тоді тільки на ті мандрування і зароблятиcat-yellow писав: а мандрувати з 10 літрами на сотню 95-го

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тоді тільки на ті мандрування і зароблятиcat-yellow писав: а мандрувати з 10 літрами на сотню 95-го
Октавія тур нормальна машина, але деруть за них нереальних бабок, попахує розводіловом. Незнаю ким треба бути щоб купити б.у. окташу за 11 у.е. Не в обіду нікому. ІМХОRULES писав: та нормальна жоповозка та октавія. баланс між комфортом і керованістю там хороший, салон нормальний, то ж не спорткар
ще кращеT5-R писав: е46 стільки коштує, між іншим, чи е39
це як приклад, але явно кращий ніж октавія тур. Люди зафйолені тим ВАГомThorn писав: ще краще тупізм якийсь [цензура] а не форум
T5-R писав: Октавія тур нормальна машина, але деруть за них нереальних бабок, попахує розводіловом. Незнаю ким треба бути щоб купити б.у. окташу за 11 у.е. Не в обіду нікому. ІМХО
е46 стільки коштує, між іншим, чи е39, якщо напрягтись можна найти, і це вже я не кажу про мій улюблений мерс, наприклад 210, 202 або вольво с80, с40.
T5-R писав:
вже як на то пішло, і хочеться дешевизни обслуговування і простоти конструкції то краще взяти кемрі тих же років, яка в рази приємніша і тихіша
Thorn писав: cat-yellow, А чим погана кемры 2003року ???????![]()
точно краще октахи всым, крым розходу
AnGeL писав: і разом з багажником великий мінус - вкрай мало місця на задній сидіннях, для тих же дітей...
ну от бачиш, стереотипи якісь, не понятне переконання що япи то ге, і то не для мене... ти не можеш обєктивно оцінити машину, бо для тебе получається є ваг і не ваг, ваг то машина, не ваг - немашина...cat-yellow писав: старі япи - то однозначно не для мене
а шо не кажи, але старіші кузова вага - живучі, для авто в роках то дуже важливо
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість