Регулятор тиску тримає тиск ще довго, падає він на 0.5 атмосфери і то не швидко то відбувєтьсяButs писав:тиск у рампі +/- однаковий і стравлює він не за пару хвилин.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Регулятор тиску тримає тиск ще довго, падає він на 0.5 атмосфери і то не швидко то відбувєтьсяButs писав:тиск у рампі +/- однаковий і стравлює він не за пару хвилин.
і за стоянку платити не требаcrush писав:віддаєте авто на місяць..краще на два в якийсь сервіс....і заправлятися нема потреби....економія 100%
я думаю чуть більше. щоб зрушити шось з місця тре прикласти більше сили чим коли воно вже їде :) думаю програма вприскує по стартовій кривій більше палива. але то дрібниці напевно.Demyan писав:А цікаво скільки палива витрачається при заводі прогрітого двигуна?
Найбільший знос мотора йде в момент коли його заводити.Demyan писав:А цікаво скільки палива витрачається при заводі прогрітого двигуна?
Buts писав:як змінився розхід по трасі з заниженням ?
чуваак...ти не шариш....ти тут таку пропаганду заниження розводиш.....а вартувало тобі зараз сказати -1-2л....і завтра пів форуму брюхом по землі волоклися бhrdrive писав:ні) той самий
це ще називають принудительний ххБогдан писав:Стосується інжекторних авто. Якщо їхати з горки на передачі - то розхід палива по компі показує 0 (так і пояснює автовиробник, що в циліндри паливо не подається), а якщо на нейтральній то виходить біля 1л./100км. Якщо думати логічно, тоді мало би бути навпаки, оскільки двигун не глушиться і оберти значно більші ніж на нейтральній. Ну не вірю в абсолютний 0 з горки на передачі.Виникає питання, може хтось знає або якось перевіряв перевіряв?
Може то я такий зажраний бо мені ще літрів 200 лишається з того що фірма виділяєLiuskywalker писав:Vusiko, нипанимаюд![]()
![]()
![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей