вапросав більше нє імєю) ДякуюSluva писав: 95Е то енерджі а 95S то та спіртяга

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вапросав більше нє імєю) ДякуюSluva писав: 95Е то енерджі а 95S то та спіртяга
такshpila писав: Дем'ян то ти в Соула лиєш укрнафту?
Ну але це звичайний, не спиртовий і не Енерджі. Може з часом "адаптується" і стане краще, бо поки майже тільки бак відкатав, розхід по БК зараз 8,6 - 30% траса, 70% місто. На другий тиждень, якщо вийде, планується поїздка в 600 км туди назад, подивлюся скільки покаже по розходу (бак та БК), як поводить себе машина і т.д. і вже точно оприділюся чи перейду на Укрнафту чи ні.shpila писав: знач і я буду переходити
в яку сторону? між Лукойл-95 і Енерджі 95 різниці не чую :)shpila писав: різницю між ВОГ 95-м звичайним і Укрнафтою 95-м звичайним відчув.
Аналогічно тільки в порівняні з ОКО, а не з вогівським. Я взагалі рідко тисну газ в полік - так як необхідності нема - розгін і так набирала після 3000, а тут давиш-давиш, а толку після 3000 оборотів ніякого. Як писав вище подивлюся, що той бенз скаже на великій дистанції і чи вийде 600 км в один бак (на ОКО в тому ж маршруті завжди хватало і ще троха лишалося).shpila писав: уб'єктивно - на укрнафті менша тяга. Коли тисну на педаль на вогівській бензі то аж свист іде, майже як з турбіни
Трохи не такSluva писав: 95Е то енерджі а 95S то та спіртяга
Demyan краще не переходиі вже точно оприділюся чи перейду на Укрнафту чи ні.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість