Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Кранік пічки 08
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Maniak716, без кондюка і мало того у мене немає функції рецеркуляції, постійно повітря з вулиці 

Ford?
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
Re: Кранік пічки 08
Fobos, ну раз така пянка - то роблю з 9ки форд

- hsr007
- Ім'я:HSR
- Дякував (ла): 0
маю новий кранік печки. Брав собі до 15-шки, але в мене виявилось з ним все ок, радіатор потік.
якщо треба то за 40 грн віддам!!!
якщо треба то за 40 грн віддам!!!
- Maniak716
hsr007, який саме - заводський, керамічний, кульовий, хто виробник???
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
не глуши кран, у вісімки дуже погана циркуляція холодного повітря, в іно навіть без кондюка холодніше повітря ніж у 08. я не довго їздив так, бо обіравався трос, так в машині можна було зваритись навіть осінню, по трасі взагаліі жестьManiak716 писав:такаж заслонка є і в 9ці, крім неї інженери ще впихнули кран, я так думаю для надійності але вийшло навпаки
Impossible is Nothing
-
- Ім'я:Олександр
- Номер:ВС9417ВМ
- Контактна інформація:
+1 а ще обшити деревом в середині,наверх вивіску гарну і мона бабло рубати 

- Maniak716
T5-R, Olexandr, чуваки скажіть де є керамічні крани?
Зелена, Кривчиці, Галицьке перехрестя завтра працюють? всі інші точки я вже обїздив
Зелена, Кривчиці, Галицьке перехрестя завтра працюють? всі інші точки я вже обїздив

- hsr007
- Ім'я:HSR
Maniak716 писав:hsr007, який саме - заводський, керамічний, кульовий, хто виробник???

ось такий.
- Maniak716
hsr007, це звичайний заводський - його ціна 25-30грн.
Пробував вчора загільзувати старий кран (такий як на фото hsr007) - ніфіга не вийшло... перестарався
Знайшов старий гусак від змішувача завнішнім діаметром 16мм, діаметр вхідної дирки крана з сторони мотора теж 16мм, а от з сторони салону 15мм. Заточив напильником трубку під конус і вона без молотка, але в натяг, зайшла до середини крана. Тут мені і треба було зупинитись, так як для зупинки протікання крана цього достатньо. Ну але руки свербіли і хотілось пригод :), я вирішив що нагрівши в гарячій воді кран зможу молотком прогнати трубку повністю через весь кран - десь до середини довжини 15мм-трового отвору все ішло гуд, ну а потім від просто тріс
От так через мою впертість і різницю діаметра в 1мм прийшлось мені закольцувати патрубки пічки під капотом, а дирки в перегородці заліпити скочем
Тепер дійсно треба новий кран 
Пробував вчора загільзувати старий кран (такий як на фото hsr007) - ніфіга не вийшло... перестарався

Знайшов старий гусак від змішувача завнішнім діаметром 16мм, діаметр вхідної дирки крана з сторони мотора теж 16мм, а от з сторони салону 15мм. Заточив напильником трубку під конус і вона без молотка, але в натяг, зайшла до середини крана. Тут мені і треба було зупинитись, так як для зупинки протікання крана цього достатньо. Ну але руки свербіли і хотілось пригод :), я вирішив що нагрівши в гарячій воді кран зможу молотком прогнати трубку повністю через весь кран - десь до середини довжини 15мм-трового отвору все ішло гуд, ну а потім від просто тріс

-
- Ім'я:Назар
Кранік потрібен обов"язково. Різниця між гарячим і холодним радіатором навіть при заслонці на холодне повітря величезна, особливо коли паркуєш авто на недовго навіть в тіньку - повертаєшся а у машині жара . та і в ноги прохолодніше.
- Maniak716
Купив на Зеленій керамічний краник пічки фірми Luzar. Краник фуфлижний і як би не можливість його розборки, то 45грн були б потрачені впусту.
Його головний недолік це криве лиття отвору, в який вставляється вісь з флажком за який чіпляється тросик. Поверхня отвору нагадує напильник
і тих 2 сальничка на вісі зітруться буквально за сезон, максимум два. Другий мінус це велика як підошва прокладка, яка вигинається і щільно не прилягає до перегородки моторного відсіку.
Так як мене тут налякали сауною, то вирішив не глушити той ширшавий отвір, а поборов першу проблему відполірувавши наждачкою отвір практично до дзеркала, а в магазині сантехніки купив грубші сальники.
... проблему з прокладкою прийшлось рішати з допомогою напильника і переробкою кріплення крана на манер заводського, на замін старих продавлених прокладок на Провесні в якогось діда купив нові майже 1 в 1 як заводські тільки трохи грубші що навіть є +.
Під час установки крана вияснилось, що болти якими кріпиться кран теж треба було замінити, так як головки чомусь менші за ті отвори де вони малиб фіксуватись і вони провертаються не даючи нормально затянути гайки.
Короче, як я прочитав на одному сайті "а що ж ви хотіли від фірми яка називається Лузер"
Роботи впринципі фігня і затрати в прямому сенсі копійки, але як кажуть осадок залишився...
Тепер про сауну
для експеременту тросік зняв і катаюсь вже більше місяця з постійно відкритим краніком - з усього тут вище написаного я згідний тільки з цими словами
Його головний недолік це криве лиття отвору, в який вставляється вісь з флажком за який чіпляється тросик. Поверхня отвору нагадує напильник

Так як мене тут налякали сауною, то вирішив не глушити той ширшавий отвір, а поборов першу проблему відполірувавши наждачкою отвір практично до дзеркала, а в магазині сантехніки купив грубші сальники.
... проблему з прокладкою прийшлось рішати з допомогою напильника і переробкою кріплення крана на манер заводського, на замін старих продавлених прокладок на Провесні в якогось діда купив нові майже 1 в 1 як заводські тільки трохи грубші що навіть є +.
Під час установки крана вияснилось, що болти якими кріпиться кран теж треба було замінити, так як головки чомусь менші за ті отвори де вони малиб фіксуватись і вони провертаються не даючи нормально затянути гайки.
Короче, як я прочитав на одному сайті "а що ж ви хотіли від фірми яка називається Лузер"

Роботи впринципі фігня і затрати в прямому сенсі копійки, але як кажуть осадок залишився...
Тепер про сауну

інших незручностей я не відчуваю.nazik.lviv писав: коли паркуєш авто на недовго навіть в тіньку - повертаєшся а у машині жара
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей