так попробуйDNK писав: в мене просто перше відео видає помилку тому і питав
https://www.youtube.com/watch?v=G6TZbXEcZtU
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так попробуйDNK писав: в мене просто перше відео видає помилку тому і питав
нема. рівний старт взагалі-то тяжко зробити по світлофору.DNK писав: а нема де рівний старт?
незнаю.DNK писав: шо таке по москальски можевільнік?
от чого небуде того небуде. нелюблю корчувати всяку фігню туда де їй не місце.DNK писав: давай задньопривідний ваз.
всі 4 машини їдуть однаково +-. хто краще зачепиться за асвальт і зреагує на світлофор - той і швидше..DNK писав: але єс їде швидше ніж донецька зубилка ?
вроді як ялівець...DNK писав: шо таке по москальски можевільнік?
Бека поза-заліком з тою 8клапанною їхав 13.47vovka писав: 4. бека. - 13.71
я написав офіційні часи кваліфікації які внесено в протокол.Fobos писав: Бека поза-заліком з тою 8клапанною їхав 13.47
нєа.. шось біля 160 вроді.nazikey писав: а яка швидкість була на фініші не дивився.
агаJarevych писав: там 4 ротора замість двох?
на всіх грошей не хватить ))Йосип писав: ти сказився,хоч всіх в Україні рвати?
коленвал треба :) корпуса там як такого нема.. ті всі статори окремо продаються.Jarevych писав: , я та прикидую, що це реально навіть з твого зробити, але тре ще два ротори найти і найти людину яка зможе вилити той корпус
я то і мав наувазі, просто забув як називаєтьсяvovka писав: корпуса там як такого нема.. ті всі статори окремо продаються.
я думаю виточити не проблема?!vovka писав: коленвал треба
так в чому проблема? збирай бабло на статори і роторvovka писав: був би мотор, а куда запхати знадеться
а я думаю проблема ще й яка :)Jarevych писав: я думаю виточити не проблема?!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей