Якщо m3 i m5 "нє катіт" то висновки я вже зробивAnGeL писав:виділене жирним приймається в зачот, решта не катіт,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якщо m3 i m5 "нє катіт" то висновки я вже зробивAnGeL писав:виділене жирним приймається в зачот, решта не катіт,
не мав би, бо бюджет був 10к, і бо е36 мені скучнаaxel писав: Мав би, 36... якби по 8к були нормальні.
чому М3 і М5 можна розцінювати як Тайп р, а М6 не можна? обгрунтуй.AnGeL писав:а м3 і м5 можна розцінювати як сівік тупер і акорд тупер...
але сам купуєш в Марти японські кріслаasteroid писав:911, boxter,kayman, carera gt, m3,m5, m6, x6m, sl63amg, slr,sls, s63amg,e63amg, rs4,5,6,8, astra opc, vectra opc, corsa opc, focus st, fiesta st, scirocco, corrado, das auto gti і т.д.
передні крісла.... водійське електро, пасажирське механічне...Myself писав:але сам купуєш в Марти японські крісла
та нашо про жінок думати? Це не дискримінація - це раціоналізмaxel писав:це дискримінація....
чому дискримінація??? хіба водій і пасажир мають рівність в навантаженнях які несуть, відповідальності і т.д.??? пасажир просто дупу везе, сидить і нічо не робить, а водій має бути сконцетрований на дорозі, на кермуванні і т.д., крім того на водійському кріслі завжди хтось сидить а на пасажирському як попадеaxel писав:це дискримінація....
вот де собака заритаasteroid писав:німака за такі гроші
да ладно,уверен что моя 328 кушает меньше бензы,чем твой стурбованый прельAnGeL писав: і бо е36 мені скучна ну і ше бо то бензовоз,
Sem писав:моя 328
Sem писав:Авто: BMW 528i M
я на ней,периодически бываю на покатушках,на следующей неделе заезд сpikach00 писав:показав би заодно цю пулю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей