не хотів писати тут ніц , але не втримався - я просто торчу від універсалів БМВшнихStuff писав: BOXER,
Приєднані файли:
11.jpg [ 462.25 Кб | Переглянуто 111 разів ]
22.jpg [ 121 Кб | Переглянуто 111 разів ]

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не хотів писати тут ніц , але не втримався - я просто торчу від універсалів БМВшнихStuff писав: BOXER,
Приєднані файли:
11.jpg [ 462.25 Кб | Переглянуто 111 разів ]
22.jpg [ 121 Кб | Переглянуто 111 разів ]
Хочеш сказат що у BMW вантажні універсали?BOXER писав: а не вантажні універсали
а це головне в спортивних універсалах :)RULES писав: така штука як коляска легко вміщається
ну а нє. ясно що корисна. якщо авто ще й практичне то чого б і ні, згадайте КларксонаA1 писав:а це головне в спортивних універсалах :)RULES писав: така штука як коляска легко вміщається
він казав, що пацанячий універсал, це такий, який бриє файно і в Польщу може завести 100 блоків сігарет, а назад 5 тон мєса.RULES писав: якщо авто ще й практичне то чого б і ні, згадайте Кларксона
він казав що авто року по їхній версії двох років це Outback і volvo xc з V8. в своїй книжці він на то вольво мало не молиться і дуже часто згадує як ідеальне автоA1 писав: він казав, що пацанячий універсал, це такий, який бриє файно і в Польщу може завести 100 блоків сігарет, а назад 5 тон мєса.
ну да, глянь на то корито Е34, та і Е30 в універсалі як пришийкобиліхвістaxel писав: Хочеш сказат що у BMW вантажні універсали?
Омега то взагалі жестьaxel писав: Омеги, Пассати о то вантажні.
Те що ти не розбираєшся, не дає тобі право називати хороші автомобілі коритамиBOXER писав: ну да, глянь на то корито Е34, та і Е30 в універсалі як пришийкобиліхвіст
Людина яка їздить на Астрі називає 5-ті бмв коритамиBOXER писав: спеціаліст по красі!
а в тебе всі люди поділяються на тих хто їздить на бмв і ні ?axel писав: Людина яка їздить на Астрі
старі японці - як джинси "мальвіни". Модно-модно, а тоді бац - і ти виглядаєш як рагульaxel писав:Fobos, +1 ща старші суби мене пруть в універсалі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей