Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- T5-R
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Igor4ik, ти хош нульцевого ?
Impossible is Nothing
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Японці чи Німці
всьо в глобокай тайне) 

-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Вчора викликав таксі, приіхав Форд Фокус 2010 року, якийсь він весь пластмасовий, гримить, спинки сідушок незручні
Зараз теж в таксі іду, Нісан Кашкай куплений в салоні 4 місяця, назад. Пробіг
61650 км. Трохи комфортніше за фокус, шумка краща за попередній Кашкай. Але все одно текстильний матеріал лише на кріслах і стелі, решту пластмаса але мягша за фокус 

Зараз теж в таксі іду, Нісан Кашкай куплений в салоні 4 місяця, назад. Пробіг

- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
Enter,
таксувати будеш?))))
їдеш паходу)
Enter писав: Зараз теж в таксі іду
таксувати будеш?))))
їдеш паходу)
-
Igor4ik, та я з айпада пишу, він сам букви виправляє 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
чому машина років на 5 молодша по розробці за мого жОпеля під капотом виглядає так:

Sad, but true.
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- BOXER
Apokalipsis,
чому там ті всі дроти і патрубки, як в китайців, зверху і нічим не прикриті?
таке враження, шо машину зібрали вручну чим пошвидше і закрили капот 

Sad, but true.
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
BOXER,
зразу видно шо не багато машин під капотом бачив. в китайців якраз велика пласмасова кришка яка фсьо закриває, принамі в тих типу дорожчих
просто японці надійні, і їхні власники під капот не лазять, то ж яка різниця як там? та пластмаска так багато рішає???
і скажіть мені таке питання, чому машина на 10 років молодша за мою, з вдвічі меншим пробігом загальним, приблизно таким же пробігом за рік, ламалась серйозно, а моя ні

просто японці надійні, і їхні власники під капот не лазять, то ж яка різниця як там? та пластмаска так багато рішає???
і скажіть мені таке питання, чому машина на 10 років молодша за мою, з вдвічі меншим пробігом загальним, приблизно таким же пробігом за рік, ламалась серйозно, а моя ні

Хондоводи настільки сурові....
таке враження шо ти цю фразу зазубрив напам"ятьAnGeL писав: просто японці надійні, і їхні власники під капот не лазять, то ж яка різниця як там?

я не про "глуху" пластмасу на весь моторний відсік, але ну шо за вигляд дешевий, внатурі понатикали як-небудь і лишили... я розумію ТАК виглядають підкапотки машин 80-х і бюджетних машин 90-х років, але не мегапопулярний і не зовсім бюджетний ланцер 2005-х і вище років

ви кажете, шо вони мають смак, дизайн гарний роблять... та ніхрена, роблять загальну картинку, якою підкуповують, а на деталі болт забивають. а істина в дрібницях, в деталях

Sad, but true.
-
AnGeL, зроби нормальний зовнішній вигляд авто, тоді і дописуй 

- AnGeL
дивись, от наприклад є 2 машини:BOXER писав: ви кажете, шо вони мають смак, дизайн гарний роблять... та ніхрена, роблять загальну картинку, якою підкуповують, а на деталі болт забивають. а істина в дрібницях, в деталях
- одна має цікаву оригінальну зовнішність, цікавий салон, надійна, але має такі несуттєві недоліки як відсутність пластику під капотом який закриває дроти, дротик замість газових упорів капоту, певний дефіцит і дороговизна запчастин, чи там ковролін під ногами в верху криво десь порізаний, чи пластик трошки жорсткіший, і відносно недорога. і на ній ти їздиш, люди на неї звертають уваги, бо то щось незвичне, не таке як інші, виділяється з маси. і не відкриваєш капот, бо вона не ломиться і навіть не знаєш що там нема тої пластмаски і газових упорів, не знаєш що той ковролін криво порізаний, бо туди нема потреби заглядати. вобщем їздиш, і не стикаєшся з тими недоліками.
- інша має строгий заїжджений дизайн, строгу панель яка толком особо нічим незвичним не вирізняється, зате там дроти під капотом сховані пластиком, якого ти не мав би відкривати взагалі, і капот на газових упорах, пластик салону типу на дотик і самовнушеніє дорожчий, рівненько порізаний ковролін, якого ти не бачиш і не повинен бачити за умов що машина не ломиться і треба самому туда лізти, і запчастини дешевші, і їх купа, купа шротів по тому, + ціна більша, бо тут типу бренд і країна виробник ппц авторитетні. і ти на ній їздиш, а вона нічим не цікава, для перехожих в ній нічого нового, приблизно така ж як і інші. і вона ломиться в дорозі, але ж не біда, ти відкриваєш капот, а він з газовими упорами, дрібничка, приємна, важлива! ну відкрив, а там красота! ніодного дротика не видно все сховано! теж приємна і важлива дрібничка! якщо банально злетів роз'єм, який можна миттєво полагодити, ти цього не побачиш, бо він схований, щоб було все красиво.
чи сталось щось з мафоном, чи ще чимось, і тоді доводиться лізти під панель, а там теж красота! все чітко і рівно порізано! це теж дуже важлива деталь, в якій істина! і треба щось замінити, і знов все прекрасно! запчастин і шротів море, ціни прийнятні, одразу все поміняв, і їздиш дальше, тішачи себе, що тут велику увагу приділили деталям.
що обрав би ти?
от переіменуєте форум на "форум гарнопофарбованих машин" чи "форум стокових свіжофарбованих машин" чи просто "форум фарбованих машин", тоді так і робитимуEnter писав: AnGeL, зроби нормальний зовнішній вигляд авто, тоді і дописуй

а так як тут "форум тюнінг клубу", то думаю що гарна покраска і зовнішній стоковий вигляд не є основною складовою частиною власне тюнінгу...
AnGeL, ти як сикун малолітній. Машина перш за все має естетично виглядати. А ти немаєш в оправдання що написати, от і пишеш єрунду.
-
AnGeL, а де втебе тюнінг? Покажи що ти зробив сам
- AnGeL
Enter, як мінімум навіть той банальний вихлоп, обмотка бінтами дали певний результат, бо зразу після покупки з пижиком Краша їхав ніс в ніс, а на останніх покатухах різниця була в 2-4 корпуси, і то підтвердять купа свідків. + Я ВЖЕ МІЛІОН РАЗ ГОВОРИВ, ЩО Я ЩЕ НЕ ЗАКІНЧИВ, І ВСЕ ЩЕ БУДЕ! АЛЕ БІЛЬШІСТЬ ТУТ НЕ МОЖУТЬ УСВІДОМИТИ ЦЬОГО РЕЧЕННЯ, БО ВИДНО З АНАЛІТИЧНИМИ ЗДІБНОСТЯМИ РОЗУМОВОЇ СИСТЕМИ В НИХ НЕ СКЛАЛОСЬ! і всі такі модні, працюють на роботі, мають стабільний дохід, і притикають студенту, що я нічого не зробив за рік, за замість того шо зробив, краще б просто пофарбував машину, і був би чотким парньом.
ужос бля 

AnGeL, то підец, обмотав трубу бинтом, і зразу добавилось 100 к. Сил
Та ніхто тебе не заставляє щось робити, просто ти пишеш і обсираєш машини інші, а в самого шрот.

- AnGeL
Enter, не тільки обмотав, а і доробив весь кетбек прямоточний. і я не писав про +100 к.с. поняття не маю скільки воно додало, просто толком це все що могла хоч якось впливати на результат заїздів. бо ні лінзи, ні 17", ні шумка, ні губа ніяк не могли вплинути на результат.
і я тут нікого не обсираю
покажи де і кого я тут обсирав?
і я тут нікого не обсираю

AnGeL, в мене 18 і що з того, зроби машинуа тоді пиши, чесно після зими не буде на чому іхати бо зігниє
- AnGeL
а який взаємозвязок між одним і іншим? і до чого тут твої 18"Enter писав: зроби машинуа тоді пиши

протюнінгуй свій сток, а тоді пиши - з моєї сторони звучить так само

от хто-хто а ти постійно обсираєш мою машину, типу шо зігниє, і т.д. шо то шрот, відро. ну я радий що ти успішний, маєш бмв 7 серії, і в тебе нема таких проблем як корозія. але далеко не у всіх так. це як мінімум негарно з твоєї сторони писати людям, що допоки в них не знайдуться гроші щоб пофіксати недоліки машини, вони не мають права обговорювти ті чи інші машини вцілому, чи взагалі писати на форумі.Enter писав: чесно після зими не буде на чому іхати бо зігниє