судячи з цього смайлу можна подумати що ти не розумієш для чого він є або не замітив моїх смайлів в тому речені.LEgEnDA писав:Just be писав: Ще не придумали такої шкоди, щоб бмв було ззаду

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
судячи з цього смайлу можна подумати що ти не розумієш для чого він є або не замітив моїх смайлів в тому речені.LEgEnDA писав:Just be писав: Ще не придумали такої шкоди, щоб бмв було ззаду
й з дахами і двірниками коли нема ні дощу ні снігуJust be писав: з туманками коли туману нема ?)
Ну раз задня протитуманка є значить придумали. Взагалі-то, в 25, якщо то звісно реальний вік, пораби хоть чути про теорію відносності. Може нема такої шкоди щоб нормальне бмв було ззаду але є такі бмв що шкоди спереду. + ми говорили про місто. Тому варто знати що не всі бмв пересікають подвійну суцільну й валять на червоне лише тому що вони не перші. А фари придумані не для того щоб мірятись крутизною ксенону а для безпеки руху.Just be писав: Ще не придумали такої шкоди, щоб бмв було ззаду![]()
![]()
Ну коли я на ближньому просять переключитись, а на протитуманці - ні. Виходжу з поваги оточуючих.AlfaMan писав: там розсіювачі не призначені щоб на них їздити зажди і всіх сліпити!!!
ну то відкорегуй фари, як би вони нормально були виставлені то ти б нікого не сліпивMAECTP0 писав: я на ближньому просять переключитись
Тоді відкрию тобі секрет, в мене машина не тонована і в мене не стоїть ксенон і зір в мене добрий, отже твій постMAECTP0 писав: Ну раз задня протитуманка є значить придумали. Взагалі-то, в 25, якщо то звісно реальний вік, пораби хоть чути про теорію відносності. Може нема такої шкоди щоб нормальне бмв було ззаду але є такі бмв що шкоди спереду. + ми говорили про місто. Тому варто знати що не всі бмв пересікають подвійну суцільну й валять на червоне лише тому що вони не перші. А фари придумані не для того щоб мірятись крутизною ксенону а для безпеки руху.
взагалі не в касу по відношенню до мене як власника бмв. Тому якщо ти вже згадав про теорії різні, то непогано було б їх спочатку самому не забувати.MAECTP0 писав:щоб сліпі бумевісти які навіть в день не бачать через своє тонування лобовух могли виділятись своїмJust be писав: Ти думаєш чого так багато всяких відер їздить з туманками коли туману нема ?)в ближньому світліJust be писав: ксенон китайський
правду кажеш, я бурси не закінчував, це вам туди дорогаSpeedo писав: певно він ще бурсу не закінчив от і прагне самовиразитися
Так, БМВ - це діагноз - це назавждиSpeedo писав: беемвіст - то діагноз
Just be писав: Тоді відкрию тобі секрет, в мене машина не тонована і в мене не стоїть ксенон і зір в мене добрий,
то ти не щирий бумевіст?!?!Just be писав: взагалі не в касу по відношенню до мене як власника бмв.
ну в мене не ксенон - це 1.Just be писав: Щодо фар які придумали для безпеки, то я маю величезні сумніви що китайський ксенон в туманках або використання туманок без потреби цю безпеку забезпечують
добре що взагалі включивYuzer писав: покажчик повороту вмикає на самому перехресті
ну от то дзеркало йому мотіровкою чи чимось іншим тяжким, що під рукою, воно ж йому не потрібне, може і повороти почав би завчасно вмикатиYuzer писав: з правої смуги повертає наліво, не дивлячись у зеркало
...Загальний німецький автомобільний клуб ADAC....
T5-R писав: ти їздив в моїй чорній хуліганці.....погодься, спокійна їзда не для тої машини
Вчора двох таких в темну пору бачив. Один чуть мене не вдовбав бо я почав обганяти маршрутку і ясєн пєнь не бачив того мудіка ззадуhrdrive писав: ВИРОДКИ!!!!! БіЛЯТЬ!!!! буз світла
шось мені здається що в нових поправках до пдр не буде ні слова за DRL. тобто буде явно написано - тільки з ввімкнутим ближнім світлом фар. тому DRL у випадку прийняття закону - викинуті на вітер грошіHacK писав: переобладнай в DRL або їзди з ближнім, як в всіх цивілізованих країнах
100 пудів! І ше 500 грн. штрафу за то, шо забувають виключати :) Бо потім жаліються на закон: відмініть його, бо ми лушпіні, забуваєм виключати фариtelko писав:Не вже так важко зразу їздити на ближньому, я завжди їду з включеним ближнім незалежно чи в місті чи за ним. Надіюсь приймуть поправки в ПДР на рахунок їзди в день з включеними фарами, і штраф в 500грн якщо ти провтикав їх включити.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей