AnGeL писав: - хондоводы считают, что они [цензура] быстрые!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AnGeL писав: - хондоводы считают, что они [цензура] быстрые!
а про 2110 ныц немаAnGeL писав: - все тазоводы на форумах брызжут слюной, что покупать иномарку-лоховство и расточительство, а если с автоматом, то это верх [цензура] потому что с толкача не заведешь;
Петро писав: а про 2110 ныц нема
та просто треба взяти якусь більш-менш розповсюдженішу япошку.... он як бачимо до сливок не такі вже і проблемні запчастини...Fobos писав: були у мене думки взяти япошку корчанути, але відсутність запчастин відлякує конкретно.
давай тобі риксу 7 підшукаємFobos писав: були у мене думки взяти япошку корчанути
Хотів перейти на сторону зла?Fobos писав: були у мене думки взяти япошку корчанути
для цього йому прийдеться відмовитись від Макдональдса....vovka писав:давай тобі риксу 7 підшукаємFobos писав: були у мене думки взяти япошку корчанути
Kritik писав: для цього йому прийдеться відмовитись від Макдональдса....
думаєш він піде на це?
Де ти бачиш? Друже, я займаюсь авто-запчастинами трохи і маю каталоги, нема запчастин, нема, то треба шукати хєр зна де.AnGeL писав: он як бачимо до сливок не такі вже і проблемні запчастини...
Не хочу я роторів, хочу турбо поршньовикvovka писав: давай тобі риксу 7 підшукаєм
Данило, дитинство закінчилось, з ручніком на гольфі в повороти вже не цікаво, а коли тюнінгуєш свого і знімеш 400 сил і щоб він на ті сили ще й зачепився за асфальт на передньому приводі... тоді і візьму може.CAT писав: Fobos, Юра! Тобі потрібен Гольф, досить обманювати себе!
Хочу, бо задньоприводних німців достоних моєї уваги не знаходжу за адекватні гроші та і тюнінг, ну, найди мені косворт, де вони, де? А тюнінг на них, Ігор, пора бути реалістом, я бачив в вінниці косворт сієрру, ну не стянула вона, хоча достойно їхала, але то був корч корчом.Apokalipsis писав: Хотів перейти на сторону зла?
Fobos писав: що Вовка про мене росказував
все одно воно непоїде так як турборотор ))Fobos писав: хочу турбо поршньовик
форд рішаєНовий Ford Focus став лідером за обсягами продажу у світі в 2012 році.
Ford продав 522 821 модель Focus за перші сім місяців 2012 року, що надало йому можливість обійти Toyota Corolla та Volkswagen Golf за цей період часу
я тобі прижену з польщі там їх трохи єFobos писав: Ігор, пора бути реалістом, я бачив в вінниці косворт сієрру
ну ти даэш .береш е30 м50б25 ставиш турбіну і маєш 500-600конів лєгко а 400Fobos писав: бо задньоприводних німців достоних моєї уваги не знаходжу за адекватні гроші
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей