Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Капот. Жабра на капоті...
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
andriy320e30, та буду потроху боротись...
мотор моторм, а шоб воно так поїхало треба серйозно облегшити кузов і попроцювати з налаштуванням ходової... і ще є 2 фішки на прель, незнаю що з них краще, і чи можливо то поєднати, але то окрема розмова...

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Danko
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Капот. Жабра на капоті...
Капот робити потрібно тільки зі скловолокна, Я тобі поможу у цьому...Kost писав: звернись до супер валящого))))))
потім... Потрібно зробити точну копію якогось фірмового капоту на прелюд, бо там правильне розташування зябер і відводів, (я незнаю де у тебе колектор, де запобіжники і нюанси)...
Приїжджай В Нісмо Гараж там все можу показати та розказати...
В мене матриця з одного дріфтового 200sx - розташування ідеальне,капот постійно продувається, вихід теплого повітря є, забір повітря також...Скловолокно витримує дуже велику температуру,(Впускні колектори роблять зі скловолокна, з 60градусів полахав

NISMO DRIFT TEAM///
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
AnGeL,Петро писав: AnGeL, попробуй зі скловолокна зробити...шоб нічого не варити
Остапко,я тобі скіки раз то писав тут ше до посту ДанкаDanko писав: Капот робити потрібно тільки зі скловолокна

Данко перший пост шо я тобі не підсираю

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- AnGeL
Danko,
ти відчуваєш різницю між компоновкою підкапотки в ніссанах і в хонді? в мене коллектор впритик майже з капотом, і температура там не 60, не 100, і не 150... смола розплавиться розмякне і воно все осяде... і ти краще перечитай всю тему, там є чому так а не так, чому фірмове не канає і т.д.

ти відчуваєш різницю між компоновкою підкапотки в ніссанах і в хонді? в мене коллектор впритик майже з капотом, і температура там не 60, не 100, і не 150... смола розплавиться розмякне і воно все осяде... і ти краще перечитай всю тему, там є чому так а не так, чому фірмове не канає і т.д.
крім того з скловолокна його ше потім вишпаклювати по-людськи всього то ппц
я такий варіант розглядаю типу на "трек-дні", який-небудь, чим тонше і легше... але то інша історія... наразі вже рішив як робити...

- Контактна інформація:
AnGeL, перечитав. ти не правий в своїх постах скловолокна...(воно спокійно витримує 300-500градусів)подивись де в мене колектор - 

NISMO DRIFT TEAM///
- Петро
скільки там його шпаклювати,головне правильно зробити форму зі скловолокна шоб потім лешге було його шпаклюватиAnGeL писав: крім того з скловолокна його ше потім вишпаклювати по-людськи всього то ппц

Форму зроби,хай спочатку не получиться,накупи більше того волокна і бався.все вийде,мої бампера переліпились скловолокном,накладка зроблена з більшої частини(закривала майже всю морду) і методом тику і підгону має теперішній вигляд.капоти різні роблять зі скловолокна і ставлять,даже без усілітів під ними :)
xenum.ua
- AnGeL
Danko, ну і? ти вже навалював на повну? він в тебе світився в темряві? скловолокно це витримало? яка відстань від скловолокна до колектора? 1-2 см так як в мене? напевне ні...
кажу мені то для еврідей, вже поверх цього може при бажанні виліплю тонюнький скловолокняний, так щоб на покатухи ставити...
кажу мені то для еврідей, вже поверх цього може при бажанні виліплю тонюнький скловолокняний, так щоб на покатухи ставити...
- Контактна інформація:
AnGeL, ти реально якусь тупість написав про скловолокно...Шпаклювати однаково прийдеться.. а ефект і вага на Ліцо!
тут як не крути але Петро, правий...
тут як не крути але Петро, правий...
Петро писав: скільки там його шпаклювати,головне правильно зробити форму зі скловолокна шоб потім лешге було його шпаклювати Форму зроби,хай спочатку не получиться,накупи більше того волокна і бався.все вийде,мої бампера переліпились скловолокном,накладка зроблена з більшої частини(закривала майже всю морду) і методом тику і підгону має теперішній вигляд.капоти різні роблять зі скловолокна і ставлять,даже без усілітів під ними
NISMO DRIFT TEAM///
- Петро
Хоч я руками своїми не робив того шо писав,але добре то бачив як починати і з чого робити,і сам при тому присутствував.Тому знаю шо пишуDanko писав: тут як не крути але Петро, правий...

AnGeL, Не хочеш повірити Данкові то я тобі дам номер тел. друга шо працює сам зі скловолконом-він тобі пояснить як робити,шо воно витримує і т.д.
xenum.ua
- Danko
- Контактна інформація:
Як собі знаєш.. Думки в Тюнінгу завжди розходяться... тому і завжди хтось програє , а хтось Залишається першим... Я будую по свому, ти по-свому...Захотів поради, я тобі написав...AnGeL писав: Danko, ну і? ти вже навалював на повну? він в тебе світився в темряві? скловолокно це витримало? яка відстань від скловолокна до колектора? 1-2 см так як в мене? напевне ні...кажу мені то для еврідей, вже поверх цього може при бажанні виліплю тонюнький скловолокняний, так щоб на покатухи ставити...
Так щоб ти зрозумів хто правий,можеш підїхати в НісмоБокс і візьмем підпалим Кусок скловолокна, який я зроблю смолою, яка кипить під час її заварки...
NISMO DRIFT TEAM///
-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
AnGeL, тебе такими темпами знову зима застане
. Та повари арки і виїзджай. А ще краще продавай....

- AnGeL
Enter, вигляни за вікно) вже застала) арки давно поварені, інакше я б не пхався до капоту...
І про скловолокно, зараз я немаю ні часу, ні грошей, ні бажання з тим бавитись. Трохи згодом. І ок, я вірю Данко, що ви маєте спеціальну смолу яка то витримає, та з якою я працював незаканала б.
І про скловолокно, зараз я немаю ні часу, ні грошей, ні бажання з тим бавитись. Трохи згодом. І ок, я вірю Данко, що ви маєте спеціальну смолу яка то витримає, та з якою я працював незаканала б.
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
AnGeL, з волокна круто але якшо то корч і тобі пофік на зазори кривизну і тд бо там голове фукціонал. в тебе ше вороді не корч а повоцінна машина то треба робити шоб гарно було і надійно
TURBO -POWER
- AnGeL
andriy320e30, во-во, іменно! Данко, не в обіду, в мене просто ше не корч, наразі то дейлірайд з запасом потужності, як ти писав... Тому так...
- Контактна інформація:
У нас в Україні мілліон дейлірайд катаються зі скловолокнистими капотами, Якщо з ним нормально зайнятись сєкасом, andriy320e30, то зазори будуть такі ж як і у стоку, і взагалі він ні чим не буде відрізнятись...Окрім ваги... Але то вже насправді довго треба трахатись, та не бюджетний варіант для тебе...
NISMO DRIFT TEAM///
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Danko, 
воно б так і мало бути тому шо то копія але я шось небачив тих капотів з нормальними зазорами навіть тіпа карбонових.Danko писав: то зазори будуть такі ж як і у стоку, і взагалі він ні чим не буде відрізнятись..

TURBO -POWER
-
- Ім'я:Igor
підкажи марку смоли яка це витримує? шукаю таку вже біля 3років.. не знайшов такої...Danko писав: AnGeL, перечитав. ти не правий в своїх постах скловолокна...(воно спокійно витримує 300-500градусів)подивись де в мене колектор -
смола поліефірна чи епоксидна?
чим температуру колектора міряв(точніше того що у Тебе із скловолокна.)? на око?
не в обіду, у мене при 250град(кілька хвилин). вже потемніла і розтріскувалась на ПП. які по технології витримують пайку декілька десятків секунд при такій температурі.
- AnGeL
про що ти говориш, який міліон... в нас якщо 100 полукорчів на кожен день назбирається на всю Україну то буде гуд... і з тих 100 може 20 з турбами, а може і нє... короче... капот з скловолокна, шоб він виглядав точно так як стоковий, всі зазори ідеальні, поверхня також, і жорсткість достатня, то він важитиме ненабагато менше стокового... он в Андрона на 2109 з скловолокна капот, то не такий він вже і легкий...Danko писав: У нас в Україні мілліон дейлірайд катаються зі скловолокнистими капотами,
я вважаю що з скловолокна є зміст робити капот, якшо це корч, і зазори, рівність поверхні, жорсткість і всяке таке нафік не потрібне, тоді можна зробити реально тонкий і дуже легкий капот.
- Ім'я:Ваня
- Контактна інформація:
AnGeL, та ну шутиш полюбому він буде лекшим, то може візуально тої ваги просто невідчутно 

050 50 37 820 Ваня
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей