А де можна взяти довідку про несудимість

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На вул.Липинського в приміщенні Держ.Служби Охорони. Вона безкоштовна, але чекати треба десь 3-4 тижні. З собою треба мати копію паспорта і ніби ідент.кода (точно не памятаю за код)Morr писав: А де можна взяти довідку про несудимість
вона обовязкова, але перевіряти твою несудимість - обовязок працівників мігр.служби а не твій. Раніше, коли паспорти видавали в органах МВС, вони хотіли за ту довідку 30 грн, або мав робити її сам. Зараз паспорти видає міграційна служба, тому не знаю, чи там щось змінилось чи ні... Може і далі гроші деруть, тоді дивись сам, що тобі вигідніше - дати 30 грн чи два рази з'їздити на ЛипинськогоMorr писав: вона вроді необовязкова
Вже ні.Yuzer писав: На вул.Липинського в приміщенні Держ.Служби Охорони.
Olko_ua писав: Yuzer написав:
На вул.Липинського в приміщенні Держ.Служби Охорони.
Вже ні.
Тепер цю довідку десь на Кривоноса роблять
Коба писав: Хочу отримати зак.паспорт, мені як мешканцю Пустомит куди звертатися і які документи з собою мати
шо ти ліпишБодя писав: p.s. доречі в вашому увірі вас захочуть розвести, що тіпа начальник неприйме вашої заяви, а вони такі добренькі вам за 600грн. то дєло замутять!!!
ну зачєм такsantosxxx писав: шо ти ліпиш
для чого?santosxxx писав: який ВВІР..якого району
Все фігня...йдеш на Залізничну,кажеш хочу за 10 днів,тобі дають квитанції платиш і за 10 днів маєш аусвайс на руках...і пофіг яка пропискаБодя писав: ibit, Бо на лапу. Там щось за 5 днів, то я трохи загнався. То все звичайно так, але, щоб зробили за 10, треба йти біля рафінаду в увір, писати заяву мол якого хріна ти хочеш паспорт, так скоро, притому причина має бути блін відіті лі ПОВАЖНА і тоді якшо ту заяву приймають, то знову йдеш в увір за місцем прописки, а там вже запускається в хід пекельна машина.
p.s. доречі в вашому увірі вас захочуть розвести, що тіпа начальник неприйме вашої заяви, а вони такі добренькі вам за 600грн. то дєло замутять!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей