мда чувак міняти машину бо лампочки горятьDNK писав:не для мене ці складні ,супернадійні якісні германці

по такому принципу всі вази здихал ще б на зборочному конвеєрі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мда чувак міняти машину бо лампочки горятьDNK писав:не для мене ці складні ,супернадійні якісні германці
мав ваз 2108 ,все подобалось крім гниття кузова,правда авто мало мотор інж дженер моторс і кпп з рядом і ходову на газ стойках і вал і прямотоки і тд і тп,доречі лампочки не перегорали ,єдтна проблема була це контакти в задніх фонарях,але машині було не 3 роки а 18Apokalipsis писав:по такому принципу всі вази здихал ще б на зборочному конвеєр
ми тут про вази взагалі не говорим :)Apokalipsis писав:ми говорим про нове то і то
я впринципі переконаний шо в ваза так лампи не горять,якби горіли я б про це знавApokalipsis писав:про нове то і то
Apokalipsis писав:vovka, але через лампочки наганяти на машину брєд повний
DNK писав:питання по супер надійних німецьких авто.Чому в моєї фієсти 2009 року 1.4 робот,за пів року перегоріло 3 лампочки на стопах(ліва,права,верхня) і лампочка в фарі?хтось шось підскажіть.До прикладу на тойоті міняв тільки один раз верхній стоп(за 4 роки) пс тойота їздить в 3 рази більше ніж фордик.
(тойоту навів для порівняння німець японець)
мені допомога не потрібна бо я катаюсь на япошці,і їй пофіг всі ями і бруківки і тд і тп,і лампи як я писав она за 4 роки згоріла,а то шо ви не сприймаєте реальності це ваші проблеми.Apokalipsis писав:DNK, тобі явно потрібна допомога
ну я нехотів юзати пошук, але таки спробував ))) і шо ми маєм.DNK писав:я катаюсь на япошці,і їй пофіг всі ями і бруківки і тд і тп
DNK писав:хто знає де краще купувати за нормальною ціною
Машині 4 рочки і почав відлущуватись лак.Хто поможе в тій біді.
тойота рав 4 рідна краска.,обдирається лак на капоті на криші на крилі
там пише шо я на них проїхав 50 тис,а ше перед тим 80 тис було,і з 2009 до зараз ще стойки стоять і все з ними добре.vovka писав: 50 тисяч то є сміх
На 211 тисячі зняв зі своєї машини рідні амортизатори. 75 тисяч по німеччині, решта по Україні з 97 року до 2010.vovka писав:шо шо ти там казав про надійність ? ))) 50 тисяч то є сміх.. в мому форді амортизатори вже 72 тисячі проїхали.. і ше їм ніц не бракує ))
мені вже лінь про свої сотий раз писати :) повторяєтесьaxel писав:На 211 тисячі зняв зі своєї машини рідні амортизатори. 75 тисяч по німеччині, решта по Україні з 97 року до 2010.
Уже третій рік в експлуатації - лампочки не мінялись! Майже 40 тис. накатано по дорогам (інколи) гіршим ніж Львівська бруківка.vovka писав:форд запозичив невдалі японські технології від мазди.. тому тепер всьо перегорає.. японці винуваті!
а кому від того легше шо то заводський брак ? такого неповинно бути в серйозного виробника.DNK писав:На рахунок лаку то це є заводський брак,просто машина з іспанії приїхала,а як відомо в жарких країнах є така фігня з лаком.
ну в легенди на бесі лак злазить в мене на тойоті,значить 1 - 1,то питання ніяк не рішав,катаюсь так як є,мені не мішає,доречі знову згоріла лампочка в фарі на фієсті,тепер передня ліва.vovka писав:такого неповинно бути в серйозного виробника.
як ти доречі рішив це питання ? пройшло 2 роки з того моменту.
він в мене там злазив в місцях які піддавались фарбуванну.DNK писав:ну в легенди на бесі лак злазить в мене на тойот
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей