Забув напевноz@k писав:я в тій темі вже писав КГ/АМ ???

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Забув напевноz@k писав:я в тій темі вже писав КГ/АМ ???
Тут форум, хочу і пишуSpeedo писав:pikach00
а ти зі своєю нарваністю і хамовитістю вообще всіх задрав!!!
мовчав би, коли з тобою не говорять!
and1 писав:ты для себя хочешь выяснить? или просто тему поднять умную
Так пиши в топіку шось тіпа "давайте побакланимомсь на цю тему", "які ваші думки щодо моєї невідомо звідки взятої класифікації авто і країн виробника?", "ви згодні з моїм ІМХО відносно уродлівості кубіка?"Speedo писав:ну допустим
and1 писав:ты для себя хочешь выяснить? или просто тему поднять умную
але я так бачу "розговора не получилось"
ну, ми нічого не втратили!Speedo писав:але я так бачу "розговора не получилось"
пікачю, просто всім іншим не вистачить терпіння йому це роздупляти!pikach00 писав:z@k, як добре що є такі врівноважені люди як ти, мені не вистачає терпіння пояснювати людям такі прості речі
Добре тут спорити небуду реально не рамні вроді на моноприводі погоджуюсь псевдопозашляховики (псевдоджипи навіть незнаю що сказати Джип це взагалі то марка машини і дійсно нічого спільного в них немає)Speedo писав:1) Toyota RAV4, Honda CRV - яскраві представники псевдоджипів. Небагато спільного з позашляховиком.
Мітсубісі можна було до першого пункту докинути. А от Субару взагалі немало бути в цьому списку оскільки це так сказать автомобіль в кузові універсал підвищеної прохідності і з позашляховиками також недуже багато спільного. І давай закінчимо парафінити людей в якиш хаявні дорогі машини це негарно. Водій водію рознь! Так до слова серед водіїв жигулів більше бидла ніж закермом дорогих іномарок !!! (Це по власним спостереженням)Speedo писав:2) Mitsubishi Outlander, Subaru Outback
Улюблені тачки львівських тіпа-крутих. Які майже нічого не мають спільного з джипінгом...
На вкус і цвет сам вкурсіSpeedo писав:3) МВ (кубік)
ні форми ні вигляду ні прохідності.
Ціна ЗАШКАЛЮЄ.
Зате по такій машині мудака видно здалека (нормальна людина так не купитиь).
Іншими словами, машина може й непогана, але за такі гроші !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Як показала інфа :Speedo писав:4) Ssang Yong - ну, як і все китайське, тут без коментарів...
Зовсім це чудо і не китайськеСсанг Йонг. Крупный промышленный концерн, с 1986 выпускает легковые и вседорожные автомобили при содействии Mercedes-Benz. С 1998 отделение вседорожников приобретено концерном Daewoo.
Ой дуже спорне питання Хамер АШ1 серійний аналог військовому хамеру похідність огого !!! АШ2 Доволі оновлений АШ перший прохідність помоєму нічим негірша ну на рахунок Аш3 незнаю то говорити небуду !!!Speedo писав:5) Hammer - зовнішній вид вражає, прохідність - як у простого паркетника
І знову ж таки це тільки твоя думка !!! Я би їх на перше місце непоставив !!!Speedo писав:ТОП
(зі знаком +)
1) УАЗ (всі моделі, може крім "Патріоту", ГАЗ (козел, буханка, бобік )
2) Нива (без коментарів, джип визнаний в усьому світі)
pikach00 писав:Так пиши в топіку шось тіпа "давайте побакланимомсь на цю тему", "які ваші думки щодо моєї невідомо звідки взятої класифікації авто і країн виробника?", "ви згодні з моїм ІМХО відносно уродлівості кубіка?"
Краще іди в гуглі пошукай інформацію як правильно теми на форумах створювати
Saba писав:То кожен день має бути нова тема для флуду, яку до вечора струть або закриють.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей