не шарю я в 80 бо я з 84 ,я так думаю шо в 80 япошкі взагалі не були в україні чи європі.але думаю що всетаки конкуренти твоїй бесі є,ша гугл спитаюaxel писав: Добре, знайди автомобіль класу D в хорошому стані, випуску 80-хх років.
Так краще?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не шарю я в 80 бо я з 84 ,я так думаю шо в 80 япошкі взагалі не були в україні чи європі.але думаю що всетаки конкуренти твоїй бесі є,ша гугл спитаюaxel писав: Добре, знайди автомобіль класу D в хорошому стані, випуску 80-хх років.
Так краще?
я вже про то написав вище - сенс порівнювати шо в нас в львові??? тут і коню понятно (але декому бачу шо таки ще не ясноDNK писав: Знайди у Львові машину яка у 80-х була конкурентом моєї.
Той ущерб ти ставиш в конкуренцію з CL 65 і M6?AnGeL писав: axel, скай, супра, 370z
AnGeL писав: як ти так хтів ви"бнутись, то наведи аналоги евіка і врх
о, факт, скільки читаю форуми, перший мінус мазди 6-ої - страшно ржавіє через 2-3 роки, та жоден опель навіть зібраний в Україні так не буде гнитиEnter писав: ти глянь як покриваються корозією нові мазди.
ой а прелюд 5-й красавєц.. і целіка о та остання, тож гарна нє?Sluva писав: 2,3,6,7 красави,все решта УГ по зовнішньому дизайну
то взагалі фраза сильнаJarevych писав: Та будь який мерс навіть 124 старий може бути в кращому стані ніж будь яка тойота чи хонда, якщо за нею хоч якось дивились.
ти найди мені тут і по стану, щоб вижила... а не гуглити.DNK писав: конкуренти твоїй бесі
то кіко років тому було??? а зараз шо є??? і доречі ціни тож порівнюйaxel писав: Я аргументую.
Може ще якість матеріалів порівняєм а? особливо в евіку?AnGeL писав: то кіко років тому було??? а зараз шо є??? і доречі ціни тож порівнюй
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість