Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
кинь за псами ту залізяку, постав нормальні стокові гальма і будеш мати спокій.M@sTeR писав: Може хто хоче купити чи кому дати потестити.......
T5-R писав: постав нормальні стокові гальма і будеш мати спокій.
+1T5-R писав: кинь за псами ту залізяку, постав нормальні стокові гальма і будеш мати спокій.Нашо викружувати казна що?
та причім тут принципи. тут не в принципі справа. шо за взагалі за маразм вертатися до стоку, тимбільше до барабанів??! та ніколи сток гальма не будуть кращими ніж тюнінговані. просто тюнінгувати треба правильно і з розумом, тоді буде ефект, а якщо робити через задницю, то дійсно на такого тюнінху можна вбитися.M@sTeR писав: небуду принципово....
Незнаю що ви з тими гальмами і машинами робите, але в мене в свій час володіння 08 по гальмах було поміняно тупо все. Машина ставала колом при потребі без всяких юзів і недогальмувань заду чи шось таке. На стокове зубило достатньо заводських гальм в справному стані і чуть кращого вакуумника, жовтого наприклад. А решту варто рухати якщо машина розганяється нормально, тобто планується бодрий мотор. ІМХОslim_painter писав: шо за взагалі за маразм вертатися до стоку, тимбільше до барабанів??!
знов плюсанусяT5-R писав: Незнаю що ви з тими гальмами і машинами робите, але в мене в свій час володіння 08 по гальмах було поміняно тупо все. Машина ставала колом при потребі без всяких юзів і недогальмувань заду чи шось таке. На стокове зубило достатньо заводських гальм в справному стані і чуть кращого вакуумника, жовтого наприклад. А решту варто рухати якщо машина розганяється нормально, тобто планується бодрий мотор. ІМХО
Оце я розумію, наш пацанM@sTeR писав: коли на світлофорі на стрийські стоїть зі мною дачія,ланос, чи тоже ВАЗ і спереді свобідно, неможу негазнути....тяжку ногу маю......нога сама аж падає на газ...
Але взагалі то спокійно їжду.....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей