Дякую, вона мены пригодитьсяMRE писав:Удачі тобі!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дякую, вона мены пригодитьсяMRE писав:Удачі тобі!
запропонуйте нормальну, бо всю газету Ваш Магазин, я не осилю.|JAGUAR| писав:купи якусь 2109 чи 099
1988 року за 4000 у.е.oldschooller)) писав:та підзбирай грошей і візьми якогось гольфа 2...або джетту....навіть оцей варіант...http://auto.bizua.com.ua/auto_volkswagen_1253120.html
Думаэш вона ще поъздить?Ну якщо так то можно ы її, але то якось стрьомно.Чи норм? :)ukrmail писав:За 3000 у.о Можна взяти БМВ Е30 . Ніфіга вона не дорога. Надійна.Швидка.Гарна. І новим машинам не програє.
ukrmail писав:або ближче до вересня продам тобі Дев"ятку . Нормальну і не дорого.
це вже крайнощі, то вже занадто.Машина конструкцыъ 60-х рокыв.oldschooller)) писав:та тоді краще взяти ваз 2106....з двиглом 1.6 або 1.5....
oldschooller)) писав:але ті "крайнощі" будуть в дуже хорошу стані,порівняно з 8,9,е30.....а тим більше альфами,фіатами...і т.п..
Да :)oldschooller)) писав:але справа твоя...
[цензура], один знайомий має 2109 1990 р.в., він сам з Росії, але приїжає на літо і їде нею в Карпати, зимою не експуатувалась, наїжджено 14000, стан ідеальний,як з салону, білого кольору, ле короткокрила.Реально йому її не треба, але він морозиться її продавати, скілльки вже людей його шукали, просили, а він шось морозиться, якби він надумався то я дам знати.sergey писав:|JAGUAR| написав:купи якусь 2109 чи 099запропонуйте нормальну, бо всю газету Ваш Магазин, я не осилю.
ти гониш? це не просто норм, це кул! кльова машинка! її зараз багато хто хоче купити і шукає, а не так як різні фіати чи сеати - тільки би продати пошвидше!sergey писав:Думаэш вона ще поъздить?Ну якщо так то можно ы її, але то якось стрьомно.Чи норм?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей