саме так як би це несправедливо не звучало. тому що водій повинен дотримуватись такої дистанції, щоб в будь-якому випадку зреагувати. передній водій може зкидувати швидкість і без стопів(при справних стопах) гальмуванням мотором скидуючи передачі наприклад зимоюibit писав: що несправні стопи а другий не дотримання дистанції?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Допоможіть розібратись з ДТП
- RULES
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
VAG вже не той
-
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Допоможіть розібратись з ДТП
мотором ніколи ти не загальмуєш моментально, або вбєш мотор і коробку!!!RULES писав: передній водій може зкидувати швидкість і без стопів(при справних стопах) гальмуванням мотором скидуючи передачі наприклад зимою
і це сповільнення двигуном можна спокійно побачити... а от коли гальмуєш із 70-80 до 0 без стопів то це

для мого прикладу вірним є: "порушення ПДР у розділі технічного стану ТЗ спричинило ДТП.."
у випадку Йосипа "персікання суцільної лінії + обгін по зустрічній трамвайній колії спричинили ДТП. і більше тут немає про що говорити."
Востаннє редагувалось Чет, 18 жовтня 2012, 14:43 користувачем ibit, всього редагувалось 1 раз.
- RULES
в зимових умовах покритті середньої слизькості не вбєш і таке заповільнення яке дасть гальмування мотором цілком достатнє для того щоб лосю ззаду не побачивши твоїх стопів забракло зальмівного шляхуibit писав: мотором ніколи ти не загальмуєш моментально, або вбєш мотор і коробку!!!
VAG вже не той
-
- Ім'я:Igor
ми не про "лосів" а про нормальну реакцію середньостатистичного водія.RULES писав: лосю ззаду
- RULES
це ті що ідуть на дистанції менше 10 метрів, а то й впритикibit писав: "лосів"
VAG вже не той
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Дати дорогу - всім!!! така і теорія і практика, нажаль...Йосип писав: попав в ДТП де був правий
Тим, що обганяють на перехресті по зустрічній колії, або задом з перевищенням швидкості, на даху та бухим...
У ВАЗа теж є порушення, можливо... Потрібна схема ДТП!
Чи візме суддя на себе встановлювлення причинно-наслідкового зв'язку між діями водія та ДТП? Сумніваюсь...
На те існує автотехнічна експертиза.
Але з матеріалів - ВАЗ взагалі не порушував!
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
ти про які матеріали? ті що навів Йосип чи ті що записали ДАІвці?may писав: Але з матеріалів - ВАЗ взагалі не порушував!
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
ну тоді незрозуміло в якому місці він не порушив.andriy320e30 писав:напевно ті що намалював Йосип .
- may
Те що ДАЙці понамальовували/понаписували ніхто не бачив, навіть Йосип...Pier писав: ти про які матеріали? ті що навів Йосип чи ті що записали ДАІвці?
ВАЗоводу однозначно ст.126 (ДТП) не вклеїли.Йосип писав: і тут в кінці менти мені дають тимчасовий дозвіл а йому права
Едине можливе порушення - виїзд на зустрічну колію. Але він міг не заїхати на неї...
Личаківська у два рази ширша, ніж Йосип на своїй схемі намалював!
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
то шо він порушив чи не порушив то одне .але Йосип не дав дорогу і виїхав на головну 90% буде винен.
TURBO -POWER
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
ітак, всіх обурених несправедливістю розумію і підтримую, але Йосипу ніц хорошого не світить обоюдка буде за щастя, чому: нажаль в судовій практиці нашої любої неньки на відміну від решти цивілізованого світу прийнято оріетнуватись на так би мовити буквальність закону а буквально як тут вже писали Йосип не пропустив авто яке рухалось по головній (як рухалось то нікому не цікаво) такий пункт правил як "Кожний учасник дорожнього руху має право розраховувати на те, що й інші учасники виконують ці Правила." буквально важко зрозумілий нашим суддям, тому що він, є що нема, одна херня, одним словом Український суд дбає щоб все гарнео сходилось з законами а хто там винен і де справедливість йому [цензура]. Та всеодно все так не буде тому раджу топікстартеру не здаватись і бити саме на це "Кожний учасник дорожнього руху має право розраховувати на те, що й інші учасники виконують ці Правила." + наголошувати що не вилітав а саме потихеньку виповзав щоб таки перевірити чи немає кого на зустрічній і тут на всіх парах в нього влетіло оте чмо яке при інших обставинах могло збити пішохода такі випадки дуже часті коли всі зупиняются пропустити пішоходів а самі умні їх обганяють по зустрічній чи обїжжають по двополосці також на претензію що мол там міг бути автомобіль пожежників чи швидкої то щоб всі знали їм дозволено порушувати правила з увімкненою мигалкою і сиреною (щодо останньої не впевнений), але в разі дтп спричиненого їхніми порушеннями вони несуть такуж відповідальність як і звичайні водії!!!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- may
Для цього ВАЗ мав бути на зустрічній колії!t309 писав: обоюдка буде за щастя
Це чим підтвердити можна? Що на схемі? На нього Постанову склали???
Що порушує Ланос?

Він іще на 1-1.5 м лівіше може їхати по ПДР.
П.С. Водійська етика не розглядається...
Переходу там немає.
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
треба їхати брати копії адмінматеріалів, і вже тоді про щось говорити. Не тянути час і напрягати дайців скаргами, чому не складено протокол на ВАЗ чи вказані не всі його порушення, що може свідчити про корупцію і т.д.
Але якщо Йосип підписав схему без розмірів дороги чи взагалі "без схеми" - то підозрюю взагалі небуде про що говорити
.
Але якщо Йосип підписав схему без розмірів дороги чи взагалі "без схеми" - то підозрюю взагалі небуде про що говорити

знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- may
отожбо!MAGYLA писав: треба їхати брати копії адмінматеріалів, і вже тоді про щось говорити.
Йосип, ІМНО тобі довести свою невинуватість - анреал!
Але якщо добитися обоюдки, то пропорційно СК покриють ремонт, решту - винуватці.
Скорше всього суд заморочуватись процентовками не буде і намалює 50/50.
Рахуй! Що тобі винесе свою відремонтувати?
Але є одна загадка:
Чи є на ВАЗ постанова?Йосип писав: і почали що мов ви 2-ї неправі
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
а я б казав пробуватидовести свою невинуватість - анреал!
он чувак, про якого окрема тема, по ст.130 довів свою невинуватість, хоча тут би тоже писали в 99% випадків, що анреал.
поки ніхто не буде спорити то 100% буде анреал.
тут питання ще в тому чи захоче Йосип з тим баватись чи заб'є, бо є цивілка, а в нього пошкодження вроде не дуже сильні
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- may
Порівняв!MAGYLA писав: он чувак, про якого окрема тема, по ст.130 довів свою невинуватість

Одна справа довести, що не був пьяний, коли дійсно не був, а інша - довести, що не порушував, коли ломанувся на головну під знак "Дати дорогу"...
хоча в наших судах і не таке буває...
- Fabio Rossi
- Ім'я:Volodymyr
- Контактна інформація:
Йосип, треба було ще до приїзду ДАІ автомобіль повністю залишити на смузі руху ВАЗ 2112, тоді тут би була вина ВАЗа.
При такій схемі як ти на малював (і якщо ти її підписав) то тут повністю твоя вина, а по порушенню ПДР водієві ВАЗа суд повинен винести окрему постанову.
Якщо чисто принципово не хочеш визнавать себе винним, то варто готувать гроші на адвоката (суд, суддю, свідків) і відстоювати варіан наїзду автомобіля ваз на тебе, коли ти вже перебував на смузі. І не забувай, що пояснення, підписи в схемах і т.д. взяті, зроблені на місці пригоди до уваги судом можуть і повинні не братися, так як внаслідок ДТП, потерпілий(винуватець) можуть перебувати в шоковому стані та не правильно усвідомлювати свої дії.
При такій схемі як ти на малював (і якщо ти її підписав) то тут повністю твоя вина, а по порушенню ПДР водієві ВАЗа суд повинен винести окрему постанову.
Якщо чисто принципово не хочеш визнавать себе винним, то варто готувать гроші на адвоката (суд, суддю, свідків) і відстоювати варіан наїзду автомобіля ваз на тебе, коли ти вже перебував на смузі. І не забувай, що пояснення, підписи в схемах і т.д. взяті, зроблені на місці пригоди до уваги судом можуть і повинні не братися, так як внаслідок ДТП, потерпілий(винуватець) можуть перебувати в шоковому стані та не правильно усвідомлювати свої дії.
- may
Тобто?!Fabio Rossi писав: треба було ще до приїзду ДАІ автомобіль повністю залишити на смузі руху ВАЗ 2112, тоді тут би була вина ВАЗа.
ВАЗ який пункт порушив? і що тоді б Йосипа звільнило від обов'язку "дати дорогу"

- Fabio Rossi
- Ім'я:Volodymyr
- Контактна інформація:
ВАЗ - безпричинний виїзд на смугу зустрічного руху, внаслідок чого виникло ДТП з автомобілем який рухався по цій смузі.may писав:Тобто?!Fabio Rossi писав: треба було ще до приїзду ДАІ автомобіль повністю залишити на смузі руху ВАЗ 2112, тоді тут би була вина ВАЗа.
ВАЗ який пункт порушив? і що тоді б Йосипа звільнило від обов'язку "дати дорогу"
ст.122 КУАП п.2...розташування транспортних засобів на проїзній частині
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей