я говорю за більш менш шуманний спосіб народного винищення,в і деалі це приспати
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
от вжере тебе така тваринка за ногу,а потім вигрібай уколи від сказу і надійся що вона була здорова,або не дай Боже налякає тобі дитину от тоді подивимся як ти буш любити бездомних псівhrdrive писав:як так можна ненавидіти тварин....
та ну, потім скажуть, що я жорстока бо не закопалаYust писав:, навіщо стрілянина, краще використай своє авто.
от вжере тебе така тваринка за ногу,а потім вигрібай уколи від сказу і надійся що вона була здороваquote]Sluva писав:hrdrive писав:як так можна ненавидіти тварин....
Закопай одразу - так як Бог приказав і Адмін у темі написав.Sally писав: що я жорстока бо не закопала
зате зі страхом у дитини треба буде боротись дуже довго і болісно і тягати дитину по психологах і пічкати заспокійливим, шоб хоч поспати нормально могла без нічних істерик...Thug писав: 21 століття на дворі. Уже давно не треба колоти купу уколів, як колись
ну як ти собі уявляєш я піду дам в морду якомуст собаководу???? Давай я тебе закличу і ти то зробиш для мене, раз такий борзий?Thug писав:Ви б краще пішли і в морду дали собаководам, котрі таких собак без набордників вигулюють,
Ну якщо ти знаєш якийсь інший метод профілактики від сказу ніж вакцинація ,а це до 10 уколів під лопатку то ти світило,а я махв таке щастя мати навіть з 1-єю інжкцієюThug писав:Уже давно не треба колоти купу уколів, як колись
Та капєц...а для чого мені таке щастя?Thug писав:вуличні бездомні пси максимуму що можуть - то за ногу тяпнути.
а теоретикам жіночої статі що робити? чекати, коли чоловіча стать щось влелить чи як? Чи чекати, коли нам з дитиною покусає зграя псів? а вагітним теоретикам жіночої статі як діяти, якщо вони не можуть ні втекти, ні вдарити, ні отримувати різноманітні вакцини?Thug писав: та я не до тебе, а до теоретиків чоловічої ста
ти напевно не усвідомлюєш, яка то може бути велика біда, коли після укусу вагітній жінці треба буде робити вакцинацію або від шоку на 6 місяці вона поїде в лікарню народжувати! Яка біда може бути для покусаної дитини, як важко її вивести з того стресу. І це все реальні речі, вони можуть трапитись на кожному кроці з ким завгодно, це не просто теоретичні припущення, бо проблема із агресивними собака насправді існує і ніхто ніяк на неї не реагує, якщо трутка може врятувати чиєсь життя і це наразі єдиний спосіб позбутись собак, то значить треба за нього хапатись і щось з цим робити, а не критикувати!Thug писав:Вам тільки дай причину - відразу істерика. Так ніби тварини - то найбільша біда у вашому житті
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей