Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Жопа эвакуаторщикам
Киевский вокзал. Южный выход.
http://serendipity.io.com.ua/album56702
http://serendipity.io.com.ua/album56702
- Nazik
- Ім'я:Nazar
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Жопа эвакуаторщикам
тепер їх будуть евакуйовувати 

- RED_Spider
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
ауді може і тяжка але замітно шо евакуатор розробляли наші з такоюж думкою про людей як ті шо розроблями маршрутки у львові напевно думали про одне і то саме :) якшо ви замічали у львівських евакуаторах по бокам висуваються опори а в цьому евакуаторі вони просто опускаються вниз шо вони там є шо їх нема одинаково, наші на всьому економлять :)
ауді жалко воно ше навіть на червоних номерах
там ше і ланосу перепало трошки
ауді жалко воно ше навіть на червоних номерах

там ше і ланосу перепало трошки
- Winner
- Контактна інформація:
взагалі власна назва пишеться з великої літери
якшо не поняв про шо, то взагалі розмова йде про ЛЬВІВ
якшо не поняв про шо, то взагалі розмова йде про ЛЬВІВ
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
у Львові вже не будуть вивозити за неправильну парковку ... прокуратура до справи взялась разом з антимонопольним комітетом ... (десь в новинах читав)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
ghost™, - забирають з-під знаків. На перехрестку Городоцької і Шевченка.
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
сьогодні біля юридичного забрали червоне Рено Шафран, з наклейкою сайту, ніхто не знає чиє?
- ghost
- Контактна інформація:
--------------------------------------------------------------------------------
Прокуратура нарешті вгледіла незаконність в роботі львівського евакутора
Примусової евакуації автомобілів у Львові не буде. Принаймні не має бути. Львівська обласна прокуратура разом із контролюючими органами перевірила роботу евакуатора. Результат – низка серйозних порушень. Для прикладу перевищення повноважень державною автоінспекцією, порушення антимонопольних вимог, завищені тарифи. Відтак примусова евакуація у Львові – незаконна. Евакуатор може працювати лише на замовлення.
"Евакуаторні роботи будуть проходити лише на замовлення громадян. Примусової евакуації не буде. Бо це примусовий захід. Його має право застосовувати лише уповноважений державний оран. ЛКП - це комунальне підприємство, яке має на меті отримання прибутку. Це те саме, якби зараз по вулиці ходив приватний підприємець і вивозив транспортні засоби" , – розповів «Львівській хвилі» начальник відділу нагляду за додержанням законів про адміністративні правопорушення Львівської обаласної прокуратури Андрій Матолич .
Найбільше претензій до державної автоінспекції. Бо вона, перевищивши повноваження, дозволили своїм працівникам брати участь у примусовій евакуації автомобілів під час вчинення водіями адміністративного проступку.
Обласній ДАІ уже надіслано відповідний припис прокуратури, яким вона вимагає негайно усунути порушенняя при примусовій евакуації автомобілів.
--------------------------------------------------------------------------------
Львівський портал
http://www.daily.lviv.ua/index.php?archive=090807#news6
ось стаття
Прокуратура нарешті вгледіла незаконність в роботі львівського евакутора
Примусової евакуації автомобілів у Львові не буде. Принаймні не має бути. Львівська обласна прокуратура разом із контролюючими органами перевірила роботу евакуатора. Результат – низка серйозних порушень. Для прикладу перевищення повноважень державною автоінспекцією, порушення антимонопольних вимог, завищені тарифи. Відтак примусова евакуація у Львові – незаконна. Евакуатор може працювати лише на замовлення.
"Евакуаторні роботи будуть проходити лише на замовлення громадян. Примусової евакуації не буде. Бо це примусовий захід. Його має право застосовувати лише уповноважений державний оран. ЛКП - це комунальне підприємство, яке має на меті отримання прибутку. Це те саме, якби зараз по вулиці ходив приватний підприємець і вивозив транспортні засоби" , – розповів «Львівській хвилі» начальник відділу нагляду за додержанням законів про адміністративні правопорушення Львівської обаласної прокуратури Андрій Матолич .
Найбільше претензій до державної автоінспекції. Бо вона, перевищивши повноваження, дозволили своїм працівникам брати участь у примусовій евакуації автомобілів під час вчинення водіями адміністративного проступку.
Обласній ДАІ уже надіслано відповідний припис прокуратури, яким вона вимагає негайно усунути порушенняя при примусовій евакуації автомобілів.
Львівський портал
http://www.daily.lviv.ua/index.php?archive=090807#news6
ось стаття
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ghost™, то стара стаття, там потім замість даі підключили управління з питань надзвичайних ситуацій, бо по їхньому неправильна парковка то надзвичайна ситуація. Маразм як на мене.
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
це не маразм це нагле заробляння грошей якщо їм треба буде то вони туда і пенсійний фонд підлючять і будуть говорити що автомобілі заважають пенсіонерам переходити дорогуvovka писав:ghost™, то стара стаття, там потім замість даі підключили управління з питань надзвичайних ситуацій, бо по їхньому неправильна парковка то надзвичайна ситуація. Маразм як на мене.
- ghost
- Контактна інформація:
значить все-таки прийдеться паркуватись по правилах :)
бля уто уроди я б їх спалив намісці дешеві собаки 

- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
- наскільки я знаю закупили ше 15 шт. евакуаторів - Тепер їм їх треба буде відпрацювати. Вчора колегу забрали з-під Княжого келиха. Обійшлось в 281 грн. 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей