дай Бог тобі такого страшилищаAnGeL писав: страшний він з надвору

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дай Бог тобі такого страшилищаAnGeL писав: страшний він з надвору
Погоджуюсь, але в середині красіво. Тільки скільки красота та коштує? $$$$$AnGeL писав:
страшний він з надвору
Розписуєш про фломастери, а в цей же час намагаєшся виступити експертом по красотам!? Так де правда?cat-yellow писав:от бачиш, а мені навпаки подобається
так шо тут про фломастери
і, як я раніше говорив - суб"єктивно, для мене катафалки від німців набагато цікавіші візуально від япів
в якому плані? конкретніше можна? на кільці, на раллі, на драгу, на слаломі, на дріфті, на перегонах на максимальну швидкість? отак ляпнув як і завжди, аби ляпнутиDoktor писав: той маякий мирцидес порве любого японця
Novel правда в тому, щоб ти для початку протер очіNovel писав:Розписуєш про фломастери, а в цей же час намагаєшся виступити експертом по красотам!? Так де правда?cat-yellow писав:от бачиш, а мені навпаки подобається
так шо тут про фломастери
і, як я раніше говорив - суб"єктивно, для мене катафалки від німців набагато цікавіші візуально від япів
в їзді в реальних дорожніх умовах, а особливо на автомагістралях, автобанахAnGeL писав: в якому плані? конкретніше можна? на кільці, на раллі, на драгу, на слаломі, на дріфті, на перегонах на максимальну швидкість? отак ляпнув як і завжди, аби ляпнути
ті всі потужні німецькі авто призначені для польотів по автобанах на швидкостях далеко>200км\год. там дуже важлива якість підвіски, гальма і головне запас потужності і тяги. на рисомолках в таких режимах довго не поїздишAnGeL писав: RULES, і шо ж такого надзвичайного в тому мерсі проявиться, при звичайній їзді по автомагістралях? думаю абсолютно нічого особливого... ти ж просто сидиш в машині, їдеш по рівненькій дорозі, і максимум отримуєш задоволення від матеріалів салону, його дизайну, і відсутності звуків ззовні від мотору-коліс. і таких умовах більшість машин +/- однакові. той же лексус на автобімі нічим не гірший буде... можливо обезшумка буде трішки гіршою...
AnGeL писав: страшний він з надвору
+1 до обох.axel писав: А з японців... WRX в ніверсалі. єдина машина що подобається, і валить. Решта барахло.
хз, для мене всі універсали в першу чергу катафалки. якшо не як робоча конячка звісно.axel писав: Скай в універсалі як каталафалк для перевезення жмурів стрітрейсерів нєудачників
ну да і Бугаті має дуже пряме відношення до Фольца, тіш себеRULES писав: і то є концерн VAG
а яке по твоєму вони відношення має мати. до того як їх купив ваг, вони вже давно машин не виготовляли і були швидше вже історією. ваг ж купив просто бренд. вся розробка вейрона і налагодження виробництва за ВАГомBOXER писав: ну да і Бугаті має дуже пряме відношення до Фольца, тіш себе![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість