Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
щоправда розхід заявлений непоганий в тої хонди.
7.3 - 5.5 - 4.8
7.3 - 5.5 - 4.8
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці
RULES, тойота у сша декылька рокыв автомобыль #1
Фольц в эвропы як дешевий засыб пересування,шкод там мало,салони можна на пальцях порахувати,9айже все йде на експорт
Фольц в эвропы як дешевий засыб пересування,шкод там мало,салони можна на пальцях порахувати,9айже все йде на експорт
Воно 

- vovka
- Контактна інформація:
в мене на ваз 2108 все майже як на фото ))) тільки пружина поверх амортизатора.CAT писав: балка як балка, навіть не торсіонна..
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
по якому критерію? жигульме по продажах також на передових, але це не робить супер автомобілямиThorn писав: RULES, тойота у сша декылька рокыв автомобыль #1
VAG вже не той
- CAT
- Ім'я:Данило
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
сша то не показник, їм вистарчає розуму купувати безглузді машини американського виробництва які взагалі на 20 років відстали від світового прогресу, тому для них тойота то бальзам на душу.. а на європейські машини їм просто грошей не стає. саме тому фолькс для америки робить джетту по спрощеному варіанті - старі мотори, спрощена підвіска і оздоблення салону.Thorn писав: тойота у сша декылька рокыв автомобыль #1
фолькс в європі купують ті кому не стає грошів на ауді.Thorn писав: Фольц в эвропы як дешевий засыб пересування
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- RULES
взагалі то для гамериканського ринку фолькс(та й решта євро виробників) робить жирніші комплектації.той ж Б4 ТДІ для їх ринку був значно краще обладнаний ніж для європейського.CAT писав: саме тому фолькс для америки робить джетту по спрощеному варіанті - старі мотори, спрощена підвіска і оздоблення салону.
відносно моторів так, для америкосів дають покубатурніші меншфорсовані мотори, але по причині того що на витрату їм відносно пофіг, а обслуговують вони їх по варварському, наприклад в них рахується цілком нормальним юзати мінеральне масло. дай їм в руки TSI так вони його швиденько знищать
VAG вже не той
-
- Контактна інформація:
CAT, з якого року картинка? Професор почитай про балки.
Гарантыйщики плюються вже як чують слово дсг, ы на деякы двигуни так само.
Вже був кыпыш,хотыли выдкликати автомобылы але ваг выдсудились,шось та мыняли по гарантыы але то було не надовго. З двигунами така сама ысторыя!!!
Один з прикладыв 2.0 тфси бере спокыйно 1-2л масла на 1000км ы гуде як старий холодильник
технологычно 
Гарантыйщики плюються вже як чують слово дсг, ы на деякы двигуни так само.
Вже був кыпыш,хотыли выдкликати автомобылы але ваг выдсудились,шось та мыняли по гарантыы але то було не надовго. З двигунами така сама ысторыя!!!
Один з прикладыв 2.0 тфси бере спокыйно 1-2л масла на 1000км ы гуде як старий холодильник

Воно 

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
CATчитай пост RULES саме це я хотів сказати ні більше ні менше ...просто в тебе хвороблива любов до Королл чомусь 

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- RULES
CAT в тебе ж також 2,0tfsi на gti. Скільки масла бере і як гудить?Thorn писав: Один з прикладыв 2.0 тфси бере спокыйно 1-2л масла на 1000км ы гуде як старий холодильниктехнологычно
![]()

VAG вже не той
- vovka
- Контактна інформація:
По двигунах хонди. то тільки в нас один мотор..
в європі є ще таке:
1.4 i-VTEC
в європі є ще таке:
1.4 i-VTEC
2.2 i-DTEC дизель.Displacement (cc) 1339
Fuel type Petrol
Maximum Power (KW @ rpm) 73 @ 6000
Maximum power (PS @ rpm) 100@6000
Maximum torque (Nm @ rpm) 127@4800
Type SOHC
Displacement (cc) 2199
Fuel type Diesel
Maximum Power (KW @ rpm) 110 @ 4000
Maximum power (PS @ rpm) 150 @ 4000
Maximum torque (Nm @ rpm) 350 @ 2000
Type DOHC
- CAT
- Контактна інформація:
2010 рік балка. може ти мені відкриєш якусь таємницю про балки, шо вони кращі за багаторичажки і всі інженери ідіоти? бо тільки бакланити вмієш, давай напиши шо ти реально знаєш.Thorn писав: CAT, з якого року картинка? Професор почитай про балки.
ніскільки, від заміни до заміни я не доливаю масла. і не гуде він як холодильник, хоча дивлячись який в Торна дома холодильник...RULES писав: CAT в тебе ж також 2,0tfsi на gti. Скільки масла бере і як гудить?
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
- Контактна інформація:
RULES, думаэш правду скаже
Я розумыю що ви володыэте фольцом чи просто подобаэться, але треба знати що, як ы чому хвалити,а просто писати незнаючи про ынше, це...
Я сам володыю вже не першим авды,мав ы двох фольцыв ы мерса, ы япошок купу, займаюсь автомобылями. Короче нетреба ЛЯ-ЛЯ

Я розумыю що ви володыэте фольцом чи просто подобаэться, але треба знати що, як ы чому хвалити,а просто писати незнаючи про ынше, це...
Я сам володыю вже не першим авды,мав ы двох фольцыв ы мерса, ы япошок купу, займаюсь автомобылями. Короче нетреба ЛЯ-ЛЯ

Воно 

- CAT
- Контактна інформація:
бо я не можу зрозуміти чого власники Корол і взагалі всіх Тойот не бачать шо їх тупо розводять продаючи їм древні машини зроблені чим подешевше і чим попроще і розказують про то шо це сучасні технологічні і престижні автомобілі... Але то не мої проблеми зрештою, якшо вас таке влаштовує то купуйте собі..Sluva писав: просто в тебе хвороблива любов до Королл чомусь
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
йой який тут срач))) скоро до мордобою дойде)))
По темі:
Новий сівік лайно навіть не собаче, я хз чиє... І всі хонди місля 2000 року таке саме лайно. Останній сівік нормальний, то такий як у Віталіка.
Про тойоту, і людей яких розводять - тут важко щось сказати. Тойота найнадійніший автовиробник, і тут нема шо спорити, весь світ це визнав!!! Тойоту купують ті, кому потрібне безпроблемне авто
І не треба цього ля-ля, про те шо воно не ломиться, бо просте. Жигуль ше простіший... А про високотехнологічність німців - о да, це високі технології - пластиковий піддон, ніша під запаску, чи натяжний ролик, або ж круплення стійок передніх... Мегонадійність...
По темі:
Новий сівік лайно навіть не собаче, я хз чиє... І всі хонди місля 2000 року таке саме лайно. Останній сівік нормальний, то такий як у Віталіка.
Про тойоту, і людей яких розводять - тут важко щось сказати. Тойота найнадійніший автовиробник, і тут нема шо спорити, весь світ це визнав!!! Тойоту купують ті, кому потрібне безпроблемне авто

І не треба цього ля-ля, про те шо воно не ломиться, бо просте. Жигуль ше простіший... А про високотехнологічність німців - о да, це високі технології - пластиковий піддон, ніша під запаску, чи натяжний ролик, або ж круплення стійок передніх... Мегонадійність...
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Ігор
та ладно тільки чомусь форд мондео визнали найкращимAnGeL писав: Про тойоту, і людей яких розводять - тут важко щось сказати. Тойота найнадійніший автовиробник, і тут нема шо спорити, весь світ це визнав!!! Тойоту купують ті, кому потрібне безпроблемне авто

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
-
- Подякували: 2 рази
AnGeL, ти замість того щоб тут писати, заварив би діри в машині,а то скоро зима в в салон снігу намете 

- CAT
- Контактна інформація:
ну ти ж вроді Хондовод, а не знаєш! останній нормальний сівік це сівік 7го покоління! саме тоді випускався тайп ер з 200 сильним 2.0л атмосферним двиглом від якого всі тащились, і в нього тоді ше була багаторичажка в версії хечбека..AnGeL писав: Останній сівік нормальний, то такий як у Віталіка.
жигуль коштує в 4 рази дешевше тойоти і тому ломиться. не потрібно кидатись в крайнощі.AnGeL писав: І не треба цього ля-ля, про те шо воно не ломиться, бо просте. Жигуль ше простіший...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
CAT, о, така сама балка і все таке саме як в мене на жОпелі, до речі 98-го року проекту!
Sad, but true.
AnGeL, я б тобі порадив менше читати цей форум, а більше читати нормальні форуми, щоб розширити свої знання про продукцію компанії Хонда.
- weber
Якщо сам їздиш на лайні, то не означає що хтось на ньому їздитьAnGeL писав: Новий сівік лайно навіть не собаче, я хз чиє... І всі хонди місля 2000 року таке саме лайно. Останній сівік нормальний, то такий як у Віталіка.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей