на перший погляд може здатись що на фото два однакових віталікових цівіка)))))))))
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та я вірю, що не у всіх... як на мене це дійсно зручніше коли привикаєш... все що нове і не привичне здається незручним, але коли привикаєш, тоді розумієш, що це таки зручніше ніж було колись...Novel писав: наприклад мені так більше подобається.
во-воNovel писав: Зауваж окрім пластика - в сусідній темі чувак хоче свій автомобіль шумити віброю та шумкою. Як же так? Це ж німець!
в мене в Астрі так само, в Т5-му теж "вперед", в Пижику як в тебе на Фієсті.vovka писав: у 08 блимання в одну сторону, а включення в іншу. інтересно як в японців ))
я вже 2 роки не можу привикнути.AnGeL писав: все що нове і не привичне здається незручним, але коли привикаєш, тоді розумієш, що це таки зручніше ніж було колись...
Уважно слідкую за його темою - зовсім інша у нього думка про дане авто. та і теперішній німецький автопром в цілому. Дуже сильно скучає за старим автомобілем. Так що твої відмазки не в аргумент - тюнінг шмунінг.BOXER писав: То йому зам"яко - хоче жорсткий спорт-пакет ходовки, тепер шумку хоче Це ж тільки похвально - людина прагне змін і тюнінгу А японські відра просто потребують цього...
тільки пластмасовеNovel писав: За що платимо таку різницю в грошах в порівнянні з Япами? Якщо на виході отримуємо таке ж відро!
BOXER писав: потребують
нічого такого з ними не робить, типу не шумить, не міняє рідних стойок передчасно, (ну пружини то таке, не в щот ні вам ні нам). можна трохи прослідкувати бортовики різних машин на форумі....BOXER писав: змін і тюнінгу
ну то ясно, значить вони наперед знають про всі недоліки своєї покупки і раз беруть такі машини, знач їх влаштовує така неповноцінність :)AnGeL писав: нічого такого з ними не робить, типу не шумить, не міняє рідних стойок передчасно
в авто ріа дуже часто попадаються об'яви мазди 3 і мазди 6 де написано "обезшумлена"AnGeL писав: типу не шумить,
Власників форестерів запитайся, як там їхні задні стойки.AnGeL писав: не міняє рідних стойок передчасно,
Ждьомс на авто.ріа - Фольц .."обезшумлений".axel писав: в авто ріа дуже часто попадаються об'яви мазди 3 і мазди 6 де написано "обезшумлена"
Novel писав: Пальчиком притиснув - прогинається.
нащо ти вирізав цівік з моєї першої фотки на цій сторінці?))))AnGeL писав: нове німецьке авто
wklef писав: Тази рулять полюбому
RULES писав: найкращі авто то америкоси
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей