Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так, так ,такandriy320e30 писав: хоча турбу і так треба було міняти на нормальну .
ну на весну точно виїду на новому сетапі, зараз ні часу ні грошей на машину нема, ремонти вдомаПетро писав: AnGeL, короче понятно шо то буде надовго з тим,бо тобі і так добре
тільки не роби такого .або став бу в ідеалі або велику .полякам я шось не довіряюKirik писав: дві каті і тобі в польщі роблять її ідеальною
будуть, ще й як. вже ламаютьDBF писав: AnGeL, а грубший стаб поліуретан і жорсткі аморти кузов не будуть ламати?
та я написав, що вона того не вартує. 2к на таку ж нормальну не проблема зараз найти, але смисл?andriy320e30 писав: тільки не роби такого .або став бу в ідеалі або велику .полякам я шось не довіряю
поляк вроді провірений, батько в нього третю турбіну до автобусів робить :)andriy320e30 писав: тільки не роби такого .або став бу в ідеалі або велику .полякам я шось не довіряю
пічальний той прелюд якись, в моїх руках він би за паро місяців розсипавсяAnGeL писав: Kirik, нє, розпорки будуть вже і бігом. на стаканах видно сліди що трохи вигинає їх пц як то всьо тягне за собою.
Kirik писав: в моїх руках він би за паро місяців розсипався
та думка вже давно гуляє в голові, але і преля продавати не варіант. його просто відновити, довести до пуття і най буде буденна поповозка. корч з нього не дуже то підходящий.Shpioner писав: AnGeL, не було думки квадрат пошукати?
грубший стаб буде рвати кріплення, ше пробє дніще, і в салоні побачиш йогоAnGeL писав: крім того я і так думав міняти га грубший. але таки не поміняю
от тут ти правAnGeL писав: корч з нього не дуже то підходящий.
нє ,поліуретан класний тим, що взув і забув. на ньому і сліду нема. а так би поміняв вже 2 комплекта резинок. які в 2 рази дорожчі ,якшо по оригіналу.andriy320e30 писав: але поліуритан і всяка фігня то не для кожного дня .я от поставив колись прості ексцентрикові литі салінблоки то перд розбило на раздва всі рульові шарові і я поняв шо ті всі пріколи тільки для доріг шкло
а шо, по машині не замітно що я теж такої думки?Shpioner писав: Спочатку треба технічну сторону пофіксити а тоді вже марафет наводити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей