Чисто не там де прибирають а там де не смітять.AndrewK писав:А якого його не миють і не прибирають? Якого газони розмулені і болото тече по окрузі? Якого бордюри височезні і їх постійно ушкоджують і як результат додаткове забруднення. Наперід кажу - в Європі по них також ходять. Просто ними там ще й займаються.Одним словом не потрібно перекладувати проблеми з хворої (державної) голови на здорову (приватну). Я маю повне право повернути бруд на те місце звідки він взявся.
Андрій і ти не правий, я маю багато знайомих за кордону і сам не раз там був і бачив на власні очі - коли снігу намело, люди не чекали тракторів -пішли купили лопати по 5 євро і самі прибирали - кожен біля свого будинку, якщо немає смітника вони не обурються чому немає - а несуть і викинуть там де є. Цікаво щоб ти зробив в такій ситуації? Сказав би я заплатив гроші і все і чекав би?
Проблема не в державі а в нашому менталітеті - ми думаємо що повинна робити держава бо ми платимо гроші, а вони думають що спершу я маю дбати про чистоту, порядок і благоустрій.