Ну дивися, в мене IVECO двигун. Якщо втикне, поставлю в кут на гречку!Speedo писав: axel ну не скажи, по Івеко можу багато розповісти, бо раніше працював в їхньому представництві (тут хлопці не дадуть збрехати )

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну дивися, в мене IVECO двигун. Якщо втикне, поставлю в кут на гречку!Speedo писав: axel ну не скажи, по Івеко можу багато розповісти, бо раніше працював в їхньому представництві (тут хлопці не дадуть збрехати )
якщо ти мав на увазі Італьяшок то повір сучасним ВАГам ще далеко до простоти у порівнянні... за франців не скажу - так як не мав досвіду..T5-R писав: Чим погані, з новими точно проблем немає, поки оф сервіс. А з користованими є, бо все все через дупу зроблено, зрозуміло що складність конструкції тягне за собою дороговизну обслуговування.
Speedo, Fiat Ducato 2.3 MultiJetSpeedo писав: axel в чому? Який саме?
Машина є така, Пагані Хyяра, але в нас таких нема шоб ними мірятисьEnter писав: ато лише хуярами міряєтесь
Romko писав: Астрі Н 1.3 СДТІ Фіатівський 1.3 MultiJet, хто не знає - так що можна брати
ти знаєш в мене в м42 гне клапана при обриві двохрядного ланцюга або поломці натягувача.думаю чи то поставити м40 на ремінь де не гне клапанаRomko писав: також ключовим було гне клапана в моторі чи ні![]()
![]()
![]()
ну то ясно... але технології не стоять на місці і в сучасних машинах з варіаторами фаз, прямим впорскуванням, колекторами зі змінною геометрією, складними турбінами, CAN шинами, Боді компами і т.д. ніколи не буде все так само просто розбиратись як на БМВ чи Опелях 80х-90х роківAnGeL писав: Romko, ви просто не розумієте шо він дивиться на машину очима майстра, який цінує надійність, простоту, зручність, і т.д., так як не стільки їздить як розбирає/збирає, ремонтує, і от якшо кузов не гниє, то значить добра машина бо довший час не треба варити, і т.д., якшо все логічно сконструйовано і легко знімається - тоже гуд. а от ті хвранци не гуд, бо там колупатись в тому всьому то біда. а ми розглядаємо просто як транспортний засіб, не роздумуючи, як там шо міняється.
це все дуже гарно але до 200к пробігу.і такі машини тільки з нуля брати ( моя така думка)Romko писав:
ну то ясно... але технології не стоять на місці і в сучасних машинах з варіаторами фаз, прямим впорскуванням, колекторами зі змінною геометрією, складними турбінами, CAN шинами, Боді компами і т.д.
в м40 гне клапанаandriy320e30 писав: поставити м40 на ремінь де не гне клапана
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей