Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Миття авто біля під’їзду чи будинку

Де я мию авто?

На спеціалізованій мийці
30
38%
Мию сам біля будинку
48
62%

Всього голосів: 78

Demyan
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Миття авто біля під’їзду чи будинку

Повідомлення Demyan » П'ят, 16 липня 2010, 07:47

AndrewK писав:А якого його не миють і не прибирають? Якого газони розмулені і болото тече по окрузі? Якого бордюри височезні і їх постійно ушкоджують і як результат додаткове забруднення. Наперід кажу - в Європі по них також ходять. Просто ними там ще й займаються.Одним словом не потрібно перекладувати проблеми з хворої (державної) голови на здорову (приватну). Я маю повне право повернути бруд на те місце звідки він взявся.
Чисто не там де прибирають а там де не смітять.
Андрій і ти не правий, я маю багато знайомих за кордону і сам не раз там був і бачив на власні очі - коли снігу намело, люди не чекали тракторів -пішли купили лопати по 5 євро і самі прибирали - кожен біля свого будинку, якщо немає смітника вони не обурються чому немає - а несуть і викинуть там де є. Цікаво щоб ти зробив в такій ситуації? Сказав би я заплатив гроші і все і чекав би?
Проблема не в державі а в нашому менталітеті - ми думаємо що повинна робити держава бо ми платимо гроші, а вони думають що спершу я маю дбати про чистоту, порядок і благоустрій.

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » П'ят, 16 липня 2010, 14:29

А навіщо платити комусь, якщо послугу не надають? Я вважаю, що це синдром вічного терпили і лоха - платити бо "так всі роблять", або "так треба".

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » П'ят, 16 липня 2010, 14:49

Andriy01 писав:А навіщо платити комусь, якщо послугу не надають?
Ну так не плати.
Склади свій протест, напиши чому і не будеш платити...так же роблять в Європі :D
Ну але чому я маю терпіти якщо я не маю машини наприклад, живу а тут приїжає хтось, привіз болота з іншої вулиці на моє подвіря і змиє і лише його там? Нехай відвозить туди звідки привіз і де взязв його :)

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » П'ят, 16 липня 2010, 17:46

Тема для кофейні. Флуд, та й годі. :D Прочитав кілька перших сторінок. Поржав. Далі читати не став. Писати вирішив! :happy

Хто там про екологію дуже дбає? Чи бачили ті екологи, щоб колись десь останнім часом у нас вулиці мили? Я, мабуть з 80-их років не бачив такого. Виявляється, що всі вулиці у нас брудні через миття машин! :confused І у взутті по квартирах не ходять, бо люди машини мили!? А де машин не мили - ходили б по своїй хаті у взутті? :bad
То нічого, що пісок і пил - можна лопатами згрібати з доріг? То нічого, що біля всіх парків, будівництв, ремонтів - всі вулиці засипані болотом, цементом і чорт зна чим? Виявляється, то автовласники загадили. :shout
Та автовласникам навіть ЖЕКи мали б доплачувати, що вулицю змивають!

Ні, ну, мабуть, можна миттям машини і якось нашкодити - перегородити під'їзд, затопити вихід з того ж під'їзду і т.п. Але, такого не бачив ще жодного разу. Миття в озері чи ріці - колись бачив. Зрештою, як і миття голови шампунями, купання з мочалкою та милом...
Рекламу шампуню, нещодавно, всі ж бачили - склад - один і той самий! Екологам не страшно в косметичний магазин заходити, щоб не отруїтись? Чи стоки каналізаційні відрізняються від стоків у квартирах призначенням? Всеодно, - все у Полтву.

Миття машини - справа дуже делікатна та особиста! Їжджу лише на перевірені мийки. Інакше - біда! Раз на кілька місяців мию сам. Помаленьку, акуратно. А як інакше побачиш свіжі сколи, плями від бітуму?
Від бітуму, до речі, завжди чищу сам. Попробував один раз на автомийці. Добре, що збоку був. Беруть "хімію" для очистки двигуна від нагару і починають шматкою "змивати бітум" з фарби... З фарбою разом. Вигнав тих "дєятєлів" від машини.

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » П'ят, 16 липня 2010, 18:03

Igor_Lviv, все логічно і мудро розписав. Справді тема переростала в суцільний флуд.
Осообливо мене вразило повідомлення -
pikach00 писав:Andriy01, та от тому у нас потім брудно на вулицях. Ти куда бруд з машини змиваєш? На дорогу, правда? Чомусь за кордоном можна без проблем у взутті з вулиці по хаті ходити, а у нас одне болото.
Ти ж наче був закордоном і бачив їхні вулиці, їхнє ставлення до них, їхні машини-"пилесоси", їхні буд майданчики зі спец очиСними "ексітами-МИЙКАМИ". Я в Штатах машину мив тільки від каліфорнійської пилюки, бо всюди чисто і то раз в 2 тижні освіжав. Навіть після дощу - на авто не було таких розводів.
Про шо говорити. Подивитись на Кульпаріквіську- де розширяють аеропорт. Де менти, Які б штрафували кожну будівельну машину, море бруду виноситься тільки на даній ділянці дороги.
Шоб в нас були чисті дороги і машини, перш за все - ше пройде років 40-50 до того може, а по друге - Автодор має зробити не тількі оновні і магістральні дороги , а й прості прибудинкові вулички.

+ саме шо негативно на це все впливає- Зима. Наші ридурки стільки викидають піску що за всю весну не можуть цей бруд визбирати.

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей