: І не істери, не рий попередні повідомлення
ну так посвяти насInfernal One писав: запитуй шо хочеш запитати, по твоїм словам я зрозумів тілько шо задній привід треба тільки для того, шоб колеса провертати, бо тільки тоді від нього є толк
ти і в стоку відсмокчеш ненагинаючисьInfernal One писав: сток бабка
Я не рию, я відповідаю на конкретні запитання чи репліки з попереднього посту.rubilnik писав: чому тобі можна рити, а йому ні?
YuraDOC писав: rubilnik, ТС питав мене з сого я взяв що 7-ка може знести голову капотом, я і навів приклад.
де він спитав?Infernal One писав: Я був в ДТП в своїй машині , і ти розказуєш мені шо і де мені відрубає?
rubilnik писав: де він спитав?
Infernal One писав: голову капотом, то у Таврії відрубує, ти трохи відром ошибся В класики то треба через вікно вилетіти шоб до капоту дістати. Там капот впирається в передню рамку або в двірник, первірено
Згоден на 100%diesell писав: если бы были правильные замки на кампоте, он вылетая через лоб- не оторвал бы себе кукушку... Логично?
Моєї 07 ти не юзав, а судиш про її неноормальність , отже її нормальність не в твоїй компетенції.YuraDOC писав: Так, мав 2103 і 2105, і заявляю про ненормальність класичних жигулів на даний час.
і знов про мою згадав, якої навіть не бачивYuraDOC писав: У твоєї з ними мало спільного
Моя машина вже дещо відрізняється від стандартного тазу, порівнюєш абсолютний сток з моєю ? На основі чого? їздив на моїй?YuraDOC писав: Тази були моїми першими машинами, знаю що кажу.
аналогічно з твого боку. Коли я сказав про інтеркулер і тяжку турбіну ти як бабця став тараторити шо всі тази г..но і моя таке саме.YuraDOC писав: Неадекватного сприйняття інформації з твого боку нємєряно.
Справа в тому , що Жигуль 70х я можу купити і зараз відносно свіжий 2012 року і допилювати як ся замане, а БМВ 70-х ти сам знаєш в якому стані ти її взяв.YuraDOC писав: В тому то і справа, що дигуль 2000-го можна порівняти лише з БМВ 75-го.
В мне теж дейлі кар. Основна його задача бути Дейлі каром. Але і це тобі не подобається.YuraDOC писав: А порівнював я тоді зі своєю Корсою 93-го, яка у мене як дейлі кар
все сказав? ЗнающийKirik писав: і всякі там разпорки, і стаби тоже я ставив, і аморти самі модні тоді шо були тільки в магазі купив, якісь жорсткі, жовті, фірменні, із забугра чи нульовик, який міфічно добавляє сто підсот конів я думаю то не є, тюнінг, то є доводка заводських дефектів, які є в тій машині з заводу
а я розписуюKirik писав: але вони шось не розписують в стилі аля "я твой інормака со світлофора шаталь" або "сидів на хвості в мерседеса, бідолаха аж настрашився коли побачив мене", ну і далі в тому стилі, якшо зібрати усі вислови інфернала, то можна сміло пройти в вищу лігу КВН
десь тоді коли ти купиш собі Мерседес , не раніше 2046 рокуKirik писав: тепер очікування, коли в інфернала увірветься терпець
ти вважаєш диски там би допомоглиKirik писав: діски в мене були кашерніші від самої дельта інтеграле, а не кітайський хлам і всякі там разпорки, і стаби тоже я ставив, і аморти самі модні тоді шо були тільки в магазі купив, якісь
МS чи HOLA? Нашо за бугор їхати , гоу до Фкуса на базар . за 700 гриваків 4 штуки вторгуєш можеKirik писав: жорсткі, жовті, фірменні, із забугра
Ну то я і писав , шо треба з машини вилетіти шоб таке сталося. Чи не писав? Тобто капот в машину при зіткненні не лізе - ФАКТ!!!YuraDOC писав: Чуваку топо відрізало голову капотом!
уточняй в якого.AndrewK писав: ти і в стоку відсмокчеш ненагинаючись
А яка в неї різниця між простим класичним жигуликом? Чим твоя машина більше підходить під термін "автомобіль на кожен день" ніж звичайний класичний жигуль? Чим окрім MP3 магнітоли і відсутності карба, вона прогресивніше і краще 6-ки яка була в мого батька в 85-му?Infernal One писав: Моєї 07 ти не юзав, а судиш про її неноормальність , отже її нормальність не в твоїй компетенції.
з овощними гружоними китайцями можеш подрикатисьInfernal One писав: уточняй в якого.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей