Всетаки японцы iнтереснiшi....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Третього не даноVusiko писав:Машина може бути або німецькою або пральною.
+100500Thorn писав:В випадку наших форумчан тылки пральною
Машина маё бути ынтересною
та 36 купе скучна ппц... десь між ланосом і авео.AnGeL писав:бо воно скучне в салоні, скучне ззовні, і можливо цікаве тільки в керуванні і то тільки тому що зп,
да... Хонда тут тож не скучна... в водія і пасажира кардинально різні сидіння! То ж цікаво п#3dєцAnGeL писав: а людка і ззовні цікава, про панель я взагалі мовчу, ну і керованість і поведінка машини на дорозі теж варта уваги... навіть з німців порівняти салон ауді і бмв (причому любих ) то ж небо і земля!!!
А німці хіба вміють салони робити? Візьми салон кемрі та Е39 які випускалися в один час.AnGeL писав:навіть з німців порівняти салон ауді і бмв (причому любих ) то ж небо і земля!!! про япошок я мовчу взагалі, там кожен інтер'єр цікавіший попереднього...
ти так і не зміг пояснити чому хонді вистачає бабосів тільки на одне нормальне сидіння.AnGeL писав:крім того тому вже тут було пояснення
Що тут цікавого? Матеріал з туристиної моделі Еталона?AnGeL писав:візьми салони хонд старіших,
Ну, то що? по нашій, давній, добрій, галицькій традиції - ТОТАЛІЗАТОР?AnGeL писав:а реально цікаво буде попробувати
бо решта бабосів вкладено в мотор, з якого знімають поза 100 коней з літра, а не на якусь кончену сідушку непанятно якого пасажира, оскільки купе то завідомо не сімейне авто, я б взагалі викинув ту другу сідушку, лишня вагаaxel писав:ти так і не зміг пояснити чому хонді вистачає бабосів тільки на одне нормальне сидіння.
тут - абсолютно нічого, так як і в бмв е39, як і в кемрі, як і в багатьох інших новіших машинах... тоді епопея пішла на такі салониaxel писав:Що тут цікавого? Матеріал з туристиної моделі Еталона?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей