Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Поляки починають видачу шопінг-віз
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Номер:5620
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
В жешові ліпше в теско чи в бедронку? Просто поки їхали то бачили пару бедронок то вони такі як самий більший вопак против ашану. Чи в жешові є великі якісь? А так то з дитинства памятаю теско))
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Re: Поляки починають видачу шопінг-віз
Orrrk
В Жешуве есть два Tesco, один на ул. Повстанцев Варшавы, это в новой части города (которая ближе ко Львову), второй в другой части города (там где выезд на Краков). Так на выезде из Жешува в сторону Львова (в Красне), есть Ашан.
Бедронку, LIDL'ы и прочие мелкие супермаркеты мы вообще не рассматривали (может зря конечно).
В Жешуве есть два Tesco, один на ул. Повстанцев Варшавы, это в новой части города (которая ближе ко Львову), второй в другой части города (там где выезд на Краков). Так на выезде из Жешува в сторону Львова (в Красне), есть Ашан.
Бедронку, LIDL'ы и прочие мелкие супермаркеты мы вообще не рассматривали (может зря конечно).
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
І не треба ніяких Теско і їм же подобнихazakharchuk писав: Так на выезде из Жешува в сторону Львова (в Красне), есть Ашан.
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Не скажи. Лично мне Tesco нравится больше чем Ашан. В Tesco бывают достаточно прикольные акции (40-60% скидки на какие-то товары, причем без подвоха). Мы в прошлом году малому купили хороший набор Лего за 100 злотых (240 грн на тот момент) вместо 200 (480), в то время как у нас оно стоило в Антошке 499 грн (на прошлой неделе тоже была акция такая, но мы приехали в самом конце, и акционного товара уже не было в наличии).Sluva писав: І не треба ніяких Теско і їм же подобних
На ихнем сайте есть вся информация (так называемые "газетки"). Для примера, на этой неделе стиральный порошок Persil 4.8кг 33 злотых (~90грн) вместо 58 (~150), у нас упаковка 4.4кг, стоит 160-170. Две пачки порошка (себе и родителям) и бензин отбился. :) Если внимательно почитать газетки, ихний сайт, и составить список покупок, то и страховка отбивается. А если кооперироваться и ехать двумя семьями, то и подавно, остается только вопрос о потраченном времени (которое тоже деньги). Мы для себя это воспринимаем как "поехать развеяться", плюс многие продукты, там просто лучше.
В Ашане встречаются в основном стандартные 10-20%, поэтому там не так интересно.
- Thug
А ще в теско можна їхню картку отримати і раз на три місяці за набрані бали щось купувати (якщо я все правильно зрозумів). Картку нам видали, залишилося розібратися що до чого

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Orrrk, розкажи, як рішив питання з довіреністю на кордоні ?
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Orrrk
коли проходив митний котроль то запхав 50 грн в паспорт, засунув тьотці в вікно
і всьо щасливої дороги навіть і пів слова несказала

- Brevi
Brevi писав: хто підскаже як на границі ставляться до тоніровки вікон, який % тоніровки вікон дозволений?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Як повезе,На Шегинях є більший шанс що домахаються на Краківці менший в Смільниці я думаю їм вапше всьо [цензура]Brevi писав: хто підскаже як на границі ставляться до тоніровки вікон, який % тоніровки вікон дозволений?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Brevi
Sluva, спс, понятно
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
ну б лін наш народ любить платити лаве на рівному місціOrrrk писав:коли проходив митний котроль то запхав 50 грн в паспорт, засунув тьотці в вікноі всьо щасливої дороги навіть і пів слова несказала

я тут в іншій темі вже кидав сцилку шо якшо є даверенасть - то вже можна не мати ніякого ТРТ, ну але якшо когось взбуждає віддавати лаве - то тут хазяін -барін

я вот в пятницю рулив на своїй робочій - вона на фірму оформлена. одним словом, ніких відрядних листів, нічого взагалі не брав з собою. тільки в лізінгової компанії взяв давєренасть на виїзд за бугор, бо там вроді в мене договір того вимагає.
карочє, на кордоні наші спитали за давєренасть і ше якісь документи, я їм тупо всунув ту давєрку і в них не було взагалі ніяких більше питань :) ну а полякам тільки техпаспорт і всьо

- weber
Felix, ну шо там, очєріді канячі? Як пхнув? 

-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
Рішив написати окремим постом свій мініатчот про поїздку в польщу.. раніше дмав як приїду то накатаю шось більше, але п ла нервів нема на шось більше... буду краток, може комусь інфа пригодиться.
Отже,
1. в пятницю рульнув з друзьями на польщу. їхало нас 4 рила (тіпа 2 на 2). В мене з женою бізнес віза - по ній перший вїзд, а в друга і його жени - тіпа віза на закупи. Валили на "нєубіваємій"
2. рішили валити зразу на смільницю, шо в кінці виявилося піпєц правильним рішенням.
Дорога до старого самбора - ну всьо стандартно, їхати можна нормально, але дуже бажано мати хатяби 160 мм кліренса
Від СТ. Самбора до Хиріва - грубо 15 км - і більшості досить прийнятна дорога, але на 13 кальосах там буде чуть важче, ніж на 15-ках... крім того, пару кілометрів в Березові (яи як його там) повна жопа, скідати надо до 10-120 км за годину
Потім ділянка Хирів кордон виглядає десь так: виїзд з Хирова - класний новий асфальт, а потім в кількох селах троха жопа, тобто десь половина тоїй дороги (7-8) км - треба трочити
ну і увага - ульотні ями перед саими кордоном повністю закриті новим шаром асфальту
Висновок - якшо набратися терпіння і пережити 10-12 км фігової дороги - то можна їхати.
3. Кордон з укр боку.
всьо просто пєсня - пройшли за 10 хв і то 5 хв я чесав з митником і його падругою про жизнь
Машин на польщу фактично було кілька штук
4. Кордон в пятницю ввечері з польського боку.
І вот тут нас ажидав перший ахтунг
Черга з польщі на україну - просто скажена
і ше там треба враховувати шо на тому переході одна лінія пропуску...
Карочє, під враженням від побаченого, ми валили на устшикі, по дорозі я ше відливив і курив і образи той черги мені ніяк не виходили з голови...
Бо ми планували назад тоже через смільницю, але поняли, шо може бути така сама засада назад...
5. привалили в устшикі вже пізно, завалили в якійта задрипаний готель в центрі, і жестоко забухали... (добре, шо з собою взяли всьо шо треба для стрховкі, бо фіг би де там похавали в 12 ночі...
В процесі буханія начали размишляти, через який перехід валити назад... бо та черга нас дико взваланвала, шо тільки усугубіло нашу пянку ((((( десь глибоко вночі повалили спати
6. Зрана памяті і з бодуна рішили махнути назад на кордон тих пару км і просто продивитися як там сітуасьйон... карочє, такє враження, шо черга даже не зрушилася
одним словом, під вліянієм размишлєній кудою валти назад, погнали ми по польщі
7. Не буду тут описувати куда і як ми їздили (кому треба, можу додатково розписати і поділитися враженнями).
Скажу лише одно: дуже скоро я поняв шо 50 в селі їхати я не можу...
і дуже скоро я адаптірувавса до їх їзди
в кінці кінців завалили в жешів, в центір в якійсь ТРЦ, а потім по дорозі в ашан.
усталось від пянкі, їзди, і довгих бродєній по ашані взлила мене ше більше (((
в кінці всі рішили валти на шегині, шо і було зроблено.
8. десь 10:30 були би на шегинях..... черга ну його нна....
але вже рішили стояти.
повністю кордон пройшли десь тільки майже практично в 3 годині
+ ше я тіпа не тою лінією поїхав через пропуск, і мені жарив мазги польскій митник
Дальше - рідна дорога, нога не опускається з педалі газа, ше відвезти друзів до хати і десь 4:15 в вдома...
9. Іп пав я той шенген з такими чергами...
але всьо равно прийдеться ше їхати ....
надивившись на наших разних людей в черзі, які там були на заупах, много размишляв...
Вопшім, дето так... тепер нада заспокоїти неври
Отже,
1. в пятницю рульнув з друзьями на польщу. їхало нас 4 рила (тіпа 2 на 2). В мене з женою бізнес віза - по ній перший вїзд, а в друга і його жени - тіпа віза на закупи. Валили на "нєубіваємій"

2. рішили валити зразу на смільницю, шо в кінці виявилося піпєц правильним рішенням.
Дорога до старого самбора - ну всьо стандартно, їхати можна нормально, але дуже бажано мати хатяби 160 мм кліренса
Від СТ. Самбора до Хиріва - грубо 15 км - і більшості досить прийнятна дорога, але на 13 кальосах там буде чуть важче, ніж на 15-ках... крім того, пару кілометрів в Березові (яи як його там) повна жопа, скідати надо до 10-120 км за годину
Потім ділянка Хирів кордон виглядає десь так: виїзд з Хирова - класний новий асфальт, а потім в кількох селах троха жопа, тобто десь половина тоїй дороги (7-8) км - треба трочити

ну і увага - ульотні ями перед саими кордоном повністю закриті новим шаром асфальту

Висновок - якшо набратися терпіння і пережити 10-12 км фігової дороги - то можна їхати.
3. Кордон з укр боку.
всьо просто пєсня - пройшли за 10 хв і то 5 хв я чесав з митником і його падругою про жизнь

4. Кордон в пятницю ввечері з польського боку.
І вот тут нас ажидав перший ахтунг

Черга з польщі на україну - просто скажена

Карочє, під враженням від побаченого, ми валили на устшикі, по дорозі я ше відливив і курив і образи той черги мені ніяк не виходили з голови...
Бо ми планували назад тоже через смільницю, але поняли, шо може бути така сама засада назад...
5. привалили в устшикі вже пізно, завалили в якійта задрипаний готель в центрі, і жестоко забухали... (добре, шо з собою взяли всьо шо треба для стрховкі, бо фіг би де там похавали в 12 ночі...
В процесі буханія начали размишляти, через який перехід валити назад... бо та черга нас дико взваланвала, шо тільки усугубіло нашу пянку ((((( десь глибоко вночі повалили спати
6. Зрана памяті і з бодуна рішили махнути назад на кордон тих пару км і просто продивитися як там сітуасьйон... карочє, такє враження, шо черга даже не зрушилася

одним словом, під вліянієм размишлєній кудою валти назад, погнали ми по польщі
7. Не буду тут описувати куда і як ми їздили (кому треба, можу додатково розписати і поділитися враженнями).
Скажу лише одно: дуже скоро я поняв шо 50 в селі їхати я не можу...

в кінці кінців завалили в жешів, в центір в якійсь ТРЦ, а потім по дорозі в ашан.
усталось від пянкі, їзди, і довгих бродєній по ашані взлила мене ше більше (((
в кінці всі рішили валти на шегині, шо і було зроблено.
8. десь 10:30 були би на шегинях..... черга ну його нна....

повністю кордон пройшли десь тільки майже практично в 3 годині

Дальше - рідна дорога, нога не опускається з педалі газа, ше відвезти друзів до хати і десь 4:15 в вдома...
9. Іп пав я той шенген з такими чергами...
але всьо равно прийдеться ше їхати ....
надивившись на наших разних людей в черзі, які там були на заупах, много размишляв...
Вопшім, дето так... тепер нада заспокоїти неври

- Thug
Felix, ну ти даєш 

- weber
Felix, дякую, значить не такі усцишкі класні і без черг 

поляки дурних питань на цю тему не задавали, чому різні візи, куди їдете і так далі ?Felix писав: В мене з женою бізнес віза - по ній перший вїзд, а в друга і його жени - тіпа віза на закупи.
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Уроди спеціально затримують черги шоб менше народу свалювало за кордон....
Felix, доречі, а салон/багажник фоткали?
Felix, доречі, а салон/багажник фоткали?
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
topper, на смільниці ніхто ніфіга не фоткав.
на шегинях чувак сказав відкрити багажнік, подивився на кулькі з ашана, сказав, шо тіпа ми везем стандартний пакєт
і потім сфоткав зад тачкі, багажнік, і морду з намірами
A1, ну з шопінг візами просто - тіпа на закупи і нікакіх вапросів, але я троха валнавався, бо 1) ми по різних візах в одній тачці - теоретично могли б виникнути підозри, а 2) я робив собі спеціально польський шенген, щоб потім не мати проблем з всіма тими країнами першого вїзду і прочою лабудою, хоча я міг собі спокійно по роботі зробити більш західну візу ))), але потім теоретично в мене вийшло б шо більше штампів польських, ніж інших. Тому мені знайомі через знайомих зробили тіпа бізнес запоршення з польщі і на тій підставі мені і жінці дали візу.
Тепер по суті.
я троха наслухався історій і підготувався до всяких питань, і як виявилося - не напрасно
Взяв з собою запоршення, перечитав їх
, вдуплився, де по карті згнаходиться кантора, яка запрошувала мене, вивчив імя власника, адресу ну і рід діяльності
І тут на кордоні польска чувіха мене питає- куда і за чим валите, дивлячись в паспорти..
Ну я не счітав нужним говорити шось інакше, ніж в візах
кажу, ми по бізнесу а коріші - на закупи. Вона тоді каже - давай запрошення. Я дав. Потім спитала, чим займається фірма - спокійно і на свалі відповів. Спитала ,чи в мене своя спулка - я так подумав, подумав, і сказав шо там, шо ми тіпа з тою польскою канторою спулпрацуєми
ну і ше спитала куда валимо - а я назвав адрісок тої кантори, шо правда воно аж під Познаньом
На тому всьо і закінчилося, хоча якшо чесно, то не кайфово ніфіга, колі ті питання задають
на шегинях чувак сказав відкрити багажнік, подивився на кулькі з ашана, сказав, шо тіпа ми везем стандартний пакєт

A1, ну з шопінг візами просто - тіпа на закупи і нікакіх вапросів, але я троха валнавався, бо 1) ми по різних візах в одній тачці - теоретично могли б виникнути підозри, а 2) я робив собі спеціально польський шенген, щоб потім не мати проблем з всіма тими країнами першого вїзду і прочою лабудою, хоча я міг собі спокійно по роботі зробити більш західну візу ))), але потім теоретично в мене вийшло б шо більше штампів польських, ніж інших. Тому мені знайомі через знайомих зробили тіпа бізнес запоршення з польщі і на тій підставі мені і жінці дали візу.
Тепер по суті.
я троха наслухався історій і підготувався до всяких питань, і як виявилося - не напрасно

Взяв з собою запоршення, перечитав їх

І тут на кордоні польска чувіха мене питає- куда і за чим валите, дивлячись в паспорти..
Ну я не счітав нужним говорити шось інакше, ніж в візах

На тому всьо і закінчилося, хоча якшо чесно, то не кайфово ніфіга, колі ті питання задають

- weber
Для того треба було робити закупи-візу, а не бізнесFelix писав: На тому всьо і закінчилося, хоча якшо чесно, то не кайфово ніфіга, колі ті питання задають

- Orrrk
то саме, по дорозі назад вчора в ланцют вже влітав десь 110. Але поліції їхньої я навіть і небачив толком. В них що ніхто ніколи не стоять???Felix писав: дуже скоро я поняв шо 50 в селі їхати я не можу...і дуже скоро я адаптірувавса до їх їзди
![]()
Назад вертались через краківець, проходження митниця зайняло близько 3 годин 15 хв.. Фоткали... фоткали ... фоткали, черга в україні то ппц. Нагнали близько 15 машин і давай всіх фоткати, мене сфоткали десь другого, чи третього, я пройшов митний один з перших і потім десь 30 хвилин змушений був чекати щоб виїхав хоч хтось бо був затиснений в правому ряді із чотирьох шо були. Кароч країна [цензура] ніякого порядку. Ну але загалом про поляндію хороші враження, крім тих доріг обмежень, острівців безпеки і т.д. Бо від кордону до жешува з дорогою то фігня от з жешува до кракова там ужос, 150 км 5 годин

Але так і ненайшов місця де був би дешевий якийсь одяг
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей