нєStuff писав: AnGeL, ти вже сі заспокоїш?

а шо за тих 20 сторінок я знов про то писав???Stuff писав: скільки можна рівняти БМВ і Хонду ніколи не їздивши на БМВ і маючи першу нормальну машину Хонду?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нєStuff писав: AnGeL, ти вже сі заспокоїш?
а шо за тих 20 сторінок я знов про то писав???Stuff писав: скільки можна рівняти БМВ і Хонду ніколи не їздивши на БМВ і маючи першу нормальну машину Хонду?
нє, ну чо ти так, тут багато цікавих думок проскакувало, от наприкладStuff писав:Ну що...тут крім Вовки взагалі щось всі ні про що пишуть![]()
просто в цій темі дехто адекватно пише, а дехто трохи занадто фанатично, так що навіть не бачить мінусів однієї чи іншої марки...cat-yellow писав:німець то є "люкс+комфорт", япоха це "майже люкс+майже комфорт" але по ціні половини німця
я писав про себе особисто, мене скайлайн та екліпс не пре взагаліStuff писав: Андрюха те пять ер тут про дизайни перли видав
невбиваєма машина на рамі, в Японців конкурента точно немаT5-R писав: машина Вартбург
то з пежо :) ото вже те бмв не змогло саме дизеля для своїх міні зробити :) бмв ставить французькі двигуниJust be писав: Я тут чув що в тойоти будуть ставити дизельні мотори від бмв .... цікаво з чого б то ...
Важно упомянуть то, что BMW Group для новых Mini Cooper/One D использует именно эти дизельные двигатели без своего участия в их производстве. Этот факт не только демонстрирует совершенство дизельных силовых агрегатов PSA семейства DV, но и знаменует дальнейшее углубление взаимовыгодного сотрудничества групп PSA и BMW Group
точно, східняки тоді зробили вездєход. 5 літрів розходу, незалежна підвіска, рама, виключно велюровий салон і повністю рівна підлога як в уазіку робили ту машину справжнім помічником для дачніківJarevych писав: невбиваєма машина на рамі, в Японців конкурента точно нема
RULES писав: друг мав mazda 6 кульок 2,0 автомат(~150к.с.) - поїздив продав через два роки, в салоні щось скрипіло, фари потіли, чейнджер по гарантії міняли, глючило щось.брала по трасі від 10, по місту 15-16.
спільне має те що це рідний оригінальний чейнджер і він є складовою авто і іншого мафона туди дуже не поставиш.Novel писав: - цікаво, що той чейджер має спільного з самою машиною?
- хто їх вскривав якщо авто бралось новим з салонуNovel писав: - правда фари вскривали )))
чому чувак купивши нульцеву машину на гарантії має займатись всякими шумками і т.д. то ж не жигуль чи я помиляюсь?Novel писав: - усунути скрип (для вибагливих - шумка рішає).
в мене знайомий має мазду 6 2.0, пробіг під 200 тисяч, супер тачко, тільки про розхід не знаю.Novel писав: RULES написав:
друг мав mazda 6 кульок 2,0 автомат(~150к.с.) - поїздив продав через два роки, в салоні щось скрипіло, фари потіли, чейнджер по гарантії міняли, глючило щось.брала по трасі від 10, по місту 15-16.
і в мене знайомий має мазду 6, 2.0 автомат, розхід по місту бортовий показував шось 12-12.3, кілька разів з ним їздив, звертав увагу. динаміка там приємно вражаєwazzup писав: в мене знайомий має мазду 6 2.0, пробіг під 200 тисяч, супер тачко, тільки про розхід не знаю.
В нього та новіша чи старіша. бо в друга була 2-го покоління та що з 2008 року. в нього і була 2008 рокуwazzup писав:в мене знайомий має мазду 6 2.0, пробіг під 200 тисяч, супер тачко, тільки про розхід не знаю.Novel писав: RULES написав:
друг мав mazda 6 кульок 2,0 автомат(~150к.с.) - поїздив продав через два роки, в салоні щось скрипіло, фари потіли, чейнджер по гарантії міняли, глючило щось.брала по трасі від 10, по місту 15-16.
мені сподобалась підвіска з пасажирського місцяBOXER писав: і в мене знайомий має мазду 6, 2.0 автомат, розхід по місту бортовий показував шось 12-12.3, кілька разів з ним їздив, звертав увагу. динаміка там приємно вражає коли на 2-ій передачі дає газу до "блєхи" машина валить і тільки через пару секунд на приборці цифра "2" міняється на цифру "5"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей