cat-yellow писав: нечаянно вночі виключити світло, вмикаючи поворот? Та навіть на півсекунди - вже може бути халепа....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
cat-yellow писав: нечаянно вночі виключити світло, вмикаючи поворот? Та навіть на півсекунди - вже може бути халепа....
Але смішно! Пісєц. Це у тебе такий примітивний юмор... Притримай для Comedy Club.Jarevych писав: Novel, чуш, а чого в тебе всього одна педаль? і та ручніка...
Не захворів - фото нижче. Провтикати заміну колодок? Навіть в бусі є датчик спрацювання гальмівних колодок.cat-yellow писав: А колодки одні для гальм і ручніка - ти часом не захворів?
З автоматом все ясно - блондинка їздити буде! Ми говоримо про класичну коробку.cat-yellow писав: такий самий ручнік в мене був на БМВ, але на автоматі під горку рушати - ручніка не треба
cat-yellow писав: А зроблено воно так,підозрюю, для того, щоб поперше звільнити простір
Зате видно класно ножне - четверта педаль.hrdrive писав: тому такої деталі як ручне гальмо не повинно бути видно
Лишається вибір, або їздити на бусі в даному випадку на мульті (молодий, сім'ї не маю не треба), або на шроті (нє дякую)AnGeL писав: ти б сам поїзди довший час на машині з таки перемикачем, і зрозумів би що то зручніше, в тебе просто привичка мабуть.
а як ти можеш мені аргументувати, що на підрульовому краще?AnGeL писав: доречі, ти знов не аргументовано намагаєшся доказати що окремий тумблер краще, сказавши що в фв так, а це ікона зручності,
А от ніфіга! Не нарівні. А треба задирати ногу. Так що ти не прав.hrdrive писав: Novel, та педалька знаходить на рівні всіх інших. нічого там не вимазуєть, шо ти дурниці говориш!
В такому випадку взагалі нікуди нізя їхати - порушення ПДД. А якщо твій колега зламав перемикач вдень - то для чого йому світло? А от повороти - це да... до першого поста ДАІ.axel писав: світло увімкнути не можливо. без дальнього і поворотів їхати можна без ближнього чи габаритів далеко не заїдеш.
та а ти пдд погано читаєш, бо тоді сигнали рукою подаютьсяNovel писав: А от повороти - це да... до першого поста ДАІ.
Даі пофіг. маєм флаєрNovel писав: В такому випадку взагалі нікуди нізя їхати - порушення ПДД. А якщо твій колега зламав перемикач вдень - то для чого йому світло? А от повороти - це да... до першого поста ДАІ.
уявив! людина якщо сідає вперше в чуже авто, то повинна згрубша оглянути шо там і до чого, то є раз, а два то є те, що коли ти сідаєш в авто, світься салонна лампа освітлення, і то треба бути сліпим що не помітити того що нема звичного німецького тумблера на панелі, а є крутілка на підрульовому...axel писав: а як ти можеш мені аргументувати, що на підрульовому краще?
От уяви людину яка все життя їздить на німецькому автомобілі. все таки як в темноті знайти де вмикається світло?
axel писав: От колєга пхав японський автомобіль пхав впираючись у передню стійку рука зіскочила і він зламав перемикач показчика поворотів. усе... світло увімкнути не можливо. без дальнього і поворотів їхати можна без ближнього чи габаритів далеко не заїдеш.
реально то вже параноя, випадок, один на міліон... так само можна нечайно і перфоратором розколотити той тумблер на панелі в німцяхNovel писав: Ну як ти пишеш з дури можна і йух зламати - так що не аргумент...
Це твоя школа? Мдяяя... Бачу ПДД і автошколу ти прогуляв... ))) Між іншим в автошколі при здачі екзамену - є виїзд на естакаду.Doktor писав: і взагалі то під горку з ручніком трохи бред рушати,це робиться інакше праву ногу на гальмо,а ліву щеплення,помалу відпускати щеплення поки не відчуєш що хапає і праву ногу переміщаєм на газ і вприрдо блеадь!!!!!
Хочу такий! :)axel писав: Даі пофіг. маєм флаєр
ти ше забув сказати що в мене є причеп з т84 ззадуNovel писав: І так як ти описав спробуй під горку гружоним більше 1 тони + маса авто рушити ну-ну...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість