то Данко питайтесь... я колись на ріа бачив то була в районі 17к, повний сток. а, ну і відсутність запчастин тож до уваги не берем, бо то тільки в нас так, що до німців є всьо, до япів нема нічо... берем грубо кажучи ТТХ обох машин...andriy320e30 писав: ану скажи мені ціну того s15 det
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Хондоводи настільки сурові....
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Японці чи Німці
А нафіга?? Для кого це робити, для японовода який ніколи не купить БМВ?AnGeL писав: axel, аргументуй?

А ти, шо в японії живеш? Ти вибираєш одну з машин, отже доступність запчастин є немаловажним фактором.AnGeL писав: а, ну і відсутність запчастин тож до уваги не берем,
Комфорт не берем, наявність запчастин не берем, зараз ще скажеш якість зборки не берем, технічне оснащення, комплектації теж не берем... а потім в кінці скажеш берем до уваги тубо мотори і в нас залишиться тільки дизель

bmw-club.lviv.ua
-
- Ім'я:Андрій
AnGeL, а ти не падахуел?
дайте мені то, то до уваги не берем, по тим критеріям які я скажу, щоб валило, бла бла бла)))
хто винен шо до ваших япів запчастин нема?))) і шо ваша сліва 15 йшла тільки для японського ринку))) і шо бачили ви її тільки на фотках
тобі в 20 голвоне щоб валило))) а в 25 стане головне щоб дупа в шкіряному дивані була)))
щоб валило, треба бюджет))
ушатаєш ти свою валющу тачку в бардюр, вирвеш пару ричагів, погнеш лонжерон, "абвєс" поламаєш і тд))) і шо, поставиш в гараж і будеш нити шо нема запчастей і ти бідний студік??))))
не живіть і ілюзіях про дрочебні тачки які валять
а то всі такі дріфтери і навалюють шо невебатись просто)))))

дайте мені то, то до уваги не берем, по тим критеріям які я скажу, щоб валило, бла бла бла)))
хто винен шо до ваших япів запчастин нема?))) і шо ваша сліва 15 йшла тільки для японського ринку))) і шо бачили ви її тільки на фотках

тобі в 20 голвоне щоб валило))) а в 25 стане головне щоб дупа в шкіряному дивані була)))
щоб валило, треба бюджет))
ушатаєш ти свою валющу тачку в бардюр, вирвеш пару ричагів, погнеш лонжерон, "абвєс" поламаєш і тд))) і шо, поставиш в гараж і будеш нити шо нема запчастей і ти бідний студік??))))
не живіть і ілюзіях про дрочебні тачки які валять

а то всі такі дріфтери і навалюють шо невебатись просто)))))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Babak
- Адміністратор
- Контактна інформація:
сьогодні керував Е36 2.5) файний машин, прекрасно відчуваються габарити і головне, що під ногою є добротний запас к.с. і ше я під горку шліфував десь метрів 40 на 2-й, потім пасажир-власник почав кіпішувати

Блекджек і все таке!)
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Kost, каг я тібйя панімаю!
Вже не одному про то казав, що вибирате треба те, з чим йібатні менше...
(принаймні я в свої майже 30 так думаю...)
- cat-yellow
Розкрив йому сліпаки і досєлє нєвіданий потенціал?Babak писав: сьогодні керував Е36 2.5) файний машин, прекрасно відчуваються габарити і головне, що під ногою є добротний запас к.с. і ше я під горку шліфував десь метрів 40 на 2-й, потім пасажир-власник почав кіпішувати![]()
![]()

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
нє, якраз нормKost писав:
AnGeL, а ти не падахуел?

ну поперше, не треба японію, взяти нейтральну територію, гамерику наприклад, там однаково запчастини знайти можна шо на бмв, шо на ніссан. а то я думаю шо десь в індонезії чи ще десь на далекому сході до бмв найти запчастини не так просто як в нас, і то все зумовлено географічним розташуванням, тому я то і написав. і s15 йшла не тільки для японського ринку якби хто питав...
аналогічна ситуація, вальнеш ти по рельсі, яка неожидано появиться посеред дороги, (в нас таке буваєKost писав: шатаєш ти свою валющу тачку в бардюр, вирвеш пару ричагів, погнеш лонжерон, "абвєс" поламаєш і тд))) і шо, поставиш в гараж і будеш нити шо нема запчастей і ти бідний студік??))))

Хондоводи настільки сурові....
абіжаєш))) в мене 15 штампиAnGeL писав: 14 штампи

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- axel
Стукни себе по башці, ти в Україні живешAnGeL писав: взяти нейтральну територію, гамерику наприклад,

є запчастини як і в нас, просто оригінал їде трошечки довше. БМВ є усюди і вони однакові, бо їх не робять уськоглазі япошки які не бачать людей за своїми кордонами.AnGeL писав: а то я думаю шо десь в індонезії чи ще десь на далекому сході до бмв
bmw-club.lviv.ua
- Babak
- Адміністратор
- Контактна інформація:
неа, він вкурсі про 190к.с) і валит, по максимуму. але з пасажирського місця все сприйається набагато фатальнішеcat-yellow писав: Розкрив йому сліпаки і досєлє нєвіданий потенціал?

Блекджек і все таке!)
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
cat-yellow писав:Kost, каг я тібйя панімаю!

Воно 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Kost писав: в 20 голвоне щоб валило))) а в 25 стане головне щоб дупа в шкіряному дивані була)))

Ford?
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
а може це зумовлено тим, що для япів навіть по він коду неможлив зч підібпрати. От в Опелі наприклад, вводиш він код і тобі кожен болтік суто для твоєї машини покаже, і без варіантів, а в япів, шо не деталь, то 10 варіантів і сиди вгадуй, або іди знімай, міряй і тоді підбирай.AnGeL писав: то все зумовлено географічним розташуванням
Про опель з власного досвіду, про япів з досвіду одного з найперших продавців зч для японокарів. Та і думаю тут багато хто займається запчастинами і може це підтвердити. Доречі по каталогу ВАГу настільки детально все шо пісєц. Он собі найшов гачки в багажник від б7, серед інших такого найти незміг.

Машина не жінка , помилок не пробачає
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
доведено мульон раз,Fobos писав:Kost писав: в 20 голвоне щоб валило))) а в 25 стане головне щоб дупа в шкіряному дивані була)))![]()
![]()
після "опробуваного шкур-дивана" вже так неохота попку в говен "тряпко-табурет" садити.
Quattro
- cat-yellow
шо є, то є... в мене 2 кліпси в капоті відлетіли... (їх загалом штук 10), то можна найти і замовити!!!Jarevych писав: Доречі по каталогу ВАГу настільки детально все шо пісєц. Он собі найшов гачки в багажник від б7, серед інших такого найти незміг.![]()
Ziro-cool писав: після "опробуваного шкур-дивана" вже так неохота попку в говен "тряпко-табурет" садити.
мені шкіра подобається, але не розумію шаленого захвату...
бачив кучу раз, коли в авто старше 5 років шкіра - говно, а не шкіра...
в мене в бумеве 13-ти річному була нормальна, в колеги в 15-ти річному - говно...
чисто естетично - шкіра прикольно виглядає, якщо за нею доглядати, але зимою сракою приємніше сідати в тряпку...
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
cat-yellow, про зиму согласен, але підігрів рулез,
ата к то стара говен шкіра ремонтується або перешивається,
це теж саме шо гонити на старих з\ч, поломалось-замінив,, самого не пре "дзюрава" шкіра, і за нею потрібен догляд, тоді носиться практично вічно,
ата к то стара говен шкіра ремонтується або перешивається,
це теж саме шо гонити на старих з\ч, поломалось-замінив,, самого не пре "дзюрава" шкіра, і за нею потрібен догляд, тоді носиться практично вічно,
Quattro
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ziro-cool писав: доведено мульон раз,
після "опробуваного шкур-дивана" вже так неохота попку в говен "тряпко-табурет" садити.
Kost писав: тобі в 20 голвоне щоб валило))) а в 25 стане головне щоб дупа в шкіряному дивані була)))

круто коли шкіряний диван і валить.

а так то ну от в мене зараз шкіряний диван на форді ))) і курча трицятка на носі ))
але в страшному сні не можу уявити жеби я пересів на жип, чи на якийсь овощ 1.2 атмо, який не їде але має шкіряний диван ))) фігня то все.. шкіра то не показник, з легкістю би проміняв на нешкіру але новішу і швидшу машину ну а якшо ше і комортабельніша буде то взагалі атлічно ))
тут згоден. взагалі до машини на кожен день треба ставитися попроще. сів завів і поїхав (і так років 5 підряд, ну крім планових ТО). нафіг ті панти непотрібні зі старими корчами преміум класу. хіба шо є бабки і вільний час на ремонт. в мене зараз змінилися наприклад пріорітети. і до машини ставлюся виключно як до засобу пересування, і воно має бути надійним.cat-yellow писав: Вже не одному про то казав, що вибирате треба те, з чим йібатні менше...
найкраща машина - нова машина. а там вже на шо грошей хватає.. хватає на 7 бмв - ну атлічно )) нехватає, то купляйте лексус ) тоже непоганий варіант.
- cat-yellow
погоджуюсь, я свою пуцував/обробляв поліролями регулярноZiro-cool писав: і за нею потрібен догляд, тоді носиться практично вічно,
попилесосити міг так-сяк, а шкіру натерти завжди мусів, щоб тримала "целочний" вигляд
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей