Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Стать:чоловік
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці

Повідомлення Fobos » Нед, 04 листопада 2012, 11:32

cat-yellow писав: нечаянно вночі виключити світло, вмикаючи поворот? Та навіть на півсекунди - вже може бути халепа....
:facepalm :facepalm :facepalm то вже параноя. Від себе додам, все залежить від моделі, от у мене на старому ескорті і вмикається все світло на рулі і дальнє від себе вмикається, а у фієст все навпаки вже, у гольфа тоже колись дальнє до себе вмикалось, тепер по нормльному, а ручка ввімкнення габаритів і світла то таке, не бачу різниці, от в зубилі... %)
Ford?

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Нед, 04 листопада 2012, 11:33

AnGeL, ергономіка Прімастара порівняно з Т5 ні в які ворота не лізе - це я підтверджую. Мало того в Пріміку те блимання дальнім і його ж включення в тому ж наррямку - для мене це якийсь запрєдєльний піпєц.

Doktor
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Doktor » Нед, 04 листопада 2012, 11:34

До речі всі машини де торпеда по середині, то для педіків :facepalm :facepalm :facepalm

це тупо правал!!!!!
Пі по новому

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Нед, 04 листопада 2012, 11:36

Fobos, та параноя чи ні, але люди з дуру х...ї ламають, а ту зламав поворотніки (перестарався, перенервувався, коліном задів, свій варіант) - залишився і без поворотів, і без світла.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Нед, 04 листопада 2012, 11:36

Doktor, :D

Novel

Повідомлення Novel » Нед, 04 листопада 2012, 11:37

Jarevych писав: Novel, чуш, а чого в тебе всього одна педаль? і та ручніка...
Але смішно! Пісєц. Це у тебе такий примітивний юмор... Притримай для Comedy Club. :D
Фото з інтернету і те що там не попав в ракурс педаль щеплення - це може означати, що даний автомобіль з коробкою автомат. Спецово для тебе юмориста бігати на двір і фоткати свій автомобіль не збираюсь.
cat-yellow писав: А колодки одні для гальм і ручніка - ти часом не захворів?
Не захворів - фото нижче. Провтикати заміну колодок? Навіть в бусі є датчик спрацювання гальмівних колодок. ;)

Зображення
cat-yellow писав: такий самий ручнік в мене був на БМВ, але на автоматі під горку рушати - ручніка не треба
З автоматом все ясно - блондинка їздити буде! Ми говоримо про класичну коробку.
cat-yellow писав: А зроблено воно так,підозрюю, для того, щоб поперше звільнити простір

Да скільки той ручнік місця займає я тебе прошу... :facepalm І два тросіка в тунелі займає ойой...
hrdrive писав: тому такої деталі як ручне гальмо не повинно бути видно
Зате видно класно ножне - четверта педаль. :facepalm І коли в грязному взутті намагаєшся в темну пору нащупати - повимазуєш вся і всія поряд з торпедою.

І так! Я так і не отримав відповіді на своє запитання - жаль. Почув один флуд.

cat-yellow

Вимкнути світло так як ти описуєш - це просто не можливо! ;)

Ну як ти пишеш з дури можна і йух зламати - так що не аргумент... :)

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Нед, 04 листопада 2012, 11:37

cat-yellow, от не надо!!! то не є особливість прімастара ;) таке і пасцата тоже є, і незалежно німець то чи японець, всеодно то присутнє в багатьох машинах :facepalm
Хондоводи настільки сурові....

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Нед, 04 листопада 2012, 11:38

Novel, та педалька знаходить на рівні всіх інших. нічого там не вимазуєть, шо ти дурниці говориш!
INTE®©ULLE®™

axel

Повідомлення axel » Нед, 04 листопада 2012, 11:39

AnGeL писав: ти б сам поїзди довший час на машині з таки перемикачем, і зрозумів би що то зручніше, в тебе просто привичка мабуть.
Лишається вибір, або їздити на бусі в даному випадку на мульті (молодий, сім'ї не маю не треба), або на шроті (нє дякую) :D
AnGeL писав: доречі, ти знов не аргументовано намагаєшся доказати що окремий тумблер краще, сказавши що в фв так, а це ікона зручності,
а як ти можеш мені аргументувати, що на підрульовому краще?
От уяви людину яка все життя їздить на німецькому автомобілі. все таки як в темноті знайти де вмикається світло?
Протилежна сторона: людина яка їздить на японському автомобілі і сідає в німецький. вмикає запалення. на панелі засвічується тумблер вмикання світла і все видно де вмикати.
ще один момент, на панелі значно надійніше. От колєга пхав японський автомобіль :facepalm пхав впираючись у передню стійку рука зіскочила і він зламав перемикач показчика поворотів. усе... світло увімкнути не можливо. без дальнього і поворотів їхати можна без ближнього чи габаритів далеко не заїдеш.
bmw-club.lviv.ua

Novel

Повідомлення Novel » Нед, 04 листопада 2012, 11:42

hrdrive писав: Novel, та педалька знаходить на рівні всіх інших. нічого там не вимазуєть, шо ти дурниці говориш!
А от ніфіга! Не нарівні. А треба задирати ногу. Так що ти не прав. ;)
Бо якщо було б на рівні - можна було б перепутати на ходу щеплення з ручним тормозом і це була б печалька! так що даний ричаг знаходиться вище під самою торпедою.
Камасутра ціла. Дьоргаєшся всіма частями тєла під горку... :shout
axel писав: світло увімкнути не можливо. без дальнього і поворотів їхати можна без ближнього чи габаритів далеко не заїдеш.
В такому випадку взагалі нікуди нізя їхати - порушення ПДД. А якщо твій колега зламав перемикач вдень - то для чого йому світло? А от повороти - це да... до першого поста ДАІ.
Востаннє редагувалось Нед, 04 листопада 2012, 11:44 користувачем Novel, всього редагувалось 1 раз.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 04 листопада 2012, 11:43

доречі про ті відмазки за ручнік посміявся :D :facepalm
Novel, +1, тросіки багато місця не займають, а ногами там дійсно забрудниш все...

і про колодки то тоже жесть :facepalm в всіх нормальних машинах во виконано в одному цілому... в старіших таки ще є барабан в середині заднього гальмівного диска - то вже атавізм, а окрема супорт з колодками для ручника то велика рідкість!!! і незручність, як на мене, бо коли колодки використовуються в якості стояночного гальма вони не зношуються приктично, якщо ними не користуватись на ходу... для чого їх робити окремим вузлом хз %) хоча на НСХ вроді тоже так... :boxed

Doktor

Повідомлення Doktor » Нед, 04 листопада 2012, 11:43

Novel писав: А от повороти - це да... до першого поста ДАІ.
та а ти пдд погано читаєш, бо тоді сигнали рукою подаються :facepalm :facepalm :facepalm
Пі по новому

Doktor

Повідомлення Doktor » Нед, 04 листопада 2012, 11:45

і взагалі то під горку з ручніком трохи бред рушати,це робиться інакше праву ногу на гальмо,а ліву щеплення,помалу відпускати щеплення поки не відчуєш що хапає і праву ногу переміщаєм на газ і вприрдо блеадь!!!!!
Пі по новому

axel

Повідомлення axel » Нед, 04 листопада 2012, 11:46

Novel писав: В такому випадку взагалі нікуди нізя їхати - порушення ПДД. А якщо твій колега зламав перемикач вдень - то для чого йому світло? А от повороти - це да... до першого поста ДАІ.
Даі пофіг. маєм флаєр
bmw-club.lviv.ua

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Нед, 04 листопада 2012, 11:47

Doktor, +1 аварійка + сигнали рукою і вйо!!!

Novel

Повідомлення Novel » Нед, 04 листопада 2012, 11:47

AnGeL,

Тут аргументують тим що - це тіпа запасний варіант якщо вийде з ладу основний тормоз. Бред!
Саме цікаве те що в ручніка колодочки як в мопеда і на ходу вони ніфіга не спасуть автомобіль масою в дві тони!!! Їх не те що стерти можна а потрощити в "мясо". Механізм в середині слабенький.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 04 листопада 2012, 11:49

axel писав: а як ти можеш мені аргументувати, що на підрульовому краще?
От уяви людину яка все життя їздить на німецькому автомобілі. все таки як в темноті знайти де вмикається світло?
уявив! людина якщо сідає вперше в чуже авто, то повинна згрубша оглянути шо там і до чого, то є раз, а два то є те, що коли ти сідаєш в авто, світься салонна лампа освітлення, і то треба бути сліпим що не помітити того що нема звичного німецького тумблера на панелі, а є крутілка на підрульовому...

і от ж багато людей які пробували одне і інше кажуть що так зручніше, статистика грубо кажучи, соцопитування :D :facepalm
axel писав: От колєга пхав японський автомобіль пхав впираючись у передню стійку рука зіскочила і він зламав перемикач показчика поворотів. усе... світло увімкнути не можливо. без дальнього і поворотів їхати можна без ближнього чи габаритів далеко не заїдеш.
Novel писав: Ну як ти пишеш з дури можна і йух зламати - так що не аргумент...
реально то вже параноя, випадок, один на міліон... так само можна нечайно і перфоратором розколотити той тумблер на панелі в німцях :D :D :D

Novel

Повідомлення Novel » Нед, 04 листопада 2012, 11:52

Doktor,

Попробуй помахати рукою у Львові! :shout
Doktor писав: і взагалі то під горку з ручніком трохи бред рушати,це робиться інакше праву ногу на гальмо,а ліву щеплення,помалу відпускати щеплення поки не відчуєш що хапає і праву ногу переміщаєм на газ і вприрдо блеадь!!!!!
Це твоя школа? Мдяяя... Бачу ПДД і автошколу ти прогуляв... ))) Між іншим в автошколі при здачі екзамену - є виїзд на естакаду.

І так як ти описав спробуй під горку гружоним більше 1 тони + маса авто рушити ну-ну... :facepalm
axel писав: Даі пофіг. маєм флаєр
Хочу такий! :)
Востаннє редагувалось Нед, 04 листопада 2012, 11:53 користувачем Novel, всього редагувалось 1 раз.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Нед, 04 листопада 2012, 11:53

Кароче моя особиста думка така:
- світло: похєр комфорт, в япа менш надійно, тому фтопку
- ручнік на ногу: гонщегам хреново, але комфортніше набагато плюс підлокотнік нормальний
- окремі колодки для ручніка - в тищу раз надійніше, а ті, кому важко поміняти розхідники в двох вузлах - хай пересядуть на вєлік, там можна і без колодок, якщо ногами тормозити

Далі дискутувати сильно не буду, бо то з пустого в порожнє

2 Angel прімастар vs T5 - даний приклад я навів, бо авто одного класу і я реально маю досвід користування, обидвоє зараз в мене на подвір'ї (щоб не казали, що я порівнюю з тим, чого не бачив чи не знаю)

Doktor

Повідомлення Doktor » Нед, 04 листопада 2012, 11:57

Novel писав: І так як ти описав спробуй під горку гружоним більше 1 тони + маса авто рушити ну-ну...
ти ше забув сказати що в мене є причеп з т84 ззаду :D :facepalm

я забув що в япошок крутного моменту на низах нема ніфіга бо то пилесоси і вони від таких маніпуляцій заглохнуть :D :D :D :facepalm
Пі по новому

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість