кльова?mister_X писав: просто машина сама по-собі

Thug писав: Продублюєш у темі про паркування?
не задротствуй, не знаю де сфоткано, але видно шо там люди і так не ходять, бо болото і зарослі.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
кльова?mister_X писав: просто машина сама по-собі
Thug писав: Продублюєш у темі про паркування?
в нього особняк за містом ) кожен день він проїжає по княгині ольги і по сахарова біля 6 години !! бачу ойго якшо некожен день то через день точно !!! як це зі львова _ багаті люди живуть за містом не тільку в україні а і в інших країнах ну типу рублёвки ! мене це ображае я люблю своє місто і його дорогі авто ! зі львоваThug писав:Продублюєш у темі про паркування?BOXER писав:не зі Львова, але у Львові машинка буває часто))
Autofot+ писав: як це зі львова _ багаті люди живуть за містом не тільку в україні а і в інших країнах ну типу рублёвки ! мене це ображае я люблю своє місто і його дорогі авто ! зі львова
істину глаголиш, а в Сієру взагалі сідають тільки роздівшись на порозі і відразу за мінєт берутьсяApokalipsis писав: дівки сядуть швидше в попсовий порш турбо с ніж у ваш опель чи ацьку девятку на валах
а завидувати треба...Vusiko писав: а в Сієру взагалі сідають тільки роздівшись на порозі і відразу за мінєт беруться
З чорним капотом, кришою і багажникомAutofot+ писав: БАЧИВ СЬОГОДНІ ТАКУ САМУ ТІЛЬКИ 2010 РОКУ БІЛУ НА ЧОРНИХ ДИСКАХ НА ЧЕРВОНИХ 14 НОМЕРАХ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей